tuncay özkan'ın adı korsancılığa da karıştı

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Tuncay Özkan'ın adı korsancılığa da karıştı

Yeni Şafak'ın haberine göre, CHP'den Kanaltürk'e transfer edilen 3 milyon dolarla ilgili tartışmalar sürerken, Kanaltürk'ün de Turgut Özakman'ın görüntülerinden izinsiz ürettiği korsan VCD'leri satıp, gelirini CHP'ye bağışladığı ortaya çıktı.

ozkan.jpg
Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk, Turgut Özakman'ın konuk olarak katıldığı televizyon programlarındaki konuşmalarını vcd ve dvd formatında korsan biçimde kopya-layarak "Şu Çılgın Türkler-Belgesel" adıyla piyasaya sürdü. Kendisine hiç bir ödeme yapılmadan ve izin alınmadan gerçekleştirilen bu ticari faaliyetle ilgili olarak Özakman yargıya gitti ve Kanaltürk'e icra götürdü.

Kanaltürk yetkilileri, korsan olarak yapılan söz konusu faaliyetten elde edilen geliri CHP ve İşçi Partisi'nin Beyoğlu ve Şişli teşkilatlarına bağışladıklarını öne sürdü. Kanalda yapılan aramada 6.500 takım basılan cd'lerden sadece 200 adedine ulaşılabildi ve bunlara el konuldu. Özakman, kanal aleyhine tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Bu Adamın adı daha ne kadar usulsüzlükte ortaya çıkacak

bu adam fazLa yaşamaz ben söyLiyeyim...

!NNueNd0' Alıntı:
Bu Adamın adı daha ne kadar usulsüzlükte ortaya çıkacak

doğru olsabile başkalarının yaptıkları yanında devede kulak kalır ,en azından memleketi için çalışan iki partiye bağşlamış gidip kendine birkaçtane villa almadı yada milyon dolarlık yatlar memleketin buyuk firmalarını da peşkeş çekmedi yabancılara ...

90 lı yıllarda Fethullah Gülen'e önce laf eden , sonra onu yayına çağıran bir şahıs oluyor kendileri. Şimdi de böyle bişey yapması gayet normal olsa gerek :D

Uzunefe' Alıntı:
90 lı yıllarda Fethullah Gülen'e önce laf eden , sonra onu yayına çağıran bir şahıs oluyor kendileri. Şimdi de böyle bişey yapması gayet normal olsa gerek :D
bahsettiin şahıs bir gazeteci .. kendi yorumunu da yapar we gerekirse herkesLe aynı ortama girer ... girmesy de gerekir ... mesLek ahLakı denen bi oLay war (:)

mavi34' Alıntı:
doğru olsabile başkalarının yaptıkları yanında devede kulak kalır ,en azından memleketi için çalışan iki partiye bağşlamış gidip kendine birkaçtane villa almadı yada milyon dolarlık yatlar memleketin buyuk firmalarını da peşkeş çekmedi yabancılara ...

Bu ne demek şimdi?
başkalarıda yapmayacak o da yapmayacak.
Senin yaptığın çifte standart.

gazetelerden okuduklarınızla siyasi düşünce ve fikir sahibi olmaya çalışıp çok yanılıyorsunuz malesef.. okuduğunuz haberlerle yönlenmeyin. etraflıca düşünün herşeyi. saçma sapan eleştiriler ve suçlamalar hiçbişeyi değiştirmez ki. bu adamın ne para yediğini, ne haksız kazanç yaptığını ne hırsızlık yaptığını ne de vatanı sattığını kimse söyleyemez ve kanıtlayamaz... ayrıca konuyla alakası yok belki ama oğlu gemi sahibi değildir...

sadece beirli bir kesimin Tuncay Özkan ı hedef almasının sebebi açık
Özkan taktiksel olarak şu hataya düştü
1 milyon kişinin katıldığı belirtilen bir mitingde kalktı "F.G. yılanı" dedi(mitingde herkes aynı fikirdeydi ama)(etki)

haliyle bunun altında kalmayacaktır F.G. e yakın veya direkt/dolaylı destekçi çevreleri(tepki)

Tuncay Özkan ı suçlayarak, kendi çıkarlarına ulaşmak için mantıklı görünen bir yolda hareket etselerde, amaçları tamamen yanlış.

Sadece Tuncay Özkan değil,KanalTürk konsepti rahatsız etmiş olabilir belki Yenişafak vb. fikirleri belki Türk vurgusu,belki laiklik vurgusu ve belki de KanalTürk teki TSK yanlılığından rahatsız olunmuştur.

arkadaşlar bu adamın bitakım güç odakları tarafından yönlendirilip beslendiği apacık ortadadır.kanalı kurup arkadaşa tahsis edenler ve ne yapması gerektiğini anlatanlar var.günün birinde bu satılık kalemlerin kimlere uşaklık yaptığı arkasında hangi karanlık odakların olduğu ve bu durumdan nasıl nasiplendiği ortaya çıkar.çok yakında...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
sadece beirli bir kesimin Tuncay Özkan ı hedef almasının sebebi açık
Özkan taktiksel olarak şu hataya düştü
1 milyon kişinin katıldığı belirtilen bir mitingde kalktı "F.G. yılanı" dedi(mitingde herkes aynı fikirdeydi ama)(etki)

haliyle bunun altında kalmayacaktır F.G. e yakın veya direkt/dolaylı destekçi çevreleri(tepki)

Tuncay Özkan ı suçlayarak, kendi çıkarlarına ulaşmak için mantıklı görünen bir yolda hareket etselerde, amaçları tamamen yanlış.

Sadece Tuncay Özkan değil,KanalTürk konsepti rahatsız etmiş olabilir belki Yenişafak vb. fikirleri belki Türk vurgusu,belki laiklik vurgusu ve belki de KanalTürk teki TSK yanlılığından rahatsız olunmuştur.

yanılıyorsun

bu olayın olmasından belki haftalar öncesinde tuncay özkanın bu para olayları tartışılıyordu
bi acık oturumda tuncay özkanda söle dedi bu para benim hakkım ben okadar emek verdim (nasıl bi emek verdi 3 milyon dolara merak ettim )
diger meslektaşlarıda şöle dedi biz yıllardır yapıyoruz kimse bize vermedi sayın özkan
nasıl oluyor böle bi şey sonra parladı tuncay özkan ben aydın bi insanın siz beni neyle sucluyorsunuz falan filan yıllarını vermiş insanlar var gazetecilige neden kimse kimseye 3 milyon dolar vermiyo

arfy' Alıntı:
bahsettiin şahıs bir gazeteci .. kendi yorumunu da yapar we gerekirse herkesLe aynı ortama girer ... girmesy de gerekir ... mesLek ahLakı denen bi oLay war (:)
ahlaksız olduğunu gördük arkadaşım, meslek ahlakı hiç olmaz bu insanda :)

savaskayaa' Alıntı:
yanılıyorsun

bu olayın olmasından belki haftalar öncesinde tuncay özkanın bu para olayları tartışılıyordu
bi acık oturumda tuncay özkanda söle dedi bu para benim hakkım ben okadar emek verdim (nasıl bi emek verdi 3 milyon dolara merak ettim )
diger meslektaşlarıda şöle dedi biz yıllardır yapıyoruz kimse bize vermedi sayın özkan
nasıl oluyor böle bi şey sonra parladı tuncay özkan ben aydın bi insanın siz beni neyle sucluyorsunuz falan filan yıllarını vermiş insanlar var gazetecilige neden kimse kimseye 3 milyon dolar vermiyo

hangi gazetecilerin kimden beslendiği ortada
köşelerinde RTE yi övmekten geri kalmayanları da gördük
Tuncay Özkan ı beğenmedikleri için onu hedef seçmişler sadece =)
Tuncay Özkan üzerindeki baskının asıl nedeni KanalTürk tür,ulusal görüşünden duyulan gerici ve çıkarcı kesimin rahatsızlığıdır.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
hangi gazetecilerin kimden beslendiği ortada
köşelerinde RTE yi övmekten geri kalmayanları da gördük
Tuncay Özkan ı beğenmedikleri için onu hedef seçmişler sadece =)
Tuncay Özkan üzerindeki baskının asıl nedeni KanalTürk tür,ulusal görüşünden duyulan gerici ve çıkarcı kesimin rahatsızlığıdır.

yapma gözünü seveyim

yanı acık oturumda soruyu yönelten kişi aşırı laik bir bayan adını hatırlayamadım

startv de sanırım pazar günleri öglen 12.30 civarlarında her pazar programı var

bide kim kimden besleniyo

bi örnek versen 3 milyon dolar gibi bi mevla alan başka gazeteci

Tuncay Özkan Allah bir dese yenişafak,vakit ve zaman hemen başlık atar bu adam yalancı diye :D

bu adamı korumaya almak lazım.
yarın öbür gün işi bittiğinde çekip vururlar
ondan sonra iş yine müslümanların üzerine yıkılır.

tesbih22' Alıntı:
bu adamı korumaya almak lazım.
yarın öbür gün işi bittiğinde çekip vururlar
ondan sonra iş yine müslümanların üzerine yıkılır.

doğru
sadece kendini Müslüman gören diğerlerine kafir muamelesi yapan
yobaz anlayış varoldukça her şey olabilir

Geri