Turkiye Neden Kazanmasın ?

dalgic' Alıntı:
O site bandwidth'den olmus, imagestrde boyle bir problem yok.. herkese iyi kullanislar..
kardesim doru soluyo bizde bandwith olayı yok arkadaslar.
herkese iyi kullanımlar..

eline sağlık kardeşim hayırlı olsun bakalım....

helal olsun super hizmet gozlerim kamaştı :D gercekten tebrik ederim images hack in anasayfasına bil girmicem sizlere a lot thx

kimse hackhell i durduramaz beni bile bağladınız buraya :D:D:D

UpLoad 'larda turk siteLerini sectigim gibi resim upLoad'larinda da TurkLeri secmeyi tercih ederim.. eLin adaminin bir kari warsa bizimkiLerin neden oLmasin =] saoL dostum.. cok iyi bir sistem.. fuLL destek ;)

Bende bundan sonra bunu kullanim bari

sağolun arkadaslar reklamıda güzel yaparsak türk sitelerde herkes kullanır imagestr.com u....

bende başladım artık bunu kullanmaya
gerçekten çok güzel
133 kardeş hayırlısı olsun
inş çok çok daha büyürsünüz :)

Evet böyle şeylere önem vermek gerekiyor..

w133 Helal olsun koçum böyle bir başlık çatıgın için ben sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Keşke hepimiz senin kadar vatansever olabilsek.Düşüncelerin gerçekten güzel.Temennim Türkiyenin de belli bir yerlere gelebilmesidir.

Çok teşekkür ederim arkadaslar bizi desteklediginiz icin.
Ayrıca kendini bilmez bi kac lamer siteyi hacklemeye calistilar bazıları bu siteden onları siddetle kınıyorum turkiye yi turk hackerlerin hacklemek isticekleri aklıma gelmezdi yazıklar olsun diyorum sadece..
gerekli guvenlik islemleri yapıldı isinize devam edebilirsiniz...
iyi forumlamalar.
www.imagestr.com

a.q o lamerların senin üstesinden gelecegine inanıyorum kardeşim hayırlı ugurlu olsun sitemiz bundan sonra bende onu kullanırım............

inşallah bigün hackhell de kullanırız bu siteyi.....

arkadaslar yeni sistemimizle tekrar devredeyiz tüm hackhell ve internet camiasına duyrulur.
www.imagestr.com

Geri