Turkix Linux İşletim Sistemi Tek LinK No RapidShare [ iSo ]

LiNK YeniLendi..

Ben daha once bir kac kez denedim ama cok eksikleri oldugu icin windowsa gecmistim tekrar niyetlendim bakalim en azindan kendini nasil gelistirdigini gorebiliriz.

Teşekkürler
Bu arada boyut 591 MB demişşin ama 602 MB çıktı hatırlatayım

başkan bu işletimsisteminin harika bir ürün olduğuu düşünüyorum fakat bir çok kez farklı sitelerden indirdim bir türlü kullanamadım yani yükleyemedim çanlı cd sini denedim oda hata verdi benim pc den ola bilir .genede teşekkürler

bunu cdden çalışması için ne yapmak lazım yada flash belleğe atsak bellektende çalıştırabilirmiyiz paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

bi denicem bakalım ilk defa.. hakkınızı helal edin:)

650kb/sn ile indiriyorum harbidende çok hızlı iniyor link çalışıyor sonunda deneme şansım olacak bu arada bu linüx ile wireless şifresi falan kıra biliyormuyuz bileniniz yada kullananız varmıdır

ya arkadaşlar türkix in geliştirilmesi çoktandır durdu artık geliştirilmiyor indirmeyin bence. Geliştirilmesine devam edilen bir çok linux dağıtımı var onları deneyin.
bkz. OpenSuse Ubuntu Fedora Pardus LinuxMint

seni kırmıcam denicem ama görünüsü hosuma gitti

arkadaşlar bu türkix başıma bela oldu kurulumun belirli bir aşamasına gelince login ve şifre istiyor ve bilemediğim için şifresini haliyle kuruluma devam edemiyorum nedir bunun şifresi arkadaşlar

güzel bir şeye benziyor tşk ederimama biraz kurulumu hakkında bilgi versen

Geri