turk kizlari

bunları unutmuşsun

:cool: bişeyi unutmuşsun laf anlamaz inatçı nuh der gemi demez :) sevmez süründürür süründürmez öldürür walla bunlarıda ekler sen feminist değilsin derim :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
offffff BEN FEMINIST DIGILIM birasdaha feministsiniz derseniz feminist olucam :mad:

Zuzuzu o zaman ben feminist dimiyemde Feminist olma :D sonra erkek Arkadaşına yazık olur bizim yuzumusden :D

manşet' Alıntı:
:cool: bişeyi unutmuşsun laf anlamaz inatçı nuh der gemi demez :) sevmez süründürür süründürmez öldürür walla bunlarıda ekler sen feminist değilsin derim :)
ahahha dogru inatcidirlar.ama öldürmesler surunduruler..bende sunu ekliyim feministim:):)

turkdj senin tabirinle zuzu feministim:)
artik saklamaya gerek yok dimi

yok sen feminist değilsin ben bi feminist gördüm bayan erkeklerle aynı kaldırımda yürümekten tiksiniyo bu ya feminist ya piskofeminist

manşet' Alıntı:
yok sen feminist değilsin ben bi feminist gördüm bayan erkeklerle aynı kaldırımda yürümekten tiksiniyo bu ya feminist ya piskofeminist
feminizm erkek dusmanligi digil arkadas boyle algilamayin..sadece kadin haklari.kendimizi savunmamiz.feminizim hakkindaki yazilari okursan daha genis bilgi var.erkek dusmani digiliz yani:)

manşet' Alıntı:
aydınlattığın için saol
rica ederim gorevimiz bu:)
neyse ben az yokum telefon acim oraya buraya fatura kabiricak yine pfff:)

ya aslında ööle bir genelleme yapmak doğru değil bir insan hangi ırktan olursa olsun o insanı nasıl yetiştirirsen ööle olur!! bence ırkla bir alakası yok bunuun

elimine etmek gerek bu feminizmi

tüm maddelelr dooru falla kendmden biliorum puahahhaha:D

turk kızı bu ıste....

Haklisin ,benim Bi Yeğenim War Kahvaltida şekersiz çay Içer Ama Bi Tabak şeker Yes Zu Haha

2- Türk kizi:asla normal kola icmez. Diet kolanin yaninda, en kalorilisinden pasta yer. (Vicdan azabi duymaz ) :D:D

hehehe güsel olmuşşş :D

hala feministliği yanlış biliyoruz

En güzel kızlar Türk kızlarıdır bu cok dogru işte..

Geri