Turkcell in ''Neredeyim'' servisi .... [DeNeNDi CaLıSıYoR]

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
t6cdno1j9rifzmf4ram1.gif

Uludagda hic yuzunden gencecik bir can kaybettik,burokrasinin tozlu kanunları cana mal oldu..
Şimdi size olayı anlatayım : bundan 5 hafta once uludagda Bursa Uludağ'da snow board yaparken kaybolan ve donmak üzereyken bulunan Ümit Özgen, hayatını kaybetti. Ankara'dan Uludağ'a arkadaşlarıyla birlikte kayak yapmaya giden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ümit Özgen, snowboard yaparken kayboldu. Yoğun sis nedeniyle yolunu kaybettiği öğrenilen Özgen, cep telefonu ile yardım istedi. Jandarma Dağ Arama-Kurtarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı.
Arama çalışmalarına Sivil Savunma ve AKUT Bursa ekipleri de katıldı.
Jandarma ekipleri, saatler süren çabalar sonunda Çobankuyu mevkiinde donmak üzere olan Ümit Özgen'e ulaştı.
Ümit Özgen, ambulansla Bursa Devlet Hastanesine götürülürken yolda yaşamını yitirdi.
Baba Haluk Özgen, oğlunun aranması sırasında, kurtarma ekiplerine yardımcı olmak için ilgili cep telefonu operatöründen koordinat alamadıklarını iddia etti.
Özgen, "Onikide kayboldu altı buçuğa kadar telefon irtibatı vardı, annesiyle altıda konuştu en sonunda... Arkadaşları yerinde 'dur' demişler, o durmamış. Işık mı gördü? En az 15-20 km. var bulunduğu yere... Jandarma arıyor, ben arasam vatandaş olarak anlarım, yok savcılıktan kağıt gelecekmiş... Dört saatte mirengi noktasını ancak verebildiler." diye konuştu.​

İŞTE BUNLAR YASANMASIN DİYE BU SERVİS AKLINIZDA BULUNSUN.......

ACIL yada NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj
> gönderirlerse kendilerine aşağıdaki mesaj gönderiliyor.
> Normalde 2sms/4 kontör. Fakat kontörü olmasada mesaj
> gönderiliyor.
> Turkcell'lilerin bilmesinde fayda var.

BUDA ORNEK.....

> *BULUNDUGUNUZ BOLGE *
> Istanbul,Kadikoy,Icerenkoy,Karaman Ciftlik Yolu Caddesi
> *COGRAFI KONUMUNUZ* (40derece 58dk 44sn Kuzey,29derece 06dk
> 22sn Dogu) *SIZE EN YAKIN NOKTALAR * Tem Buro Amirligi
> 103m(+902164104113), Ozel Avicenna Hastanesi
> 225m(+902165741000), Infotech Bilisim ve Iletisim
> Teknolojileri A.S.
> 32m(+902165740505)
> Polis Imdat 155, Alo Jandarma 156, Hizir Acil 112, Itfaiye

ben denedim bulunduğunuz yer belirlenemedi sonra deneyin diyor kontör yok diye türkcell unuttumu bizi acaba:))

sanırım avea da da böyle bişy çıkmıştı. gsm operatörlerini kulllanarak birçok zorluğun önüne geçilebilir. Türkiyede olmaz öle güzel şeyler hep yabancılarda

Geri