turkcell kullanıcıları bu habere dikkat..!

M3T3HAN

New member
Reaction score
0

Turkcel kullanıcıları bu habere dikkat
Turkcell'den yapılan bir açıklama yeni bir dolandırıcılık şekli konusunda kullanıcıları uyardı...

YENİ NUMARA NE?

Önemli: +393 ön koduna dikkat.

Cep ya da Sabit telefonunuza +39319326 ile başlayan numaralardan (+39319326xxxx) gelen cevapsız aramaları *dikkate almayınız ve kesinlikle geri aramayınız. Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez çalıyor ve kapanıyor. Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz. Karşınıza çıkan ve çeşitli dillerde konuşan robot ile yaptığınız görüşmenin *dakikası 50$* civarında bir rakam olarak kullandığınız hattın faturasına ekleniyor. Bu arama tamamen yasal olduğu ve aramayı siz yaptığınız için kesinlikle itiraz etme şansınız bulunmamaktadır.

Kemal H. Şirin
Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.
International Expansion

kaynak;http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=188952&uniq_id=1239363520

vay şerefsizler...
türksel de az şerefsiz değil ama .... babamım 36 ytl lik sabit kullanım paketi war ama 2 aydır 82 ytl gelio fatura...gittik sorduk internet paketine üye olmuşsunuz dediler...ne dediysek anlatamadık...iptal ettirdik
bu ay gene 82 geldi....bombalıcam bu malları

evet doğrudur beni babamı bi kaç kez aradı ve biz geçen sene öğrenciyken ilk o arkadaşı aramıştı faturalı hattı vardı geri aradı aylık faturası 180yon mu ne fatura geldi itiraz etti ama bi işe yramadı

geçen gün benim telefonumda da cevapsız çağrısı vardı bu numaranın

Kontörlu telefonlarda da bı problm olur mu ?

Evet Arkadaşlar Turkcell sınırsız dediği tarifelere sakın kanmayın öğle bir şey yok aldatmacadan öte bir şey değil evvelce çalışanı olarak çok iyi bilmekteyim

Turkcell in bu uyarıyı yapması güzel bişey onu anladık ta peki turkcell niye engellemiyo bu numarayı mademki müşterilerinin mağdur olmasını istemiyo demekki kendi kasasını dolduruyo bu yolla. sonra da müşterinin beğenisini kazanacakya

geçenlerde banai 755 88 88 gibi bi numaradan mesaj geldi bi gömlek kampanyasından falan bahsediyordu. ben hemen sildim tabi mesajı hiç sallamam zaten. herhalde bu tarz tuzaklardan biriydi. aman dikkatli olun..

acıklama gec kaldı bu olay yaklaşık 3 aydan fazladır var bunun merkezı dogu avrupa kökenli türkiyedeki arkadaşlık sitelerine güzel kadın resimleriyle üye olup tanıştıkları erkeklere bu numaralara benzer numara verip dolandırıyorlardı millet uyanınca artık rast gele numaralara çagrı atıp arandıgındada kandırmacalar falan bakın benim üye oldugum bır sıtede bana gönderilen mesaj aynısını eklıyorum zaten bu basıt garıp mesajdan sonra şüphelenip ufak bır arastırma yapınca gercegı gordum 3 ay önce gelen mesaj prrofil ismi AYSELCAN bulgaristan yazıyordu

slm iyi aksamlar naisliniz umarim sizi rahatsiz etmedim insallah sizinlen tanismak arkadas olma umidiylen size yaziyorum insallah beni yanlis anlamamisinizdir eyer sakincasi yoksa beni araya bilirmisiniz tel_ 00359893957417 insallah beni mahcip etmeyip bir alo dersiniz saygilairmlan tesekurler

Geri