Uğurlar Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DayWalkerr' Alıntı:

Saakin face...Eğer öle değilse söylersin..Ama yazdıklarından sanki onunda ardından yas tutar gibi olmuşş...Konuyu saptırdığım felan yok...;)..Yanlış anlamışım demekki..Ama kelimelere dikkat et derim..Böle yanlış anlaşılabiliyo çünkü..

Neyse madem kastetiğim gibi bişi yok diyosun..;)..Seni de kırdıysam kusura kalma...Ama bu Hrant Dink'den gına geldii..nereyi açsam onla ilgili haber ve suçlamar ki suç sanki Türkienin miş gibi gösterilmeye çalışılıyo...Sanırım bu konuda biraz hassaslaştımm..;)..Dediğim gibi kusura bakma..

Bu arada bei sabote eden ara bozan biri olarak nitelendirdiğin için saolasın ne diyimm........

bende artık o kadar sıkıldım ki...
tamam öldü allah rahmet eylesin ama gereksiz cok tartısma cıktı sıkıntı da burda zaten..
bu konuyu farklı tutalım
anlayısın icin tesekkur ederim

Facetoface pm attım 2 saat önce ama sanırım görmedin!Konuyu sabote etmedik sadece her yere hrant dink’in sokulmasından bıktık.Ugur Mumcu’ylada Hrant Dink’in karşılaştırılamayacak kişiler olduğunu düşündüğümden dolayı öyle bir mesaj attım.Bu kadar basit yani.Ayrıca kimliksiz bir modern olacağıma, kimlikli bir köylü olmayı tercih ederim.Konu benim için kapanmıştır.Uğur Mumcu’ya tekrar ALLAH’tan rahmet diliyorum..

nestor' Alıntı:
Daha çok Ahmet Taner Kışlalı... Daha çok Eşref Bitlis... Daha çok Gaffar Okkan...Daha çok Necip Hablemitoğlu... Daha çok...

Tüm bu Türk Devrim Şehitleri'nin önünde, sonsuza kadar saygıyla eğiliyoruz.

yazmayım dedim ama o keLimeyi neden iLiştirdin oraya heLe de şehadetin asLını yaşayan birbirinden değerLi iki Emniyet Mensubunu nasıL da bu kavramLa pekiştirdin :angry oLmadı nestor

Konuya geLince Uğur Mumcuyu saygıyLa anıyoruz hemde fazLasıyLa ama Hrant Dink diğer isimLere göre orda oLmayı hakeden bir insan değiLdir..Başına geLen üzücü beLki taLihsiz bir oLay oLsada şehit oLarak anmayı da hakettiği şüphe götürür..Ve kendi düşüncen oLan ırkçı saLdırı iddiasını gerçekmiş gibi yansıtman ayrıca taLihsizLik oLmuş daha oLay iç yüzünü göstermeden böyLe kesin iddiaLarda buLunmamak Lazım..

Uğur MumcuyLa aLakaLı oLan tüm kısım için sen ve diğer tüm üyeLerin eLLerine sağLık

Uğur Mumcu ile Hrant Dink'in karşılaştırılması hatalıdır bence!
Uğur Mumcu'nun kim olduğu ve yaptığı işler belli
(Allah rahmetle elesin onu ve de tüm şehitleri)

Hrant Dink hakkında söyleyebilecek bir şeyim yok fazla(net bilgim yok çünkü)
tek diyebileceğim Allah rahmetle elesin.

ayıp ya ugurmuncuyu öldürülmesi için azmettiren insanlarla aynı fikri zikir eden bi insanı şehit diye anıyorsunuz bide onun ölüm yıl dönümde aynı başlık altında yazılıyor rahmetlinin kemikleri sızlıyacak

allah rahmet eylesin

hrant dink hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar hackhelde pamuk düşsün başınıza diye bi başlık actım
kendi yazısı bide googleden aratırlarsa bulurlar
nedense bütün yazıları ermeniler hakkında lübnana gönderilen asker için bile adam ermenilerden bi olay çıkartmış

أĸяα' Alıntı:
yazmayım dedim ama o keLimeyi neden iLiştirdin oraya heLe de şehadetin asLını yaşayan birbirinden değerLi iki Emniyet Mensubunu nasıL da bu kavramLa pekiştirdin :angry oLmadı nestor

İkra unuttun sanırım arkadaşım ama Türkiye Cumhuriyeti'de bir devrimle kurulmuştur..
devrimden kastım bolşevik ya da kızıl devrim değil yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim..kastettiğim tamamen Cumhuriyet devrimi ve bu insanlar benim gözümde o devrimin şehitleri umarım anlamışsındır..
saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri