Tuncay Özkan parti kuruyor(muş)

Senin hangi tarafta oldugun belli konusmaya bile gerek yok ama bir kac laf edecem
sizin namus anlayısınızıda biliyoruz biz merak etme terör bundan 6 yılönce yokmuydu yoksa bu parti iktidara geldikten sonramı basladı aptal aptal konusmayın yaa sen böle diyerek TSK yada laf atıyorsun ordaki GENERALLER senin kadar bilgiye sahip değil demi ne yapacaklarını bilmiyorlar deme bilip bilmeden atıp tutması kolay asıl namussuz sensin namuslu sayısı azmıs nerden biliyon sen bunlarıda neye göre değerlendiriyon o yazdıklarına göre değerlendiriyorsan aptalca bir fikir icindesin namussuz kim namuslu kim HALK biliyor

sen okuduğunu anlama özrünemi sahipsin.harbi tuhaf ve düşünme bazında eksikliklerin var..neyse sen uğraş dur buralarda, herkes hakettiği ile yönetilir, bu ülkede namuslular çok olsaydı bu hallere gelmezdi ülke. anlaman imkansız..

Dini alet etmezse ben şansını az görüyorum. :D

ölürdümde seninle aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi
haklısın dini alet etmeden bir yere gelemez

ya din istismarı yapacak

yada dini kötüleyerek aydın geçinecek

ikisindede din ortak kuram

ama buluştuğu nokta yine abd doları

utanmaz adam hiç olmazsa YTL ile satsaydında,göreydik çok savunduğun milliyetçiliği

Emekli paşalar ve
yargı mensupları geldi birden aklıma
siyasete girince boylarında biraz çekme olmuştu garibanların..
bakalım tuncayın akibeti nasıl olacak..

Eğer görüşleri değişmeyecek ve Atatürkçü olmaya devam edecekse sonuna kadar arkasındayız.. Yok eğer O da Türkiye şartlarına ayak uydurup yobaz yalakası olacaksa diğerlerinden bir farkı kalmaz..

merak etme arkadaşım oda diğerleri gibi abedeci olacaktır... maalesef olmuyo olmuyo olmuyo bi Atatürk gelmiyo...;(

Kendi malı dogru cok dogru laf etmisin kendi malı sadece sunu söyle bana chp nin verdiği 4 milyon doların bir milyon dolarlık faturası var gerisi nerde uctumu bu para sagdan soldan cal yolsuzluk yap sonra kendi malı ben buna gülerim gülmekten yarıldım burda zuhaaahaaaaaaaaaaaaa

çok komik değil bence neden bu kadar dikkatini çekti, akepenin yaptıklarını neden hiç görmüyorsun?büyük çelişki... yada görüyor musun o zaman özür...

pardon adalet bakanımısın, maliye bakanımısın, hakimmisin, savcımısın? olsaydı yasadışı bir durum 4 yıldır tepelerinde inceleyenler fırsat bu fırsat der çoktan hallederlerdi. çamur at izi kalsın stratejinize devam edin. namussuzlardan hesap sormayanlar bu ülkede namuslulardan hesap sorar oldu. acaba kendinizdemi bu konuda noksanlık var? neyse Tuncay Özkana gelince parti kursada bir şeye yaramaz. neden derseniz, bu ülkede namuslu sayısı azda ondan. pisliğe bulaşmadığı sürece oyum Tuncay Özkana. saygılarımla...

sana ne diyeyim ki süper demişsin ağzına klavyene sağlık...

Tuncay Özkana seve seve oyumu verebilirim içim de rahat olur. Çünkü şu an seçim olsa Tuncayın alternatifi yok. kesinlikle yok.

CHPnin begenmeyip fakat verdigi 5.5 milyon
ytl var. Cok guzel bir akillilar partisi kurar. Sandikta secmenini bile takip eder, sen bizdendin
bak bize oy ver bilmem ne. Keske kursa ya. CHPnin oylarini daha da bolse. Tuncayin
ne oldugunu herkes biliyor. Her postta iktidara gicik kapanlar gibi yok su oyle yapmis
yok bu oyle yapmis. Ulkede kiyaslama noktasi iktidar olmus herhalde. Basbakana
agir konusuyor diye laf edenler nasil oluyor da hayasiz ve terbiyesiz bir konusma seviyesine
sahip olan Tuncaya destek cikiyorlar anlamak mumkun degil.

Tuncay Özkan ne kadarda benim görüşümden gözüksede tam olarak güvenemiyorum o adama ve kendini tutmasını bilmiyor çok hakaret ediyor buda ona meydanlarda konuşlurken eksi (-) puan demektir.

Bu millete yazık vallahi yazık adam ana avrat sövdüğü fethullahcılara 40 milyon dolara kanalı sattı kalkıpda bir milyonda bir tanesi (bizkackisiyiz.com) senin idolojinin içine edeyim demedi demekki cumhuriyette olsa her idolojinin bir değeri var öylemi bunu nasıl kabul edersiniz parti kuracakmış kursunda boyunun ölçüsünü alsın kendi web sitesinde yobazlarla mücadele için sadaka toplayan zihniyetle müslümanları kandırıp onların kanını emen yeşil sermaye ile bunların ne farkı var.Bunlar yaparsa iyi yeşil sermaye yaparsa kötü.Fakir bir ailenin çocuguymuş tuncay özkan belli bir kanalı işletmek için ayda 1.5 milyon dolar gerekiyormuş kurmak için herhalde 30 milyon dolar bende istesem kurabilirmiyim acaba sıfır parayla bende fakr bir ailenin cocuguyum...

Geri