Tuncay Özkan'dan Mektup Var

aslanım vatan sevgisi sözle olmuyor. savunduğunuz insanlar vatanı satanlar. hani ilhan abiniz varya bak telefonda neler konuşmuş.

Ergenekon'un CIA'nın kontrolünde olduğu iddia edildi
Şüpheli İlhan Selçuk ile İ.Y.'nin telefon görüşmesi ortaya çıkan çelişkiyi gözler önüne seriyor. İlhan Selçuk'un Cumhuriyet gazetesi genel yayın müdürü ile yaptığı bir görüşmede, İ.Y'nin "Şimdi Amerika Büyükelçisi bugün dar bir yemek veriyormuş Ankara 'daki temsilcilere Balbay şu anda büyükelçinin masasında şarap içiyor, bakalım oradan ne çıkacak dar bir toplantı", "Bugün aynı anda aynı zamanda zamanlaması da ilginç bizim Amerika muhabiri Elçin Poyrazlar da Amerika başkan yardımcısı Cehenny'in bürosuna davet edildi", "Biz ona bazı şeyler gönderdik, bir de şöyle soruyorlarmış daha önce bir gazetede daha geçmiş Erdoğan'ın karşısına kim rakip olabilir, gibi soru tahmin ediyoruz bakalım şimdi daha toplantı akşam üzeri" dediği iddianameye yansımıştı.

senin vatan sevgin böyle adamları mı savunmak? ama doğru vatanı TÜRKİYE olmayanın sevgisi böyle olur.

tartışmayı bilmiyorsun git önce öğren gel. hangi millettensin bilmem ama ben ve benim gibilerim vatan sevgisinin yarısı sende olsa bu ergenekon terör örgütünü desteklemezdin.

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, " Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır " demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, " Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir " diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek "...

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, " ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği..!

M.Kemal Atatürk...

yukardakini oku ama okumakta yeterli olmaz sen ve senin gibiler icin.gözünüzün önundeki perdeyi kaldırmanız lazım.tabi bide bakıpta görememek var .sen ve senin gibiler memeleketi peşkeş çekenlere hizmetten başka birşey yapmıyorsunuz.belkide farkında degilsiniz.umarım fark ettiginizde iş işten geçmez.

ne kadar para aldığınıda söyleyecek miymiş? yeni parti logosunun "$" olacağını,web sitesinin ismi bizkaçytlyiz.com diye değişeceğini?bunları mı söyleyecek halkına ,destek verenlerine,garibanlarına.... keşke seçime girse de görsek kaç paralık adam olduğunu....:biggrin:biggrin

komiksin vesselam

sadece deniz feneri diye nasıl bir soygun ağı oluştuğunu, memleketin her karış toprağının nasıl peşkeş çekildiğini, bölücü başına nasıl sayın dendiğini, bu ülkede başa geçmek için amerikadan nasıl hicazet alındığını, Türk telekomun, petkimin, şeker fabrikalarının ve daha aklıma gelmeyen kaç stratejik kurumun nasıl geceleri pijamayla bile satıldığını, her mahallede nasıl kilise evlerin açıldığını, 14 yaşındaki kızlara tecavüzün suç olmaktan nasıl çıkarılmaya çalışıldığını, devlet dairelerine konuyla alakası olmayan sözde hacı-hoca özde dinimizle alakası olmayan insanların nasıl getirildiğini, zamanında nasıl ulu önderimize veledi-zina gibi asılsız yakıştırılmalarda bulunulduğunu, ekonominin nasıl buhale geldiğini, neden devamlı birilerinin yeni zengin olarak çıktığını, ordumuza nasıl böyle saldırılarda bulunulduğunu, tarımın neden buhale geldiğini, asıl önemlisi bunlardan kurtulmak için gerekirse bir kış KÖMÜR süz gerekirse AÇ kurtuluş savaşı zamanlarında olduğu gibi nasıl yaşanabileceğini söylemek için.

aslanım vatan sevgisi sözle olmuyor. savunduğunuz insanlar vatanı satanlar. hani ilhan abiniz varya bak telefonda neler konuşmuş.

Ergenekon'un CIA'nın kontrolünde olduğu iddia edildi
Şüpheli İlhan Selçuk ile İ.Y.'nin telefon görüşmesi ortaya çıkan çelişkiyi gözler önüne seriyor. İlhan Selçuk'un Cumhuriyet gazetesi genel yayın müdürü ile yaptığı bir görüşmede, İ.Y'nin "Şimdi Amerika Büyükelçisi bugün dar bir yemek veriyormuş Ankara 'daki temsilcilere Balbay şu anda büyükelçinin masasında şarap içiyor, bakalım oradan ne çıkacak dar bir toplantı", "Bugün aynı anda aynı zamanda zamanlaması da ilginç bizim Amerika muhabiri Elçin Poyrazlar da Amerika başkan yardımcısı Cehenny'in bürosuna davet edildi", "Biz ona bazı şeyler gönderdik, bir de şöyle soruyorlarmış daha önce bir gazetede daha geçmiş Erdoğan'ın karşısına kim rakip olabilir, gibi soru tahmin ediyoruz bakalım şimdi daha toplantı akşam üzeri" dediği iddianameye yansımıştı.

senin vatan sevgin böyle adamları mı savunmak? ama doğru vatanı TÜRKİYE olmayanın sevgisi böyle olur.

tartışmayı bilmiyorsun git önce öğren gel. hangi millettensin bilmem ama ben ve benim gibilerim vatan sevgisinin yarısı sende olsa bu ergenekon terör örgütünü desteklemezdin.

Bu da iddaa olmaktan öteye geçemeyecek.İlhan Selçuk telefonla konusmuyor bir kere.Hatırlasana adamın gizli işleri oldugu için telefon ile konuşmadıgını iddaa ettiler.İddaa iddaa iddaa.Sen o ajanlık işini Kanadadaki hahama sor.Musa'nın çocuklarına sor...

benim bildiğim tuncay özkan başka galiba? benim bildiğim alttaki linklerde.

apocu tuncay

depocu tuncay

man 212
M.K.Atatürk'ün orada anlattığı genç üstteki tuncay mı?

hala bu adamı savunanlar varya şaşırıyorum ya bunlar bişey bilmiyorlar yada kafaları hiç çalışmıyor yada gözlerinde akıllarında bir problem var

benim bildiğim tuncay özkan başka galiba? benim bildiğim alttaki linklerde.

apocu tuncay

depocu tuncay

man 212
M.K.Atatürk'ün orada anlattığı genç üstteki tuncay mı?

bu ne tuhaf bi gazete, ücretsiz açılmış bir blog gibi gözüktü gözüme

hiçbir kaynak felan vermek yok, at çamuru izi kalsın mantığı... (bu mantığın kullanımını defalarca gördük geçmişte, uzan misal)

bide pardon "anasahife" ne demek tam anlıyamadım ama burnuma nedense kötü kokular geldi

daha elle tutulur şeylerle gelin arkadaşlar...

haber53,haber10,haberdokuz, haberk, iyibilgi

yaw bari adamakıllı isimler bulsalar şu saçma uyduruk sitelere felan

bi habervaktim tanıdık geldi, onlarında ne oldukları gün gibi ortada

biz ne videolar, ne ses kayıtları, ne resimler gördük

konu olanlar şu an bizleri yönetiyor

Asıl önemli olan bundan sonraki yaşanacak süreçtir zindanlarda kalmış olması
Tuncay özkan'a ne kazandırmıştır ergenekon davasından çıkacak karar onunda elbetteki
yapmak istediği siyaseti derinden etkileyecektir hayırlısı ne ise o olsun.

remixtr konu hakkında man212 ve fulldot arkadaşlarım gereken cevabı vermiş zaten üstüne birşey yazmaya gerek yok da benim türk olup olmadığıma kafayı takmışsın. işinize gelmeyince hakaret ve belden aşağı vurmak kolay geliyor değilmi. bu kadar adi olmak zorundamısınız. Soyum kırım tatarlarından gelme ve damarlarımda asil TÜRK milletinin kanı dolaşıyor. Senin savunduğun adamlar gibi sorosun çocuğu değilim musanın çocuğu değilim bu kadar yeterlimi devam edeyimmi... Hadi bunuda bil askerliğim cudide gabarda keşif takım çavuşu olarak geçti 29 arkadaşımı bıraktım o dağlarda ve şunuda unutma savunduğun adamlardan ve uzantılarından bu millet bir gün gelecek akan kardeş kanlarımızın hesabını soracaktır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

tuncay siz kaç kişiydiniz ?

Ardakaşlar yanlış anlamayın ama, HaberDokuz.com internet sitesini uzun süredir takip ediyorum ve son derece kaliteli bir yayıncılık anlayışları var, diğer sitelerle karıştırmamalıyız bence...

benden tuncaya mektup!!!!!

tuncay'ım özkan'ım!!!!!

hele sen bir çık türkiyeyimi kurtarırsın yoksa ilk uçakla yurtdışınamı kaçarsın bunu görürüz. bırak bizi kurtarmayı da sen bizi kaça sattın kanalla beraber onu anlatsana..biz kaç kişiyiz< diyordun satıldık ey halkım dedik sonra anladıkki satışa gelmişiz..sen rüyamı görüyosun yoksa bir ihtiyacınmı var orada..parlıamaent mi marlboromu içiyorsun ziyarete gelecez de bilelim yani..bak kardeşim sen keyfine ,öle içerde boş hayal kurup bizi kurtarma rüyaları falan görme en iyisi sen ,,rahat uyu biz çok rahatız çünkü..sizsiz bu ülke daha temiz...hadi geçmiş olsun..bitlenme dikkat et kendine ha birde üşütme iyi giyin ...

etme bulma dünyası

cem uzana yapılanlara sesi çıkmayanlar bu gün mağdur oldular.

Geri