menejer66
New member
temelin biraz altını varmış bu altınları nereye saklasam diye düşünürken aklına bi fikir gelmiş köyün biraz uzağına bi çukur kazmış ve altınları gömmüş altınları gömdükten sonra yerini kolay bulmak hemde hırsızları yanıltmak için bi levha dikmiş ( temel puraya altin gömmedi ) bi kaç gün sonra altınları gömdüğü yerden almak için tekrar gitmiş fakat diktiği levhanın yerinde başka bi levha bulmuş ( puradaki altinlari tursun almadi )
temel ile dursun bir gün mezarlığın yanından geçerken dursun temele
-ula temal ne düşündüm biliymisun
-pilmeyrum ne düşündun
-ula temal bir gün gelecek sen öleceksun senide puraya gömeceğuz
-eee
-mezarunun üzerinde otlar puyuyecek o otları inekler yiyecek ve geri zıcacak bende o p.klara pakup pakup diyeceğumki hey gidi temal ne idiiiin ne oldin
temel biraz düşünmüş ve
- ula tursun, pen ne düşündum piliymisun?
- pilmeyrum ne düşündun
- ula tursun bir gün gelecek sende öleceksun seni de puraya gömeceğuz
- eee
- mezarunun üzerinde otlar puyuyecek o otları inekler yiyecek ve geri zıcacak bende o p.klara pakup pakup diyeceğumki hey gidi tursun hiç değişmemişsun
temel ile dursun bir gün mezarlığın yanından geçerken dursun temele
-ula temal ne düşündüm biliymisun
-pilmeyrum ne düşündun
-ula temal bir gün gelecek sen öleceksun senide puraya gömeceğuz
-eee
-mezarunun üzerinde otlar puyuyecek o otları inekler yiyecek ve geri zıcacak bende o p.klara pakup pakup diyeceğumki hey gidi temal ne idiiiin ne oldin
temel biraz düşünmüş ve
- ula tursun, pen ne düşündum piliymisun?
- pilmeyrum ne düşündun
- ula tursun bir gün gelecek sende öleceksun seni de puraya gömeceğuz
- eee
- mezarunun üzerinde otlar puyuyecek o otları inekler yiyecek ve geri zıcacak bende o p.klara pakup pakup diyeceğumki hey gidi tursun hiç değişmemişsun