Turk SiteLeri Neden Bu Kadar Dayaniksiz?

evt haklısın partizancım geçen 2 tane güvenlik sitesi deface yedi benden amacım onları hacklemek de deildi.oraların sahipleri arkadaşlarımdı ve benden saldırmamı istediler.deface ile hackledim onları daha sonra beraber düzelttik tabi.böle bi güvenlik sorunu war ülkemizde haklısın

SeN YaPaRSiN PARTi :D
ßiLMeMMi SeNi :D

ya adamlar yaptırıyo siteyi bikaç tane işini bilmeyen designer a . ne güvenliğini alıyo ne başka bişeyini . al sana site diyo parasını alıyo

ehuhe yok yahu k0tu niyetLe aLmadim cidden :) ve FTP passLari biLe eLimde.. gerekirse hepsiyLe maiLLescem.. abi c0k sacma ya.. hemde cok...

Tamamda okuduğumda single deface gibi anladım. suç serverın mass atmışsın

turkiyede i$ini bilen adam yok onune gelen site acarsa bole olur ...

veya Host $irketinin zayifligindan olabilir

benm korudugum sitelerin hicbiri $uana kadar hacklenmedi .

iddaa ediorm 100 ki$i ddos da asilsa

en ii cracker da gelse beni hackleyemez cunku sistem aciklari yok ...

Ama neden acik yok ?

Host guvenli
Vbulletin - [Phpnuke - Phpbb] acildigi an aciklari kapatilmasi lsm ( 2 sini tirnak icine aldim cunku cok acik olan sistemlerdir...)

her sistemde acik wardir ama bi vbulletin master in sitesinde acik yoktur
vbulletin inanilmaz korunakli bi sistem

buna gore phpbb de o kadar guvnlik yok

cookie acigi , deface bir cok eylem gercekle$tirebiliyor..

php nuke u orta seviye sayiyorum

partizan yine yapmışsın yapıcağını
:D heralde security bilgileri az

Google da Aradığın O fARklı Şeyi Bizle Paylaşsan Olmaz mı ?

MyDooM' Alıntı:
Google da Aradığın O fARklı Şeyi Bizle Paylaşsan Olmaz mı ?

Metatag ariyordum egLence sitesi icin.. ve bir site google de nasil gosterim yapar onLari arastiriyordum..

bu işi ne zaman çözücez a.q yaaa:p

Ustam Nasi Yapdin Yaw Bi Anlat şöyle Açik Seçik Bi De Ders Verecekdin Msn üzerin Den Bu Bilgileri Pratiye Dönüştürmmem Lazim

Ewet Partizan Ya Süpersin De Biz Nezman öğrenicez Bu Işi Yaw Vala Okumadiğim Döküman Kalmadi Kafa Almiyo Kardeşim ...

Bizedeöğret Artik Bizde Hackleyelim Koyalim Indeximizi Yabanci Bölücü Sitelere

Ah Ah Nerde O Günler...

harbiden bravo bi ben öğrenemiycem şu işleri :(

affetmekyok' Alıntı:
dayanıksızlar işte elden bişi gelmio :)

Herkes ßöyle düşünürse Türk Web piyasası çöker walla.. ßu kadar bebe sitelerin sebebi tamamen hazır scriptler. Herkes kuruyo devamını getirmeye çalışmıyo. Sadece orda ßurda gördüğü styleleri modülleri ekliyo. Ama kimse acaba ßu scriptin index.php sinde ne yazıyo diye merak etmiyo. Ya da ßi web coding dili öğrenmeye çalışmıyo. Sonra da hacklenince Tamamen şans ve ya 1 lamer rastgele yaptı diyolar...

Geri