Turkcell Bombayı Patlattı!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

120kphy.jpg

Turkcell bombayı patlattı!

69 lira taksitle interneti içinde notebook.

Turkcell yeni bir kampanya başlattı. İnterneti içinde 'HPCompaqMiniNote701' tüm bayilerde satışa sunuldu.

Turkcell, notebook pazarının güçlü markası HP ile yaptığı anlaşmayla, bireysel ve kurumsal tüm müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Turkcell, interneti içinde 'HPCompaqMiniNote 701'i 1 GB'lık mobil internet'le birlikte ayda 69 TL'ye sadece Turkcell satış noktalarında satışa sunuyor.

Turkcell'in 1 Nisan tarihinde başlayacak 'Sim kartlı HP CompaqMiniNote 701' kampanyasından faydalanmak isteyen Turkcell'lilerin Turkcell iletişim merkezlerine ya da kampanyaya katılan zincir mağazalara uğrayıp aylık 69 TL'lik sözleşmeyi imzalamaları yeterli, üstelik aylık 1GB mobil internet de bu fiyata dahil.

Turkcell'in bu öncü kampanyası ile sunulan Sim kartlı HP CompaqMiniNote 701, hafifliği ve şık görünümünün yanı sıra, içine yerleştirilmiş EDGE/3G modem sayesinde Turkcell müşterilerinin mekandan bağımsız, diledikleri yerden internet kullanmalarını sağlıyor. HP Mini Note'un içindeki modem,Türkiye'de en geniş kapsama alanına sahip olan Turkcell şebekesinin neredeyse tamamında varolan ve şu anda en yüksek mobil internet hızını sunan EDGE teknolojisini destekliyor. HP MiniNote, kullanıcılarına yıl ortasından itibaren 3G'de de en geniş kapsama ve en yüksek kaliteyi sunacak Turkcell farkıyla mobil internetten onlarca kat daha hızlı yararlanma olanağı verecek.

İçindeki EDGE/3G modem ile ayrı bir cihaza ihtiyaç duymadan gençlere "her yerden hayata, bilgiye ve eğlenceye bağlanabilme", çalışanlara ise "her yerden işini takip edebilme" imkanı sunan HP Compaq MiniNote 701, müşterilerinin hayatını kolaylaştırma vizyonuyla hareket eden Türkcell'in tüm bireysel ve kurumsal satış noktalarında bulunuyor.

Kaynak

GüzeL ;) Teşekkürler

paylaşım için tşkrler..

İlgi çekebilecek bir kampanya ya imza atmış turkcell bir çok kişi
uygun fiyatla hem mobilite internet hem de notebook sahibi olabilir.

Tavsiye edermisiniz arkadaşlar?
Bana pek cazip gelmedi de

Valla kardeş nerde yazıyor bu kampanya ben türkcell sayfasına baktım orada böyle bir haber yok :)

HPCompaqMiniNote 701 Hakkında Bilgi.

2vk10ep.jpg

21np54k.jpg

HP Compaq MiniNote 701 Teknik Özellikler

· 10.2” Parlak Geniş Ekran

· 1,02 kg ağırlık

· Entegre Webcam, mikrofan ve hoparlör

· Intel Atom işlemci N270

· 1.60 GHz, Düzey 2 önbellek 512 KB

· Windows XP Home Service Pack 3 (32-bit)

· 1024 MB (1 x 1024 MB)

· 60 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 4200 rpm

· HSDPA teknolojisi kullanan mobil genişbant internet bağlantısı

308un1e.jpg

su teknoljiye bakın yaaa. nerelere geldi insanoglu nereye gidecegi ise mechul.

arkadaşlar biz turkcell in 1gb lık netiynen başladık 45 lira idi. her ay 65-70 geliyordu ve baktığımızda litimi de aşmıyorduk.

mutlaka sizde aşarsınız limiti ve güzel meblalarla karşılaşırsınız. fazla aldanmayın derim.

Tavsiye edermisiniz arkadaşlar?
Bana pek cazip gelmedi de

Bu sizin nasıl bir sistem veya nasıl bir performans beklenitinizle düz orantılı fiyat olarak makul diyebilirim + mobil internet kotalıda olsa elbette bir avantaj internet sörfü için düşünüyorsanız tavsiye edebilirim ama oyun veya 3d performans gerektiren işlemci yükününü arttıran uygulamalar veya programlar kullanıcaksan ve buna bağlı olarak vista veya windows seven gibi yüksek ram ihtiyacı duyan işletim sistemi kullanırım diyorsan daha yüksek bir sisteme gereksinimin olacaktır diye de düşündüğümü ifade etmek isterim iyi forumlar dilerim.

Geri