Uğur Dündar'ın isyanı

hectorxl

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
7627452.jpg

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Ergenekon soruşturmasında 2. iddianamesinde eşi ve ailesi ile ilgili yer alan iddiaları yalanlayarak tepki gösterdi.

UĞUR DÜNDARIN İSYANI / VİDEO

Kaynak

ben bunu canlı olarak haberlerde izledim adam çok haklı uğur dündarın eşi sürekli brezilyaya gidiyomuş buda ergenekon iddanamesinde yer alıyomuş bu kadar da olmaz walla artık milletin namusuna laf atıyolar ama uğur dündar çok güzel cevapladı

Ugur Dündara Katiliyorum , Adama resmen iftira atiyorlar.....

Bunu hukuk okuyan bir arkadaşımla izlemiştim, bunun kesinlikle hukuk devletinin prensiplerine aykırı, tamamen belli kesimin çıkarları doğrultusunda yapılan haksız düzenlemeler olduklarını söylemişti... düşündüm de bunları anlamak için bir hukukçu olmaya gerek yok aslında...

Yakında bunlar partilerinin ismini de değiştirip Nasyonal Sosyalist Parti yaparlar en azından ne oldukları daha kolay anlaşılır.
Bu arada Uğur dündardan da pek hazzetmiyorum o ayrı ama hukuk HERKEZ için olmalı.

Iyi Oluyor ıyı. Haberlerde Sureklı Chp Propagandası Yapcam Dıye Iyi Icraatte Olsa Hukumete Camur Atmaktan Gerı Kalmıyordu Ya. Chp Propagandası Yapacam Dıye Durust Gazetecı ımajını Rezıl Ettı. Sımdı Anlasın ıftıranın Nasıl Bırsey Oldugunu.

paylaştığın için teşekkürler

Geri