TURKEY yakismiyor bize

bısım bı sorunumuz yoktu ama yabancılarn bunu kotuye kullanması bısı bole bısey yapmamıs gerektıgını gosterıor...

ben turqie diyodum neise turkiye derim bundan sonra :D

Evet Arkadaşlar bizim için çok önemli bir konu. Diğer devletler kendilerine büyük britanya... güzel isimler koyarken(tabii zamanında) bizimle alay eder gidi TURKEY=HİNDİ koydular. Bizde bu tavrı yıkmak için yazışmalarımızda, özellikle yurt dışına gönderdiğimiz maillerde ve mektuplarda Turkey yerine TÜRKİYE yazalım!!! Eninde sonunda bunu kabul ettireceğiz, ama çok zaman geçecek:( Türk Gençleri bunu başarabilecek güçtedir.

Muhtaç olduğun kudret Damarlarındaki ASİL kanda mevcuttur.

Türkiye Kampanyasina Destek Edelim Arkadaslar.

biz türkiye olarak bu komplekslerimizi yenemezsek bunun gibi boş işlerle çok uğraşırız..!!!!

lisede hazırlıkta okurken ingilizce hocalarım bize türkiye dedirtirdi arkadaşlar bunu yaymak lazım tüm türk ulusuna bence turkey çok saçma hem türkiye dedirtirsek yabancılara hem ing hem türkçesi aynı olan bir kelime olur walla bence böyle olursa süper olur dimi???

katakulli' Alıntı:
kaos teorisi kurmayın arkadaşlar yaw.
Bizde Hindistan , Mısır falan diyoruz. ne yani onlara bi gıcığımız olduğu için mi böyle yapıyoruz, Hayır!
Yıllardır geyiğe sarmış bir konudur bu. mısırlılar yada hindistanlılar niye birşey demiyo bizim onlara bu ismi takmamıza. ufak hesaplar yapmaktan asıl hesapları unutuyoruz.

Biz onlarla dalga geçmiyoruz onların sunucuları bizim insanımızla dalga geçiyor ama daha yazarsak örnekler çoğalır tabii

Türkiye

kardeşim kampanya baştlamaya yiyorsa kampanya kampanya diye bagıranlar!!!! szie sölüyorum buralara yazarak h,iç bişey elde edemezsiniz....gidersiniz imza toplarsınız gider eyleme yaparsınız yani gidip T.C Devletini girder BM yi rahatsız edersiniz. o zaman kampanya denir ..sagda solda turkiye demekle olmuyo cnm bu işler.Ciddi bi olay olarak algılıyosan gider ciddi ciddi bişeyler yapmaya ugraşırsın...100 kişi toplanın Cumhurbaşkanlıgına,Başbakanlıga vs vs yerlere dilekçe yazarsınız dikkate alınmazsa gider eylem yaparsınız.....Belki o zamna istediginiz çözüme kavuşabilirsiniz

çok doru sölüyo arkadaşım turkey kelimesi zaten inglizceye sırf türklere gıcıklık olsun diye konulan ve tamamen bize hakaret anlamına gelen hindi anlamına gelir arkaşdaıma katılıyorum sadece hackhellde olur bu zaten

Sahibini-yöneticisini tanıdığınız ihracat yapan bir şirket varsa, ürünlerine "Made in Turkey" yerine "Made in Türkiye" damgasını vurmayı önerirseniz, sizin de bir katkınız olabilir...

ya ismin üstünde neden bu kadar duruyoruzki önemli olan icraat değil mi?

Bravo dostum kesinlikle çok doğru yapıyorsunuz. Bu akıma destek vermek için yazının aynısını mailimde forward etmeye başlayacağım...

Geri