Twente hız kesmiyor !

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

twente-hiz-kesmiyor--299498.jpg

Twente hız kesmiyor !

Twente, Hollanda Kupası'nda karşılaştığı SC Joure'yi 8-0 mağlup etti.

Twente'nin gol olup yağdığı mücadelede gollerini 7. ve 42. dakikalarda Parker, 11. ve 66. dakikalarda Nashat Akram, 22. dakikada Vujicevic, 68. dakikada Rukavytsya, 80 ve 88. dakikalarda Wellington attı.

Bu sonucun ardından Twente, Hollanda Kupası'nda 3. tura yükseldi.

spor3.com

Eeee Adamlar Feneri Yendi :D :D Fener de kötü futbola devam şampiyon cimbom :D

fark atmış

helal olssun :D

Ulan ne adamlarsınız.Daha önce adını duymadığınız takımın şimdi haberinin açıyonuz.

Valla Helala olsun size:D:D

Ulan ne adamlarsınız.Daha önce adını duymadığınız takımın şimdi haberinin açıyonuz.

Valla Helala olsun size:D:D

eheheh işte bizde global futbol bilgisi var ne yapalım =)
haber yapıyoruz belki rakibi önemsersiniz diye.. ayrıca lanlı lunlu konuşmayalım lütfen.

Bende bundan sonra toromsoyu takip edecem :001_rolleyes::001_rolleyes:

ne alaka arkadaşım, mesela ben kendimi bildim bileli GALATASARAY'ı da tutarım FİORENTINA'yı da tutarım. (BATISTUTA zamanlarından kalan bir aşk var aramızda, heleki şimdi forma renkleri aynı oldu ki dört köşeyim bu sene) Şimdi bu adamlar sizinle maç yapınca sizinle mi olsun kalbim. Çok beklersin!

sidik yarışına gerek yok.. Fenerbahçenin karşısındaki her takıma zaten sempati duyar Galatasaray lılar o maçta...

Twente'yi Şuana Kadar Duymayan Kişi Gelip Burda Benim Futbol Bilgim Var Demesin Fener'e Twente Çıktıgında Herkes Bayram Etti Fenerli Arkadaşlara Sözüm Avrupayı Biraz Takip Etmeniz Türkiye Ligi İle Olmuyor Bu İşler :)
Herkesi Aynı Kefeye Koymuyorum Bu Arada Twente'yi Küçük Görenlere Sözüm

Twenteyi ben tanıyordum . Ama güçsüz bir rakip olarak değerlenmiştim. Feneri de gördük :d

Geri