Turkcell'e şikayet e-mail'i... :)

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Aşağıdaki mesaj bir Turkcell abonesi tarafından Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne gönderilmiştir.

Şikayet Mesajı

Iyi calismalar,
Ben 0533 860 XX XX nolu aboneniz Kazim AXXXX XXXXX oncelikle hizmetlerinizden dolayi size tesekkur etmek isterim, ozellikle girnedeki Escape isimli plaja koydugunuz ziplangac cok guzel bir hizmet. Fakat gectigimiz hafta sonu arkadaslarimla beraber gittigim Escape isimli plajda ziplangaca binebilmek icin cok uzun siralar bekledik. Farkettimki hep diger operatorun aboneleri zipliyor. Bu konu ile ilgili bir calisma yaparsanizi cok memnun olurum.
Saygilarimla,
Kazim AXXXX xxxxx

Turkcell Musteri hizmetleri'nin cevabı

Sayin Kazim AXXXX XXXXX
Oncelikle hizmetlerimize gostermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkur ederiz. Girnedeki Escape Beach'e konulmus bulunan TRANBOLIN promasyon amacli bir uygulamadir. Bu TRANBOLIN dolayisiyla Escape Beachin malidir. Biz Turkcell olarak kimin ziplayacagina karisamamaktayiz. Dolayisiyla sizinde diger musteriler gibi siranizi beklemeniz gerekmektedir.

Saygilarimizla

KKTCELL Musteri hizmetleri
Berna Duman

haha ziplangaç :D

puahahahhahahah çok ii ya zıplangaç:D

oney yafs öle zıplangaç.korunkaç gibi zuhahah

hahahah acaip bişi ya zıplangaç

puahahahaha

ehuehuhe zıplangactan cekilin ulenn...:) :)

ahah koptum yaa ;)) iyi geldı bu saatte

ben olsaydım ...
ananı avradını gelmişini geçmişini .....:D

kafa bozuktu bi greyim dedim elerine sağlık ilaç gibi geldi saol tekrar

zıplangac bnmdr bnm olacak...:D

bu adamı oturtucan o aletin üzerine 1hafta ziplatican o zaman görücek şikayeti de maili de:)

Eehee berna Hanım Çok Sİnirlenmiş Gözüküyo Doğrusu Az dAha SÖvecekti

yav bence uydurmadir, turkcell gelen talepleri yaycak degilya

zıplangaç he :D kadın gayet nazik cevap vermiş ama arada içinden sektirdiğinide belli etmiş....

biz kimin zıplayacağına karışmamaktayız...

:D

Geri