TURBOBİT PREMİUM HACK %100 Çalışmaktadır denendi

BÜYÜK

New member
Reaction score
0
TURBOBİT PREMİUM HACK %100 Çalışmaktadır denendi

Ekran+Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG

Program Tanıtım
bildiğimiz gibi turbobitte bişey indirmek isediğimiz zaman yok güvenlik kodu yok reklama tıkla 1 dk bekle 2. linki indircegımız zaman beklemek zorundayız vs ama programımız
sadece link yazıp hacked dediğimiz zaman 20 sanıye sonra linki indirmeye baslıyor
2. link indirmek için programı kapatıp acmanız yeterlı
kırık link indirmez

Download: ?????????? ????????????? TurboBit.net ? ????? ??????? ?? 100 ??, ?????????? ??????? ????

UYGULAMA VİDEOSU İZLE : Turbobit Premium HACKED - YouTube

Programı indirdim.Kurdum.1.3 gb lik bir dosya indirdim.Şifre istemedi.Reklam yok.Ayrıca hızlı olarak indirdi.
Kısaca program sorunsuz bir şekilde çalıştı.Eline emeğine sağlık.Teşekkür ederim.

Programı indirdim.Kurdum.1.3 gb lik bir dosya indirdim.Şifre istemedi.Reklam yok.Ayrıca hızlı olarak indirdi.
Kısaca program sorunsuz bir şekilde çalıştı.Eline emeğine sağlık.Teşekkür ederim.

bu yorumu okumasam açıkçası denemeyecektim indireyim bari. Teşekkürler buyuk.

Teşekkürler, ama indirme linkinin de Turbobit'ten olması ve ordan indirmeme bi türlü izin vermemesi pek ironik :)

ya bende neden hata verdi peki anlamadım dizin hatası diyor bir sürü birşeyler yazıyor...

hata veriyrior hep

VERDİ HATA SUDUR ::

Uygulamnızda işlenmemiş özel durum oluştu . Devam tıkatısanız
uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener . Çıkıs tıklatrsanız uygulama hemen kapatır .

Dizin . dizi sınırlarından dışındaydı

Aynen bunu yaziyor Evet dedmiz halde hep aynı hata veriyor Lütfen yardmıcı olumusunuz ?

Simdiden emgene saglık buyuk kardes

hata veriyrior hep

VERDİ HATA SUDUR ::

Uygulamnızda işlenmemiş özel durum oluştu . Devam tıkatısanız
uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener . Çıkıs tıklatrsanız uygulama hemen kapatır .

Dizin . dizi sınırlarından dışındaydı

Aynen bunu yaziyor Evet dedmiz halde hep aynı hata veriyor Lütfen yardmıcı olumusunuz ?

Simdiden emgene saglık buyuk kardes

bende de aynı hatayı verdi :(

Bunun için program indirmenize gerek yok bunun için bazı siteler var linki kopyayınca beklemeden download başlıyor.

Bunun için program indirmenize gerek yok bunun için bazı siteler var linki kopyayınca beklemeden download başlıyor.

Genelde onları kullanıyorum zaten. Ama onların hiç birisinde premium kalmadığı yani linki çeviremedikleri zaman oluyor ve acil çevirmem gerekir bu yapar mı dedim o hatayı verdi nasip değilmiş :)

Evet Buyuk Arkadasımız yardmıcı olacakmısın Yardmını bekliyoruz dostum

Bu uygulama da fos arkadaş yok mu adam gibi bi çevirici

ben dosyayı indiremiyom para istiyor turbobit ya nasıl indirrecem yardın edersiniz sevinirim

Geri