latin
New member
- Reaction score
- 0
vasya' Alıntı:emin olun ki bir Türk pkk militanına ne gözle bakıyorsa;bir Rus da bir çeçene aynı gözle bakıyor.
Türkiyede bir şehit anası nasıl oğlunun ardından gözyaşı döküyorsa bir Rus ana da aynı gözyaşlarını döküyor kendilerine özgürlük savaşçısı diyen teröristlerin katlettiği oğlunun ardından.
hiç mi yüreğiniz sızlamıyor gazetede,tvde bir şehit haberi görünce?
kim kime ne gözle bakmış umurumda deil...onlar türkler şunlara şu gözle bunlara bu gözle bakıyor diye düşünmüyor...
bu iyi niyet ( iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için bunu söylüyorum) sadece bizim millette var maalesef...hangi yabancı türk anası oğlunun ardından ağlıyo diyerek dertleniyor? akksine teröristlere yataklık ve finansal destek sağlıyorlar...
lütfen ilk fırsatta tepemize çökecek (ve fırsdatını bulunca da çökmüş) gruplarla kendinizi bir tutmayın...bu iyiniyetli genişlik bizi felakete sürükler...yazın bana o kadar dokundu ki ne yazacağımı bile bilmiyorum...
vatanında zulme uğrayınca başkaldırmış şanlı direnişle dış güçlerin maşası olarak vatanını bölmeye çalışan bölücü .....leri bir tutmanı; vatanını koruyan şanlı askerle masuma tecavüz eden cana mala ve namusa kasteden zalimleri bir tutmanı da kınıyorum...
söyleyecek çok şey var ama elden bu kadar geliyor