Tv de En Çok izlediğiniz Kanal ?

Tv de En Çok izlediğiniz Kanal ?

• Kullanılan toplam oy
    154
hangisinde güsel film varsa onu seyrederim

acaba dogrumu,
arkadaslar turkıyede en cok ızlenen kanalın roj tv oldugunu bılıomuydunuz, ben ogrenınce cok sasırdım...

acaba dogrumu,
arkadaslar turkıyede en cok ızlenen kanalın roj tv oldugunu bılıomuydunuz, ben ogrenınce cok sasırdım...

Peki sen Türklerin bazı konularda ne kadar hassas olduklarını ve sözkonusu vatansa kim olursa olsun herkesi öldürebileceklerini biliyor muydun ? Ben bunu öğrendiğimde askerdeydim ancak hiç mi hiç şaşırmadım !!!

acaba dogrumu,

çok saçma sence bunun doğru olma ihtimali var mı? hiç mi çevrende görmüyosun kardeşim.bi tane bile roj tv izleyen görmedim.ayrıca bu kanal sadece uyduda var sanırım.

Ne alaka ben bir kişi bile görmedim o kanal zaten uyduda var yanlış hatırlamıyorsam.

mehmetcik TV

acaba dogrumu,
sevgili arkadaşlar dağlar seni delik deşik ederim TV'nin roj tv denen şerefsiz kanalı kafalarına sıkma farkıyla 100 e katladını biliyomuydunuz.

roj tv yi ilk defa duydum tanimiyom

ben galiba en cok kanal d yi isliyom birde stv yi :)

dizilerden dolayı atv showtv heralde
fazla TV izlemiyorum ama

Geri