Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkix Linux İşletim Sistemi Tek LinK No RapidShare [ iSo ]
Ben daha once bir kac kez denedim ama cok eksikleri oldugu icin windowsa gecmistim tekrar niyetlendim bakalim en azindan kendini nasil gelistirdigini gorebiliriz.
başkan bu işletimsisteminin harika bir ürün olduğuu düşünüyorum fakat bir çok kez farklı sitelerden indirdim bir türlü kullanamadım yani yükleyemedim çanlı cd sini denedim oda hata verdi benim pc den ola bilir .genede teşekkürler
650kb/sn ile indiriyorum harbidende çok hızlı iniyor link çalışıyor sonunda deneme şansım olacak bu arada bu linüx ile wireless şifresi falan kıra biliyormuyuz bileniniz yada kullananız varmıdır
ya arkadaşlar türkix in geliştirilmesi çoktandır durdu artık geliştirilmiyor indirmeyin bence. Geliştirilmesine devam edilen bir çok linux dağıtımı var onları deneyin.
bkz. OpenSuseUbuntuFedoraPardusLinuxMint
arkadaşlar bu türkix başıma bela oldu kurulumun belirli bir aşamasına gelince login ve şifre istiyor ve bilemediğim için şifresini haliyle kuruluma devam edemiyorum nedir bunun şifresi arkadaşlar