turkcellin yaptığına serbest piyasa koşulları demekten başka hiçbir sığınağı yok
:clap:clap:clap
hatta filimin izlenme raitinginin düşmemesi içinde böye basın yayın aracılığı ile millete gaz vermeye çalışıyorlar.
hatta yakında Filime gidenleri atatürkçü gitmeyenleride atatürk düşmanı ialn ederler
bence filim bu yüzden çok izlenir.
Bu saatten sonra filimin kalitesi içeriği oyuncuların performansı kimsenin umrunda olmaz
hatta bazı dernekler sırf filim çok izleniyor görüntüsü yaymak için Filime otobüslerle yığınları taşırlar
Bu filim çok izlenir Çokkkkkkkkkk
valla en doğru yorumu sen yapmışsın:clap:clap:clap
hatta filimin izlenme raitinginin düşmemesi içinde böye basın yayın aracılığı ile millete gaz vermeye çalışıyorlar.
hatta yakında Filime gidenleri atatürkçü gitmeyenleride atatürk düşmanı ialn ederler
bence filim bu yüzden çok izlenir.
Bu saatten sonra filimin kalitesi içeriği oyuncuların performansı kimsenin umrunda olmaz
hatta bazı dernekler sırf filim çok izleniyor görüntüsü yaymak için Filime otobüslerle yığınları taşırlar
Bu filim çok izlenir Çokkkkkkkkkk
Candündarı semediğim için bende gitmeyeceğim
Ayrıca çok iyi bir filim olacağına dair kanaat de oluşmadı bende
kesin içeriği abuk sabuktur.Oysa hakkını verecek bir şekilde çekilmesi gerek
parama yazık olmasın
Arkadaşlar ben fikrimi değiştirdim.Bu filimle ilgili olumsuz eleştirilerimi geri alıyorum.
Duydum ki Başta Deniz Baykal olmak üzere bir takım darbeci ve Ergenekoncu Solcu faşistler bu filime savaş açmış.
Eğer bir şeye Deziz Baykal Ve Ergenekoncuların savaş açtıkları şey bana göre kesin güzeldir.
Bu yüzden en kısa zamanda filimi izlemeye gidecem beğeneceğimden de çok eminim![]()