doğru söze ne denir.
"Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar."
bunları yapanlar vatan haini değil midir?uşak değil midir?yalnız söylediği sözle köpeklere ayıp etmiş.teessüf ederim tuncay özkan.
Adam ne demiş diye düşünen konuşan yok. Tuncay Özkan'da Aydın Doğan'ın köpeğiymiş, yok vergi borcu varmış yok bilmem ne.
Siz nasıl vatanseversiniz. Siz nasıl fikir insanlarısınız. Daha doğrusu siz fikir insanı mısınız ideoloji müridi mi?
Adam doğruları söylemiş. Doğrular yanlış bir adam tarafından söylenince yanlış mı olur? Ya da doğru bir adamın söylediği yanlışlar doğrulaşır mı?
Adamın söylediklerinden hangisi yanlış? Bu ülkenin kurtuluş savaşını verdiği tüm düşmanlarının kıçında Avrupa Birliği sevdası ile yalakalık yapıyoruz. Sonra anti AB'ciler çağ dışı ulusalcılar olarak gösteriliyor.
Milli Eğitim Bakanı hakkında az bile söylemişler. Buyrun Hürriyet'in pazar günü haberlerinden bir alındı
Risale-i Nur Enstitüsü, dün akşam Bolu Belediyesi’ne ait eski nikah salonunda ‘Meşrutiyetin 100’ncü Yılında Türkiye’nin Demokrasi Serüveni’ konulu konferans düzenlendi. Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 3 Ocak tarihinde verdiği izinle 21 Mart tarihinde salonu Yeni Asya Gazetesi’ne tahsis etti. Ancak, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 21 Mart tarihinde yapılacak Nevruz kutlamalarını gerekçe göstererek Yeni Asya Gazetesi’nin programını son günde iptal etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan ve Vali Yardımcısı Veysel Özgür imzalı iptal yazısı ilgilileri iletildi. Günler öncesinden bilboard ve davetiyelerle programın yapılacağı yeri duyuran Risale-i Nur Enstitüsü programı Bolu Belediyesi’ne ait eski nikah salonuna taşıdı.
Salonda harem-selamlık olarak oturularak, erkekler salonun ön kısımlarındaki koltuklarda, kadınlar ise arka sıralarda oturdular. Konferansa Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Öztürk ve Orhan Bozgeyik, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü yardımcıları, şube müdürleri ile çok sayıda bürokrat katıldı. Said Nursi’nin öğrencisi olduğu ve Kastamonu’da yaşadığı öğrenilen Mustafa Sungur programda en büyük ilgiyi topladı. En ön sırada koltukta oturan Mustafa Sungur’un önünde sıraya girenler elini öptüler. Sıraya girenler arasında bulunan Başkan Yardımcısı Abdullah Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer ve bazı bürokratlar Mustafa Sungur’un elini tutarak önünde saygı ile eğildiler.
TÜM HABER İÇİN TIKLAYINIZ
Milli Eğitim il müdürleri ve üst düzey yönetiminin geldiği son nokta budur. Bundan daha ala şeriat devrimi mi olur? Sayidi Kürdi'nin öğrencisinin elini öpmek için sıraya giren İl Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürü Kürdi'nin kendisi gelse selpağı olurdu herhalde. Pozitif Bilimin, Atatürkçülüğün, Milliyetçilik şuurunun Türk Eğitim hayatından nasıl silindiğinin kanıtıdır. Bu normal demokratik toplumlarda bir skandal olurdu. Ama bu tam da Tayyip'in istediği demokrasidir.
Hala Tuncay Özkan'a laf atacağınıza biraz kafanızı kaldırıp gözünüzü açınız. Bu ülkenin çocukları düşmanlarını bilmeden, düşmanlarının hıristiyan kulübüne girmek için motive ediliyor. Tıpkı Osmanlı'nın Londra ve Paris Antlaşmalarına asıl katılımcı olarak girip modern avrupa devletleri ile aynı arenaya çıkmaya çalışırken bu konferanslarda Osmanlı'nın parçalanması planları yapıldığı gibi, bugün de katılmaya çalıştığımız kophenag toplantılarında Avrupa Birliği tolantılarında Avrupa Devletlerinin de Türkiye'yi parçalanmış görmek istediği açıktır. PKK'ya açık verilen destek görülmektedir. Ama hala Tayyip ve islamcılar şeriat devrimine giden yolda herşey mubahtır diyerek Avrupa'ya yönelmeye devam ediyor. SADECE ŞUNU SÖYLESEM YETER HERHALDE:
TAYYİP VE AKP İYİ BİR HALT OLSAYDI AVRUPA'DAN BU KADAR DESTEK GÖRÜYOR OLMAZDI. ÇÜNKÜ SON 300 YILDIR AVRUPALI DEVLETLER TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİNE VE GELİŞMESİNE YÖNELİK HİÇ BİR SİYASİ VE EKONOMİK HAREKETİ DESTEKLEMEMİŞTİR.
Ülkelerin dış politikaları 1-20-50-100 yılda değişmez. İngiltere'nin, Fransa'nın, İtalya'nın Türkiye üzerindeki planları değişmemiştir, hala Ermeni ve Rumları bu konuda maşa olarak kullanmaktadırlar ve Cumhuriyetle birlikte bunlara Kürtleri de eklemişlerdir.
Burada durmadan Tuncay Özkan'a sallayanlara soruyorum Bunları Tayyip söyleyince doğru Tuncay söyleyince yanlış mı olur? Bir gerçeği lideriniz söylemeden göremeyecek kadar bağnaz mısınız siz?
saygılar