€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Tuvalet Eğitimi..
Johnny okula başlayacak.. Johnny'nin çişini kendi başına yapmayı öğrenmesi gerek.. Çocuk doktoru, annesine bir metod tavsiye etmiş. Hepsi sıra numaralı altı hareket ezberlenecek..
1. Pantalonunun düğmelerini aç
2. Pantalon ve külotunu indir.
3. Pipinin derisini geri çek.
4. Çişini yap.
5. Pipinin derisini ileri ittir.
6. Külotunu ve pantalonunu çek ve düğmelerini ilikle.. "Okul haftaya başlıyor Johnny.." demiş annesi, "Bundan sonra çişini bu metodla tek başına sen yapacaksın.. Bu bir hafta deneyeceğiz bakalım ne oluyor.." Johny tuvalete gidiyor, anne kulağını kapıya dayıyor.. "Bir.. İki.. Üç.. Dört.. Beş.. Altı.." sayıyor Johnny.. Anne nasıl mutlu.. İkinci gün, üçüncü gün, beşinci gün.. Okulların açılmasına bir gün var.. Johnny gene tuvalete.. Annenin kulağı gene kapıya.. "Üç.. Beş.. Üç.. Beş..Üç.. Beeşşşşşşşşş."
Bagaj Kabul'e dikkat..!
Aşırı sinirli biri, havalimanında 'bavul kabul bankosu'ndaki ilgili memura etmediği hakareti bırakmamış.. Müşterinin abartılı kabalığı karşısında, banko memuru sakin ve güleryüzlü bir şekilde davranıyor, hiç cevap vermeden işine devam ediyormuş..
Adam işi bitip gidince, bir arkada sıradaki "Sizi tebrik ederim..!" demiş memura, "Hiç tahrike kapılmayıp nezaketinizi sürdürdünüz.. Ama bu kadarı da yanlış.. Yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.." "Olmaz olur mu, var efendim.." demiş, memur gülümseyerek, "Şerefsiz New York'a gidiyor, bavulları Bangkok'a..!"
Neden Yapıyorsunuz?..
Yeni evliler Karayip denizinde balaylarını geçirecekleri gemiye giderlerken damat, "Şu eczanede duralım da prezervatif alayım!" demiş.. "İyi fikir!" demiş gelin, "Madem gemiye biniyoruz, bana da mide bulantısı hapı al! Ne olur ne olmaz.." Girmiş eczaneye damat, "Bir kutu prezervatif, bir kutu mide bulantısı için hapı!" demiş.. "Hay hay efendim!" demiş eczacı, 'Kızmayın ama bir özel soru sorabilir miyim?.. Bu iş midenizi bulandırıyorsa, neden yapıyorsunuz?'..........