Uğur Mumcu bu iz üzerindeyken öldürüldü!

€lyesa;3688807' Alıntı:
Eee ne oldu şimdi biz ne anladık bu işten

sizde bu insanları dinciler öldürdü demiyormuydunuz.

bunları bahane ederek muhafazakar insanlara ağzılara alınmayacak hakaretler etmediniz mi

Peki onca attığınız iftira ne olacak

sen asıl bunlara cevap versene

Bak sen bile korkmaya başladın Uğur Mumcu ve diğerlerinin katillerinin bulunmasından

Eskiden katiller bir an önce bulunsun diyordunuz

Şimdi ise Bırakın rahat uyusunlar

Öyle mi
?

İnsanları rahat bırakın katilleri demedim :goz:

İşinize gelmiyor de mi tarih. Yanlışlarınızın yüzünüze vurulması.

Bu olayın arkasını araştırmak sizin ekibe kaldıysa. Ajdar ergenekoncudur, haliyele cinayeti de o planlamıştır. :durdurun

Sizi bir kuş kaleminden bizi alkışlarken daha çok göreceğim. Allah ömür verir de uzun sürer inşallah :goz::clap

İnsanları rahat bırakın katilleri demedim :goz:

İşinize gelmiyor de mi tarih. Yanlışlarınızın yüzünüze vurulması.

Bu olayın arkasını araştırmak sizin ekibe kaldıysa. Ajdar ergenekoncudur, haliyele cinayeti de o planlamıştır. :durdurun

Sizi bir kuş kaleminden bizi alkışlarken daha çok göreceğim. Allah ömür verir de uzun sürer inşallah :goz::clap

şahsen ben mumcuya pkk lı falan demiyordum akıllı samimi bir solcu diyorduk ve onu ölmeden değil sağken bile devletin işleyişi üzerine çok şey bildiğinden dolayı sol olmasına rağmen saygıyla anıyordum dahası ondan öncede abdi ipekçinin de vurulmasını aynı şüpheyle değerlendirmiştik. ama işlerin çözülmesi sonu gelen bir devrin çeteleşmenin gladyonun çözülmesi solu değilde bizi memnun ediyor nedense. siz mum söndüren ışık yakıp kapatanlar değilmiydiniz , sıra sizede gelecek diye bağıranlar değilmiydiniz,şimdi sıra onlarda işte karanlıktan medet uman sadece yarasalardır hani şu millete yarasa diyen başbakan vardıya mesut bey işte o gerçeklerden korkuyor baykal korkuyor demirel korkuyor ama millet niye korkuyor olsunki..milletin derdi aydınlık yarın değilmi?aydınlıktan gerçeklerin çıkmasından neden korkuyorsunuz sen bunu anlatsana bir. buyrun hep beraber aydınlık için lambaları ampulleri söndürelim ,bu akp ampulude olsa söndürelim ,chp nin yatsıya kadar yanan mumuda olsa söndürelim ama güneşi söndürmek mümkün değil,o doğmaya ve aydınlatmaya devam edevek. bu böyle bilinse iyi olur sanırım...vesselam..

Uğur Mumcu sadece gerçeklerin peşinden koşuyordu...

şahsen ben mumcuya pkk lı falan demiyordum akıllı samimi bir solcu diyorduk ve onu ölmeden değil sağken bile devletin işleyişi üzerine çok şey bildiğinden dolayı sol olmasına rağmen saygıyla anıyordum dahası ondan öncede abdi ipekçinin de vurulmasını aynı şüpheyle değerlendirmiştik. ama işlerin çözülmesi sonu gelen bir devrin çeteleşmenin gladyonun çözülmesi solu değilde bizi memnun ediyor nedense. siz mum söndüren ışık yakıp kapatanlar değilmiydiniz , sıra sizede gelecek diye bağıranlar değilmiydiniz,şimdi sıra onlarda işte karanlıktan medet uman sadece yarasalardır hani şu millete yarasa diyen başbakan vardıya mesut bey işte o gerçeklerden korkuyor baykal korkuyor demirel korkuyor ama millet niye korkuyor olsunki..milletin derdi aydınlık yarın değilmi?aydınlıktan gerçeklerin çıkmasından neden korkuyorsunuz sen bunu anlatsana bir. buyrun hep beraber aydınlık için lambaları ampulleri söndürelim ,bu akp ampulude olsa söndürelim ,chp nin yatsıya kadar yanan mumuda olsa söndürelim ama güneşi söndürmek mümkün değil,o doğmaya ve aydınlatmaya devam edevek. bu böyle bilinse iyi olur sanırım...vesselam..

Şahsınızı konuşmuyoruz. Biz de öldürenin dinci olduğunu söylemedik. Olan olduktan sonra katile idam versen ne anlamı var değil mi?

Siz mi çeteleşmeden, örgütlerden şikayetçisiniz.

- pkk ile yemek yiyen Cumhurbaşkanının savunucuları...
- pkk yı gündemden düşürmeyen gazetenin destekçileri
- barzaninin takım arkadaşı..
- silahsız örgüt "cemaat zincirleri"
- pkk hiç bu kadar güçlenmemişti. ppk ve alt pkk :goz:
- vs. vs.

Kesin ergenekoncular öldürdü demiyorum ama kuvvetli şüpheler var.

Bakınız eskiden medyada Başta Uğur Mumcu ,Ahmet Taner Kışlalı Necip Hablemitoğlu vb bu faili cinayetlerin araştırılması için CHP yalaksı medyada sıkca haber ve köşe yazıları çıkardı.

Amam Bu Ergenekon olayı çıkıpta bu faili meçhul Cinayetleri ergenekoncuların yaptığına dair bazı bil ve belegeler ortaya çıkınca

saon 1,5 yılıdr bu faili meçhul cineyetlerin bulunmasına yöenlik CHP li medyada hiç bir ietek ve yazı çıkmıyor

NEDEN?

Ayrıca Danıştay cinayetini Ergenekoncuların işlediği artık neredeyse kesin gibi

Mahkeme de Danıştay cinayeti ile ilgili iddianamede ki bölüm bölümler okunmaya başlanmadan önce Perinçek ve bazı tutuklu ergenekoncular bu bölümlerin okunmamması ve es geçilmesi için Mahkeme hakimine itiraz ettiler

NEDEN?

Neymiş o önemli şüpheler Sherlock bize anlatta bizde öğrenelim senin o önemli şüpheler dediğin o uyduruk ergenekon iddianamesi mi yoksa valla o iddanameye fazla bel bağlama yarı yolda kalırsın eğer Uğur MUMCU,Ahmet Taner KIŞLALI VE HABLEMİTOĞLU cinayetlerinin failini öğrenmek istiyorsan geçmişe dönmelisin ta olayların en başına dönmelisin ve bu konuda da bayağı bir kitap okumalısın y ine rahat duramamış Doğu PERİNÇEK'e laf atmışsın Danıştay cinayetinin mahkemede okunmaması için itiraz etmiş sen olayları kendine göremi yorumluyorsun Doğu PERİNÇEK ve diğer Vatanseverler oturumun başında itiraz ettiler İddaname okunmasın diye çünkü davalıların hepsi iddanameyi en az iki kere baştan sona okumuşlardı tekrar okunması savcının esas isteği olan zaman kaybından başka bir şey değildi işte onlar buna itiraz etti öyle kafana göre uydurup insanlara iftira atamazsın ayrıca Danıştay baskınıdan PERİNÇEK niye gocunacakmış sen o davanın sorgu tutanaklarını okudunmu okumadın tabiiki nereden okuyacan mesnetsiz sallamak varken bensana söyliyim Alpaslan soyadı herneyse onun önüne sorgu polisi Doğu PERİNÇEK'in resmini gösteriyor ve soruyor emri bu adamdanmı aldın Alpaslan hayır diyor on dakika sonra polis tekrar resmi gösteriyor ve tekrar soruyor emri bu adamdanmı aldın Alpaslan biraz daha sinirli bir biçimde Hayır dedim ya ne işim olur benim onunla diyor ve bir on dakka sonra polis tekrar resmi gösterip soruyor Alpaslana emri bu mu verdi sana Hayır dedim ya kardeşim size dünyaya 50 kere gelsem 50 sinde de işim olmaz o adamla diyor bunlar sorgu tutanaklarında vardı resmi belgeler bunlar ama birde şu var aynı Alparslan ifadesinde şunu söylüyor Ben bu eylemi kendim istedim kendim yaptım arkamda kimseyi aramayın pişman da değilim yalnız buradan Fettullah hocamdan özür diliyorum onu kımış olabilirim diyor peki ben sana soruyorum Bu adam niçin Perinçek'ten özür dilemiyor niçin Hurşit paşadan özür dilemiyor niçin diğer vatanseverlerden özür dilemiyor da Fettoş tan özür diliyor bunuda bir düşün Sherlock
Ayrıca bu ülkede Kontrgerilla nın işlediği ne kadar cinayet varsa gidip vatanseverlere yamalamışsın peki madem öyle Türkiyede Kontrgerilayı ilk kez halka kim ifşa etti git bir araştır bakalım Kontrgerilla ismi ilk olarak hangi olayda geçti bu Amerikan kaynaklı örgütün tüm elemanlarını ad soyad adres telefon yedi gelmiş yedi gelecek sülalesini Halkın Sesi adlı dergide 1978 yılında kim meydana çıkardı git bir araştır bakalım zehir hafiye 1MAYIS 1977 Kanlı taksim mitinginin provakatörlerini fotoğrafları ile birlikte hemde dönemin Başbakanı karaoğlan kontrgerillanın hatırını bile soramazken kim kontrgerilladan hesap sordu bir araştır bakalım gerçi senin için çok fazla olacak ya bu neyse artık ayrca 1987 Mit raporunu halka kim açıkladı git öğren bakalım Susurluk kazasından 1.5 ay önce Susurluk skandalını 22 eylül 1996 tarihli AYDINLIK dergisinde kim meydana çıkardı bir öğren bakalım ondan sonra tartışalım seninle tabii mecalin kalırsa

Neymiş o önemli şüpheler Sherlock bize anlatta bizde öğrenelim senin o önemli şüpheler dediğin o uyduruk ergenekon iddianamesi mi yoksa valla o iddanameye fazla bel bağlama yarı yolda kalırsın eğer Uğur MUMCU,Ahmet Taner KIŞLALI VE HABLEMİTOĞLU cinayetlerinin failini öğrenmek istiyorsan geçmişe dönmelisin ta olayların en başına dönmelisin ve bu konuda da bayağı bir kitap okumalısın y ine rahat duramamış Doğu PERİNÇEK'e laf atmışsın Danıştay cinayetinin mahkemede okunmaması için itiraz etmiş sen olayları kendine göremi yorumluyorsun Doğu PERİNÇEK ve diğer Vatanseverler oturumun başında itiraz ettiler İddaname okunmasın diye çünkü davalıların hepsi iddanameyi en az iki kere baştan sona okumuşlardı tekrar okunması savcının esas isteği olan zaman kaybından başka bir şey değildi işte onlar buna itiraz etti öyle kafana göre uydurup insanlara iftira atamazsın ayrıca Danıştay baskınıdan PERİNÇEK niye gocunacakmış sen o davanın sorgu tutanaklarını okudunmu okumadın tabiiki nereden okuyacan mesnetsiz sallamak varken bensana söyliyim Alpaslan soyadı herneyse onun önüne sorgu polisi Doğu PERİNÇEK'in resmini gösteriyor ve soruyor emri bu adamdanmı aldın Alpaslan hayır diyor on dakika sonra polis tekrar resmi gösteriyor ve tekrar soruyor emri bu adamdanmı aldın Alpaslan biraz daha sinirli bir biçimde Hayır dedim ya ne işim olur benim onunla diyor ve bir on dakka sonra polis tekrar resmi gösterip soruyor Alpaslana emri bu mu verdi sana Hayır dedim ya kardeşim size dünyaya 50 kere gelsem 50 sinde de işim olmaz o adamla diyor bunlar sorgu tutanaklarında vardı resmi belgeler bunlar ama birde şu var aynı Alparslan ifadesinde şunu söylüyor Ben bu eylemi kendim istedim kendim yaptım arkamda kimseyi aramayın pişman da değilim yalnız buradan Fettullah hocamdan özür diliyorum onu kımış olabilirim diyor peki ben sana soruyorum Bu adam niçin Perinçek'ten özür dilemiyor niçin Hurşit paşadan özür dilemiyor niçin diğer vatanseverlerden özür dilemiyor da Fettoş tan özür diliyor bunuda bir düşün Sherlock
Ayrıca bu ülkede Kontrgerilla nın işlediği ne kadar cinayet varsa gidip vatanseverlere yamalamışsın peki madem öyle Türkiyede Kontrgerilayı ilk kez halka kim ifşa etti git bir araştır bakalım Kontrgerilla ismi ilk olarak hangi olayda geçti bu Amerikan kaynaklı örgütün tüm elemanlarını ad soyad adres telefon yedi gelmiş yedi gelecek sülalesini Halkın Sesi adlı dergide 1978 yılında kim meydana çıkardı git bir araştır bakalım zehir hafiye 1MAYIS 1977 Kanlı taksim mitinginin provakatörlerini fotoğrafları ile birlikte hemde dönemin Başbakanı karaoğlan kontrgerillanın hatırını bile soramazken kim kontrgerilladan hesap sordu bir araştır bakalım gerçi senin için çok fazla olacak ya bu neyse artık ayrca 1987 Mit raporunu halka kim açıkladı git öğren bakalım Susurluk kazasından 1.5 ay önce Susurluk skandalını 22 eylül 1996 tarihli AYDINLIK dergisinde kim meydana çıkardı bir öğren bakalım ondan sonra tartışalım seninle tabii mecalin kalırsa

Danıştay Cinayetini Ergenekoncuların yaptığına dair nerdeyse kesin deliller varken hala olayı çarpıtmak için yırtınıp duruyorsunuz

1.Danıştay Katili Alparslan Arslan ın Danıştay cinayetinden günler öncesinde Ergenekonun baş mimarları Muzaffer Tekin ile 30 un üzerinde telefon görüşmesi yaptığı GSM operatörünün kayıtlarında var ve bunlara İddianamede .ayrıca SMS ve diğer email leride saymıyorum

2.yine Alparslan Arslanın Ergenekoncu tutuklulardan Kuvai Milliye derneği üyesi Hüseyin Görüm ile 70 i aşın telefon görüşme kaydı var.SMS ve emailler hariç

3.Aynı kişinin Veli Küçük ile onlarca görüşme kaydı var

4.Danıştay Cinayetinden kısa süre sonra Alparslanb Arslanın ailesinin hesaplarına çok yüklü miktarlarda gelirleri ile orantısız büyük meblağlar tarsfer edilmiş

5.Alparslan arslanın evinde yapılan aramalarda Ulusal Kanala ait basın kartının bulunduğunu biliyorsunuzdur sanırım

Bunların hesinin tesadüf olduğunu söylüyorsan demekki hayatta ne kadar tesadüf varmışta bizim haberimiz yok muş

Prki söylermisin Alparslan madem DİNCİ birisi ise yada bunu Başörtüsü için yaptı ise saydığım bu Sözde vatansever Ulusalcılar la ne ilişkisi var

BUNLAR BANA A.IKLASANA ARKADA

Siz hiç son yıllarda faili meçhul cinayetlerin aydınlamasını isteyen ve bu yönde yayın yapan Sol görüşlü gazetet ve veya Gazeteci gördünüz mü?

Acaba niye

Siz hiç son yıllarda faili meçhul cinayetlerin aydınlamasını isteyen ve bu yönde yayın yapan Sol görüşlü gazetet ve veya Gazeteci gördünüz mü?

Acaba niye

Çünkü O cinayetlerin altından kendi vatansever ergenekocularının çıkacağını bildikleri için yürekleri oynuyor

ne kadar ilginç değil mi

kendi ahmakca palnları tutsun diye kendi kendilerini öldürmüşler sonrada bakın müslümanlar öldürdü dediler

ugur mumcu oldurulmeden once bir televizyon kanalindaki konusmasinda su sozu hic aklimdan gitmiyor elhamdulillah muslumaniz elhamdulillah milyarderiz o din uzerinden donen buyuk captaki ticaretleri kalemine almisti olduruldugunde rahmetle aniyorum ve malesef isi yarim kaldi din uzerine kurulu ticaret anlayisi turkiyeyi sardi gitti

Danıştay Cinayetini Ergenekoncuların yaptığına dair nerdeyse kesin deliller varken hala olayı çarpıtmak için yırtınıp duruyorsunuz

1.Danıştay Katili Alparslan Arslan ın Danıştay cinayetinden günler öncesinde Ergenekonun baş mimarları Muzaffer Tekin ile 30 un üzerinde telefon görüşmesi yaptığı GSM operatörünün kayıtlarında var ve bunlara İddianamede .ayrıca SMS ve diğer email leride saymıyorum

2.yine Alparslan Arslanın Ergenekoncu tutuklulardan Kuvai Milliye derneği üyesi Hüseyin Görüm ile 70 i aşın telefon görüşme kaydı var.SMS ve emailler hariç

4.Danıştay Cinayetinden kısa süre sonra Alparslanb Arslanın ailesinin hesaplarına çok yüklü miktarlarda gelirleri ile orantısız büyük meblağlar tarsfer edilmiş

5.Alparslan arslanın evinde yapılan aramalarda Ulusal Kanala ait basın kartının bulunduğunu biliyorsunuzdur sanırım

Bunların hesinin tesadüf olduğunu söylüyorsan demekki hayatta ne kadar tesadüf varmışta bizim haberimiz yok muş

Prki söylermisin Alparslan madem DİNCİ birisi ise yada bunu Başörtüsü için yaptı ise saydığım bu Sözde vatansever Ulusalcılar la ne ilişkisi var

Çünkü Alp Arslan Danışstay Baskınını yapmadan önce Bu ergenekoncularla sık sık görüşüp Onları şeriate davet etmiş

Onlarda bunu kabul etmesyince Alparslan da onlara sinirlenip Danıştay başkanını öldürdmüş ::)

İşte bu yüzden Alparslan ile ergenekocuların telefon görüşmesinin sebebi
:)

KAPAK 1: DANIŞTAY KATİLİ ALPASLAN MUZAFFER TEKİN İLE SADECE HAYATINDA 3-4 DEFA GÖRÜŞTÜ ENSON GÖRÜŞMELERİ İSE SUİKASTTEN 9 AY ÖNCEYDİ VE NE KOMİKTİRKİ BU YİNE AYNI GSM OPERATÖLERİNDEN BELİRLENİP DAVADA KANIT OLUŞTURAMAYACAĞINA MAHKEMECE KARAR VERİLDİ

KAPAK 2: HÜSEYİN GÖRÜMÜN NE YAPTIĞI NE ETTİĞİ BENİ ZERRE KADAR İLGİLENDİRMEZ ZATEN DOĞU PERİNÇEK KUVVAYI MİLLİYE DERNEĞİNİ VE EYLEMLERİNİ ONAYLAMADIĞINI DEFALARCA ULUSALKANALDA SÖYLEMİŞTİR

KAPAK 3: MİLYON KERE İFADE DEĞİŞTİREN OSMAN YILDIRIMIN BU SAÇMA SAPAN İDDASINA ALPASLAN ARSLANIN BİZZAT KENDİSİ YANIT VERMİŞ OLUP BÜTÜN İDDALARI YALANLAYIP VELİ KÜÇÜKLE HAYATINDA HİÇ GÖRÜŞMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ VE BİZZAT SAVCI ZEKERİYA ÖZ ÜN OSMAN YILDIRIMA YALAN İFADEYE ZORLADIĞINI SÖYLEYİP ÇÜNKÜ AYNI TEKLİFİ BANADA YAPTI BEN KABUL ETMEDİM DEMİŞTİR

KAPAK 4 : İŞTE GELDİK EN KOMİK İDDAYA DANIŞTAY CİNAYETİNDEN KISA SÜRE SONRA PARAYI YATIRDIKLARI İÇİNMİ ADAMCAĞIZ (ALPASLANIN BABASI) TÜM MALVARLIĞI OLAN BİR EVİNİ VE BANKADAK 40000 YTL.SİNİ TÜKETTİ AYNI ERGENEKONUN KASASI DENİLEN OKKIR ADLI ZAVALLI ADAM GİBİ SÖZÜM ONA ERGENEKON UN KASASIYDI AMA CENAZESİNİ BELEDİYE KALDIRDI

KAPAK 5: ULUSALKANALIN BASIN KARTININ ALPASLANIN ÜZERİNDEN ÇIKAN LA ALAKASI YOK ÇÜNKÜ ULUSALKANALIN BASIN KARTINDA ULUSAL HABER DİYE UYDURUK BİR ŞEY YAZMAZ ULUSALKANAL BASINKARTI YAZAR AYRICA GRAFİK OLARAK TA TAMAMEN FARKLIDIR

KAPAK 6:BU SAYDIĞIN MADDELERİN HEPSİ BİRER TESADÜF DEĞİL MALUM KİŞLERİN KABAETLERİNİN İKİ ARASINDAKİ DELİK TEN ÇIKAN UYDURMALARDIR

KAPAK 7 :YUKARIDA Kİ SAYDIĞIM MADDELERDENDE ANLAŞILACAĞI GİBİ ALPARSLAN ARSLANIN O KİŞİLERLE BİR BĞLANTISI BULUNMADIĞI AÇIKTIR FAKAT AYNI ALPARSLAN IN FETTULLAH GÜLENDEN ÖZÜR DİLEYECEK KADAR İLŞKİSİ OLDUĞU AŞİKARDIR ALLAH İNŞALLAH SİZİN GÖZÜNÜZÜ DE AÇARDA İŞİN BU TARAFINI DA GÖRÜRSÜNÜZ AYRICA BEN SORULARIMA HALA CEVAP ALAMADIM ÖĞRENDİNMİ TÜRKİYEDE GLADYOYU KİM İLK OLARAK AÇIĞA ÇIKARDIĞINI ÇALIŞTINMI DERSİNE NEREDE İŞİN GÜCÜN HAYTALIK

Çünkü Alp Arslan Danışstay Baskınını yapmadan önce Bu ergenekoncularla sık sık görüşüp Onları şeriate davet etmiş

Onlarda bunu kabul etmesyince Alparslan da onlara sinirlenip Danıştay başkanını öldürdmüş ::)

İşte bu yüzden Alparslan ile ergenekocuların telefon görüşmesinin sebebi
:)

YOK BEN FARKLI DUYDUM ALPARSLAN ÖNCE BUGS BUNNY İLE ANLAŞMIŞ DANIŞTAY SUİKASTI İÇİN BUGS BUNNY ÖNCE KABUL ETMİŞ AMA SONRA SATMIŞ ALPARSLANI ALPARSLAN DA BUNUN ÜZERİNE TOM VE JERRY İLE ANLAŞMIŞ WOODY WOODPECKER DA BUNLARI İHBAR ETMİŞ POLİSLER TAM YAKALAYACAKKEN ALPASLAN SİLAHI ROAD RUNNER A VERİP DELİLİ YOK ETMİŞ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ( ALLAHIM SEN BU KULLARINA AKIL FİKİR VER YA RABBİM)

Acaba niye

SEN HİÇ SON YILLARDA AYDINLIK DERGİSİNİ OKUDUNMU SEN HİÇ SON YILLARDA CEVİZ KABUĞUNU SEYRETTİNMİ SEN HİÇ SON YILLARDA ŞU AN ERGENEKON DENEN SAÇMALIKTAN DOLAYI İÇERİDE YATAN DOĞU PERİNÇEK ADNAN AKFIRAT HİKMET ÇİÇEK EMCET OLCAYTU GİBİ YAZARLARIN KİTAPLARINI OKUDUNMU OKUMADINMI
ACABA NİYE:durdurun

herkes kapak imalatına başlamış ama bu işin kapağını savcı çoktan açtı,siz açılan şişedeki gazozun gazıyla meşgulsünüz galiba. bu kadar ayrı fraksiyonu fikribir olmayan insanı bu dünyada tek birşey bir araya getirebilirdi oda,iktidar ve güç hırsı. o da bunlarda fazlasıyla var zaten.ama toprak hepsini doyurur hiç şüphesiz.

üzmezle ne ilgisi var bunun, üzmez çok aşağı bir mahluk, ugur mumcu vatanseverdi, töröriste karşıydı o yüzden öldürüldü.

Ergenekon terör örgütü iddianamesinde Danıştay saldırısı sanığı Alparslan Arslan'ın kullanmakta olduğu 0532 6713439 no'lu GSM hattı ile 01.01.2000'den olay zamanına kadar yapmış olduğu arama-aranma, mesaj gönderme-mesaj alma kayıtlarının tamamının güvenlik güçleri tarafından analizinin yapıldığına işaret edildi. Buna göre Alparslan Arslan'ın, Muzaffer Tekin'in kullandığı 0532 2919293 no'lu GSM hattı ile 35, Raif Görüm'ün kullandığı 0535 8258383 no'lu GSM hattı ile 2, Yusuf Görüm'ün kullandığı 0536 2716692 no'lu GSM hattı ile 11 İbrahim Cingi'nin kullandığı 0535 7184841 no'lu GSM hattı ile 94 kez görüştüğü tespit edildi. Yasin Görüm'ün kullanmakta olduğu 05385605898 no'lu GSM hattının 01.01.2000 tarihinden itibaren yapmış olduğu arama-aranma, mesaj gönderme-mesaj alma kayıtlarının yapılan analizinde, aynı soruşturma kapsamında hakkında işlem yapılan Kahraman Şahin'in kullandığıi 05466478283 no'lu GSM hattı ile 3 kez, Kahraman Şahin'in kullandığı 05373755310 no'lu GSM hattı ile 2, Yusuf Görüm'ün kullandığı 05362716692 no'lu GSM hattı ile 73 kez görüştüğü tespit edildi."
http://www.haberayna.com/38066_Ergenekon-iddianamesinden-ilginc-detaylar-2.html

Danıştay katili Alparslan ile Ergenekon tutuklusu Muzaffer Tekin arasında gerçekleşen görüşmenin 35 defa olduğu, savcının, telefon görüşmelerinin GSM operatöründen aldığı dökümleriyle beraber mahkemeye sunduğu iddianamede mevcut. Ayrıca bazı konuları bilmediğin apaçık ortada. Mahkemenin GSM operatörlerinden elde edilen belgelerin kanıt oluşturmayacağına dair bir kararı yok.eğer var diyorsan yayınla da görelim.Bunu sen mi uydurdun yoksa :)

Mahkemelerin; gizli yöntemlerle çekilen kamera ve ses kayıtlarının ve bu kayıtlarda da ki iddiaların gerçek dahi olsa bile delil teşkil edilemeyeceği konusunda kararı vardır.(Bu bilgide benim sana kıyağım olsun unutma :)

Madem GSM operatörlerinin dökümleri delil kabul edilmiyorsa ,CHP nin telefon kapatma özürlü Genel başkan yardımcısı Önder SAV ın ”Beni dinlediler “iddialarının araştırılması için Mahkeme nin ; GSM operatörlerine yazı yazıp dökümlerini istemesine ne diyeceğiz.Bu dökümler neticesinde aynı Mahkeme “ Önder SAV ın dinlenmediğine aksine telefonunu açık unuttuğuna dair kararı vermesine ne diyeceğiz.

Ayrıca ben iddiamı delillere iddianameye GSM operatörlerinin kayıtlarına yani resmi belgelere dayandırıp söylerken sen ise iddianı belge diye bu davada tutuklu yargılanan Muzaffer tekin in kendi sözlerine dayanarak açıklıyorsun. Bu sözlere anca sen ve senin gibiler inanır

Ayrıca Alparslan Aslanın sadece Ergenekoncu Muzaffer tekin ile değil diğer Ergenekon sanıkları ile yaptığı telefon görüşmeler yine aynı yöntemlerle iddianamede belgeleriyle ve kayıtları ile mevcuttur.

Danıştay katli Alparslan aslanın cumhuriyet gazetesini bombalattığı ve o bombolaraın ümraniyede ele geçirilen Ergenekon bombakarıyla aynı seriden olduğu mahkemece kanıtlandı

Şimdi sana bir soru daha çok önemli soru çalışmadan cevap verme sakın sıfır alırsın :)

Biz Danıştay saldırısının, ilk anda göründüğünün tersine bir “dinci” saldırı değil de “Ergenekon eylemi” olduğunu söylüyoruz ve iddiamızın en başlıca temelinide .

Birincisi: Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan bu eylemden önce gerçekleştirilen Cumhuriyet gazetesine bomba atılması eyleminin de failiydi; bu, yargı kararıyla da kesinleşmiş bir bilgiydi.

İkincisi: Cumhuriyet’e atılan el bombaları, bu eylemden bir ay kadar sonra Ümraniye’de Ergenekon sanığı osman Yıldırım’a ait bir evde ele geçirilen ve Ergenekon Operasyonunun temelini oluşturan “Ergenekon bombaları” ile aynı seriden di.

Peki dinci Olduğu yuttrurlmaya çalışılan Alpaslan arslan a bu bombaları Cumhuriyet e atması için hangi ulusalcı neden verdi.
Oysa bu bombaların sahibi osman Yıldırım ;Bombaları Veli Küçük ten aldıklarını itiraf etti bile.

İşin daha ilginç yönü ise: Cumhuriyet Gazetesi iki-üç kez üst üste bombalandığında : BU LAİK CUMHURİYETE YAPILAN BİR SALDIRIDIR ,BU REJİME YAPILAN BİR SALDIRIDIR BU SALDIRININ PEŞİNİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ diye bir kaçgün boyunca gazete sütunlarından ortalığı ayağa kaldırıp kendi kendine bol keseden vaat verenCumhuriyet Gazetesi, kendisiene atılan bombaların ergenekon bombaları ile aynı seriden olduğunu öğrenince “ hesap sormak yerine” adetea dut yemiş bülbüle döncü ve bu konuyla ilgili tek satır etmedi.

TÜM BU BELGE VE BİLGİLER DEN DE APAÇIK ANLAŞILACAĞI GİBİ DANIŞTAY SALDIRISINI YAPAN ALPARSLAN ARSLAN ASLINDA BİR “DİNCİ DEĞİL “ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ELİ KANLI BİR TETİKCİSİ VE MAŞASIDIR.

NOT: BU İDDİALARIMI YALANLAMAYAÇALIŞACAK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN İDDİALARINI “ERGENEKON SANIKLARININ İFADELERİNE GÖRE DEĞİL BİLGİ VE BELGELERE DAYANARAK YALANLANLAMAYA ÇALIŞSINLAR.

Danıştay katili Alparslan ile Ergenekon tutuklusu Muzaffer Tekin arasında gerçekleşen görüşmenin 35 defa olduğu, savcının, telefon görüşmelerinin GSM operatöründen aldığı dökümleriyle beraber mahkemeye sunduğu iddianamede mevcut. Ayrıca bazı konuları bilmediğin apaçık ortada. Mahkemenin GSM operatörlerinden elde edilen belgelerin kanıt oluşturmayacağına dair bir kararı yok.eğer var diyorsan yayınla da görelim.Bunu sen mi uydurdun yoksa :)

Mahkemelerin; gizli yöntemlerle çekilen kamera ve ses kayıtlarının ve bu kayıtlarda da ki iddiaların gerçek dahi olsa bile delil teşkil edilemeyeceği konusunda kararı vardır.(Bu bilgide benim sana kıyağım olsun unutma :)

Madem GSM operatörlerinin dökümleri delil kabul edilmiyorsa ,CHP nin telefon kapatma özürlü Genel başkan yardımcısı Önder SAV ın ”Beni dinlediler “iddialarının araştırılması için Mahkeme nin ; GSM operatörlerine yazı yazıp dökümlerini istemesine ne diyeceğiz.Bu dökümler neticesinde aynı Mahkeme “ Önder SAV ın dinlenmediğine aksine telefonunu açık unuttuğuna dair kararı vermesine ne diyeceğiz.

Ayrıca ben iddiamı delillere iddianameye GSM operatörlerinin kayıtlarına yani resmi belgelere dayandırıp söylerken sen ise iddianı belge diye bu davada tutuklu yargılanan Muzaffer tekin in kendi sözlerine dayanarak açıklıyorsun. Bu sözlere anca sen ve senin gibiler inanır

Ayrıca Alparslan Aslanın sadece Ergenekoncu Muzaffer tekin ile değil diğer Ergenekon sanıkları ile yaptığı telefon görüşmeler yine aynı yöntemlerle iddianamede belgeleriyle ve kayıtları ile mevcuttur.

Danıştay katli Alparslan aslanın cumhuriyet gazetesini bombalattığı ve o bombolaraın ümraniyede ele geçirilen Ergenekon bombakarıyla aynı seriden olduğu mahkemece kanıtlandı

Şimdi sana bir soru daha çok önemli soru çalışmadan cevap verme sakın sıfır alırsın :)

Biz Danıştay saldırısının, ilk anda göründüğünün tersine bir “dinci” saldırı değil de “Ergenekon eylemi” olduğunu söylüyoruz ve iddiamızın en başlıca temelinide .

Birincisi: Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan bu eylemden önce gerçekleştirilen Cumhuriyet gazetesine bomba atılması eyleminin de failiydi; bu, yargı kararıyla da kesinleşmiş bir bilgiydi.

İkincisi: Cumhuriyet’e atılan el bombaları, bu eylemden bir ay kadar sonra Ümraniye’de Ergenekon sanığı osman Yıldırım’a ait bir evde ele geçirilen ve Ergenekon Operasyonunun temelini oluşturan “Ergenekon bombaları” ile aynı seriden di.

Peki dinci Olduğu yuttrurlmaya çalışılan Alpaslan arslan a bu bombaları Cumhuriyet e atması için hangi ulusalcı neden verdi.
Oysa bu bombaların sahibi osman Yıldırım ;Bombaları Veli Küçük ten aldıklarını itiraf etti bile.

İşin daha ilginç yönü ise: Cumhuriyet Gazetesi iki-üç kez üst üste bombalandığında : BU LAİK CUMHURİYETE YAPILAN BİR SALDIRIDIR ,BU REJİME YAPILAN BİR SALDIRIDIR BU SALDIRININ PEŞİNİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ diye bir kaçgün boyunca gazete sütunlarından ortalığı ayağa kaldırıp kendi kendine bol keseden vaat verenCumhuriyet Gazetesi, kendisiene atılan bombaların ergenekon bombaları ile aynı seriden olduğunu öğrenince “ hesap sormak yerine” adetea dut yemiş bülbüle döncü ve bu konuyla ilgili tek satır etmedi.

TÜM BU BELGE VE BİLGİLER DEN DE APAÇIK ANLAŞILACAĞI GİBİ DANIŞTAY SALDIRISINI YAPAN ALPARSLAN ARSLAN ASLINDA BİR “DİNCİ DEĞİL “ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ELİ KANLI BİR TETİKCİSİ VE MAŞASIDIR.

NOT: BU İDDİALARIMI YALANLAMAYAÇALIŞACAK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN İDDİALARINI “ERGENEKON SANIKLARININ İFADELERİNE GÖRE DEĞİL BİLGİ VE BELGELERE DAYANARAK YALANLANLAMAYA ÇALIŞSINLAR.

:clap:clap:clap

Bu bilgide ergeneonculara KAPAK olsun

Eline sağlık Serdengeçti.

Herşeyi ilkokul 5. sınıf seviyesindeki lerin bile anlayacağı şekilde açıklamışsın

artık bundan sonra da anlamayan olursa bilki bu senin Anlatma yeteneğinden değil bazılarının anlamama ısrarından kaynaklanıyor

SEN HİÇ YENİ BİRŞEY YAZMAMIŞSIN Kİ BOZUK PLAK GİBİ AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMIŞSIN YİNE ÇALIŞMADIN DERSİNİ DEĞİLMİ YİNE O ZEKERİYA ÖZ DENEN UCUBE YE GÜVENİP SALLADIN DURDUN PEKİ O HALDE YENİ SORULARA GEÇİYORUM AYRICA SENİN BEKLEDİĞİN YANITLARDA VAR BU SORULARIMIN İÇİNDE İYİ OKU YOKSA BASARIM SIFIRI MADEM DANIŞTAY SALDIRISI ASLINDA DİNCİ DEĞİLDE BİR ERGENEKON SALDIRISIYDI

1-GENEL KURMAY İSTİHBARATI İLE TERÖRLE MÜCADELE BİRİMLERİ SALDIRGANI BİR SÜREDİR TAKİPTE OLMASINA RAĞMEN VE SALDIRIDAN ÇOK ÖNCE DANIŞTAYA YAPILACAK OLAN SALDIRIYI HÜKÜMETE BİLDİRMELERİNE RAĞMEN HÜKÜMET NEDEN TEDBİR ALMADI

2 -NEDEN HÜKÜMET SALDIRI OLDUKTAN BİR SÜRE SONRA UYGULADIĞI BİR YETKİ GASPI İLE OLAYI ASIL SORUŞTURMASI GEREKEN BİRİM OLAN CUMHURİYET SAVCISININ ELİNDEN ALARAK FETTULAHÇI OLDUĞU DÖNEMİN VALİSİ EROL ÇAKIR TARAFINDAN SİCİL NOTUNA DÜŞÜLMÜŞ OLAN RAMAZAN AKYÜREK'E VERDİ

3-NEDEN YALAKA BASIN VE EMNİYET İSTİHBARAT BAŞKANI RAMAZAN AKYÜREK ALPARSLAN ARSLAN VE 8 ARKADAŞININ GONCA BAHAR İSİMLİ BİR BAYAN ARACILIĞI İLE İSRAİL GİZLİ SERVİSİ MOSSAD TARAFINDAN DESTEKLENEN ''ALPİRAS'' ADLI BİR FİRMANIN BULGARİSTANDA Kİ TESİSLERİNDE EĞİTİLDİĞİNİ ES GEÇMİŞTİR

4-ANKARA EMNİYET TERÖRLE MÜCADELE ŞUBESİNİN ASKERİ İSTİHBARATIN VE MİT İN ELİNDE VAR OLAN BU BİLGİLER FETHULLAH TARİKATININ GÜVENLİĞİNİ TEHDİT ETTİĞİ İÇİN Mİ DEĞERLENDİRME DIŞI TUTULDU ÇÜNKÜ SORUŞTURMAYI EMNİYET İSTİHBARAT GENEL MÜDÜRÜ OLAN RAMAZAN AKYÜREK ÜSTLENDİĞİ İÇİN HANGİ BULGULARI DEĞERLENDİRMEYE TABİ TUTUP TUTMAYACAĞI ONUN İNSİYATİFİNDEYDİ http://hanifislam.com/cinayetler/danistay_cinayeti.htm

NOT :DOĞU PERİNÇEK'İN BU SORULARINA HALA DAHA TEKZİP YAZISI GELMEMİŞTİR AYRICA LİNK ADRESİNDE DAHADA FAZLASINI BULABİLİRSİN

5-Şimdi bir tez de biz söyleyelim: Ümraniye’de ele geçirilen bombalar ile Cumhuriyet gazetesine atılan bombalar aynı seriden değiller. Diğerlerinden farklı olarak biz bu tezin verilerini de açıklayalım.
A. Ümraniye’de ele geçirilen el bombalarının her birinin seri numaraları, polis ve ekspertiz tutanaklarında tek tek, ayrıntılı olarak yazılı. Bu tutanaklar gizli de değil. Danıştay davası dosyasında yer alıyor. Nitekim, aynı tutanaklar –pek muhtemel olarak- Ergenekon soruşturma dosyasında da bulunacak. Aynı durum, Cumhuriyet gazetesine atılan toplam üç adet el bombası için de geçerli. Gazeteye atılan bombaların seri numaraları da belli.
B. Bombaların karşılaştırmalı olarak incelenmesine ilişkin Emniyet Müdürlüğü Bomba Merkezi’nin raporu da alenileşmiş olarak dosyalarda bulunuyor.
C. Bütün bu tutanak ve inceleme raporlarının gösterdiği bir şey var. Cumhuriyet gazetesine atılan bombaların (üç adet) ne birbirleri arasında ve ne de Ümraniye’de ele geçirilen toplam 27 adet bombayla bu üç bomba arasında seri numarası benzerliği var.
O halde şu soru akla geliyor: Nasıl oldu da, bombaların aynı seriden olduğu bilgisi yayıldı ve kamuoyunda artık tartışılmaz bir gerçek haline dönüştü?
Kamuoyunun gündemine gelmeyen bir bilgiyi de ekleyelim.
Cumhuriyet gazetesine atılan bombalardan bir tanesi ile (10 Mayıs 2006 tarihinde atılan ve fakat patlamayan ikinci bomba) Eskişehir’de ele geçirilen bombalardan bir tanesinin seri ve kafile numaralarının bire bir aynı olduğu tarafımızdan tespit edilmiş ve bu tespit soruşturmayı yürüten savcıların bilgisine iletilmiştir.
Bir yandan bombalarla ilgili bulgular ve belgeler ortada iken farklı yansıtılması gerçeği, diğer yandan başyazarının ve Ankara temsilcisinin kendi gazetesini bombalama iddiasına muhatap bir terör örgütünün üyesi olma savıyla gözaltına alınması gerçeği karşısında söylenebilecek söz bulmak kolay olmasa gerek.
Bazılarının derdi, bütün çıplaklığı ile gerçeğin ortaya çıkması mı, yoksa soruşturmayı yörüngesinden çıkararak siyasal bir amacın aracı olarak kullanmak mı?
Bizim amacımız gayet açık ve net: Her türlü yasadışı oluşum açığa çıkarılmalı ve gerçek suçlular hukuka uygun delillerle adil bir şekilde yargılanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmalıdır.
Ancak, hukukun siyasal amaçlara alet edilmesine, insan haklarının çiğnenmesine asla göz yumulamaz. İnsanlar, suçluluğu mahkeme kararı ile saptanmadan suçlu olarak damgalanamaz.
İyi haftalar… Ümraniye saçmalığına en iyi cevabı Cumhriyet Gazetesi Gn.Yayın Yönetmeni vermişti bende seni o cevaptan mahrum bırakmak istemedim birdahaki sefere cin olmadan şeytan çarpmaya kalkma http://www.ilk-kursun.com/2008/07/14/ibrahim-yildiz-ergenekon-ve-cumhuriyet’e-atilan-bombalar/

Geri