Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇEÇEN kardeşlerimin ALLAH yollarını açık etsin onlara güç kuvvet versin rabbim bu onlara yapılanların yüzde binde milyonda kaçı bilinmez ama her zaman rabbim destekçileri olsun....
çeçenistan mucadelesinde gerçek mucadeleyi yapan çeçenler mucadeleye bir damla olsun haksızlık bulaştırmamışlardır....bizlerin tv den gazeten okuduklarımızla orada yaşananlar arasında milyonlarca fark var......bunu tartışma konusu açmak için söylemiyorum ama haksız oldukları yerlerde var diyen birisi bence bu konuda eksik - yanlış (osetyadaki okul baskınını çeçenlere yıkmak gibi ) bilgisi olan yada bilgisi olmayan birisidir...
çeçenistan mucadelesinde gerçek mucadeleyi yapan çeçenler mucadeleye bir damla olsun haksızlık bulaştırmamışlardır....bizlerin tv den gazeten okuduklarımızla orada yaşananlar arasında milyonlarca fark var......bunu tartışma konusu açmak için söylemiyorum ama haksız oldukları yerlerde var diyen birisi bence bu konuda eksik - yanlış (osetyadaki okul baskınını çeçenlere yıkmak gibi ) bilgisi olan yada bilgisi olmayan birisidir...
paylaşım için teşekkür ederim...
// dogru soyluyorsun hicbirsey buradan gorundugu gibi deil...
kimler olursa olsunlar sonucta onlarda insan ii olmamıs ama bu bir savas muhakkak birileri kaybetmek zorunda dunyanın duzeni boyle . . . .
Paylasımın icin tesk....!
paylaşım için teşekkürler çeçenlerin sonuna kadar arkasındayım bir avuç insan dünya da en güçlü iki üç ülkeden birisi olan rusya ya kök söktürüyor ama böle pusu şeklinde de ne biliim yani haince bi saldırıo gelio bana siz diceksiniz şimdi ruslar çok mu mert onlarda değil tabiki ama ne olursa olsun savaşa hayır
destek veren herkezden allah razı olsun.Basın-medaya kuruluşlarının gücü ile ayakta kalan büyük devletlerin terörist mualmelesi sonucu artık patlatılan her bomba terörist tarafından patlatıldı diye yayınlanıyor.
Peki soruyorum çeçen rus askerini öldürünce teröristte-
rus askeri çeçen bebeğini öldürünce(kadınlarına tecavüz edince,yaşlılarını asınca,çocuklarını boğunca) ne?
bir zamanlar imam şamil derdiki ;
"tek kolum ve tek bacağım kalıncaya dek sizinle savaşmaya devam edeceğim"
şamil basayev derki;
"son mermimize,son mayınımıza dek sizinle savaşmaya devam edeceğiz"
muhammed rahman derki;
"tüm müminler kardeştir,destek olmadan kafire karşı koyamayız.Hep bir ağızdan ya lanet yada şehadet"
emin olun ki bir Türk pkk militanına ne gözle bakıyorsa;bir Rus da bir çeçene aynı gözle bakıyor.
Türkiyede bir şehit anası nasıl oğlunun ardından gözyaşı döküyorsa bir Rus ana da aynı gözyaşlarını döküyor kendilerine özgürlük savaşçısı diyen teröristlerin katlettiği oğlunun ardından.
hiç mi yüreğiniz sızlamıyor gazetede,tvde bir şehit haberi görünce?