Uçan Ruslar

vasya' Alıntı:
emin olun ki bir Türk pkk militanına ne gözle bakıyorsa;bir Rus da bir çeçene aynı gözle bakıyor.

Türkiyede bir şehit anası nasıl oğlunun ardından gözyaşı döküyorsa bir Rus ana da aynı gözyaşlarını döküyor kendilerine özgürlük savaşçısı diyen teröristlerin katlettiği oğlunun ardından.

hiç mi yüreğiniz sızlamıyor gazetede,tvde bir şehit haberi görünce?

kim kime ne gözle bakmış umurumda deil...onlar türkler şunlara şu gözle bunlara bu gözle bakıyor diye düşünmüyor...

bu iyi niyet ( iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için bunu söylüyorum) sadece bizim millette var maalesef...hangi yabancı türk anası oğlunun ardından ağlıyo diyerek dertleniyor? akksine teröristlere yataklık ve finansal destek sağlıyorlar...

lütfen ilk fırsatta tepemize çökecek (ve fırsdatını bulunca da çökmüş) gruplarla kendinizi bir tutmayın...bu iyiniyetli genişlik bizi felakete sürükler...yazın bana o kadar dokundu ki ne yazacağımı bile bilmiyorum...

vatanında zulme uğrayınca başkaldırmış şanlı direnişle dış güçlerin maşası olarak vatanını bölmeye çalışan bölücü .....leri bir tutmanı; vatanını koruyan şanlı askerle masuma tecavüz eden cana mala ve namusa kasteden zalimleri bir tutmanı da kınıyorum...

söyleyecek çok şey var ama elden bu kadar geliyor

Ayrıca dudayew isimli kişi erkek kardeşimdir.Bilen varmı bilmiyorum ama ortanca abimdir:)

aranızda bi bağ olduğunu biliyodum walla :D:D:D:D

işte bu helel olsun adamlara işlerini iyi biliyorlar

rahman.mashadow' Alıntı:
Latin konuyu biraz daha açarmısın?

KARDEŞİM ÇEÇENLERİN ŞANLI DİRENİŞLERİYLE PKK LI BÖLÜCÜLERİN BİR TUTULMASINA KIZIYORUM...YANLIŞ ANLAŞILACAK BİR ŞEY VARSA SÖYLEDİKLERİMİN ÖZÜ BUDUR...

ALLAH HAK İÇİN SAVAŞAN (MİLLETİ NE OLURSA OLSUN) ŞANLI ASKERLERE YARDIM ETSİN...BUNLARA EL UZATANLARI ONLARA YAN GÖZLE BAKANLARI DA HELAK ETSİN

Amin inşAllah kardeşim kusuruma bakma anlayamadım ilk mesajını Allah Razı olsun.Hem ocean_ocean isimli kardeşim Bunu vahşet olarak değerlendirirsen yanlış söylersin ki hele hele cihad ülkesinde.

Savaşta her şey Hak tır

Allahuakbar.
Sonuna kadar arkanızdayım şamilin aslanları gerek maddi gerekse manevi.Biz daha ölmedik

Asselam

ben kosova türküyüm.orada da çeçenistandakine benzer bir savaş sürdü yıllarca

sonunda şunu anladım

kim olursa olsun birinin ölümü kimseyi sevindirmemeli.düşmanım dahi olsa.

zulme karşı mücadele edenlere saygım sonsuzdur;zulme zulümle karşılık vermek iste insanı haklıyken haksız duruma düşürür(gönderme yapmıyorum alınmayın)

rahman.mashadow' Alıntı:
destek veren herkezden allah razı olsun.Basın-medaya kuruluşlarının gücü ile ayakta kalan büyük devletlerin terörist mualmelesi sonucu artık patlatılan her bomba terörist tarafından patlatıldı diye yayınlanıyor.

Peki soruyorum çeçen rus askerini öldürünce teröristte-
rus askeri çeçen bebeğini öldürünce(kadınlarına tecavüz edince,yaşlılarını asınca,çocuklarını boğunca) ne?

bir zamanlar imam şamil derdiki ;
"tek kolum ve tek bacağım kalıncaya dek sizinle savaşmaya devam edeceğim"

şamil basayev derki;
"son mermimize,son mayınımıza dek sizinle savaşmaya devam edeceğiz"

muhammed rahman derki;
"tüm müminler kardeştir,destek olmadan kafire karşı koyamayız.Hep bir ağızdan ya lanet yada şehadet"

kardeş yazdıklarını görünce çok etkilendim adeta inanırmısın gözlerim doldu.. bi ara zamanında bende bir kaç video izlemiştim Çeçen savaşları ile ilgili tam savaşın ortasında çekilmiş yeni görüntüler çeçen sitelerinden bakıyordum.. Allah' herkese sabır versin.. Düşmanlara ise yenilgi...

" Peki soruyorum çeçen rus askerini öldürünce teröristte-
rus askeri çeçen bebeğini öldürünce(kadınlarına tecavüz edince,yaşlılarını asınca,çocuklarını boğunca) ne? "

KorkunÇ GÖrÜntÜler.İnsanin İÇİ Ürperİyo...
DÜnyadakİ TÜm SavaŞlarin Bİtmesİ Dİgİyle...tŞk.

Geri