Tuncay Özkan: KÖPEKSİN

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
ANDIMIZI SİLDİLER

Eğitim anlayışının toptan değiştirilmeye başlandığını da iddia eden Özkan, "Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar." dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI KÖPEK

Konuşması sırasında dinleyicilerden birinin, "Milli Eğitim Bakanı yobaz!" diye bağırması üzerine de şunları söyledi: "Yobaz ama nasıl yobaz? Özel okulların Atatürk köşelerini kaldırtıyor. Emperyalizmin uşakları ki nasıl uşaklar. Uşak bile değil, köpek bunlar köpek."

CHP KABUL ETMEZSE TÜRKİYE'Yİ DOLAŞACAĞIM
Mayıs ayının beklenmesini isteyen Tuncay Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben CHP'ye üyelik başvurusu yapacağım. Kabul ederlerse oradayım, yoksa Mustafa Kemal'in bayrağını açıp Türkiye'yi dolaşacağım."

http://www.ensonhaber.com/Gundem/117679/Tuncay-Ozkan:-KOPEKSIN.html

Kopeklerden bahsedeceksek:

Tuncay Özkan=Aydın Doğan'ın köpeği
Aydın Doğan=ABD'nin köpeği

İnsanları ne abd ne ab tam bağımsız Türkiye diye bagırtan adama bakın siz...

Bide bu adam chp ye kabul edilmezse kendi partisini kuracagını da soyledi (amac oylar bolunsun akp daha guclu olsun)

adam kimin uşağı olursa olsun bir bakimada doğruyu söylüyor saygılarımla..

Kopeklerden bahsedeceksek:

Tuncay Özkan=Aydın Doğan'ın köpeği
Aydın Doğan=ABD'nin köpeği

İnsanları ne abd ne ab tam bağımsız Türkiye diye bagırtan adama bakın siz...

Eskiden öleydi şimdi Ulusalcı oldu..Chp ye alternatif olma yoluna girdi.. Oda yok olup gidecek. KanalTürk ulusalcılık yapacağına devlet olan vergi borçlarını ve ssk borçlarını ödesin yoksa devlet icra ile elindekileri alıcak.

Ya bu kontörcü tuncay ciddiye alınmadıkca dahada saldırgan olmaya başladı.Adam yakında bakırköye postalanırsa hiç şaşmam:)

Çok doğru konu$mu$.AB a$kıyLa neLer yapıyor bu hükümet

AB aşkıyla bu hükümet Şeriat getirecek....

ßekLenir ßunLardan :) ÜLkeyi Sevr hükümLerine ßenzer ab $artLarıyLa karı$ karı$ satan hükümetten bekLenir ... İ$çiye panzerLerLe su sıkan hükümetten ßekLenir ... Aziz $ehitLerimeze KeLLe diyen bir ki$inin oLu$umundan ßekLenir ... Apo'ya Sayın diyen ki$iLiğin oLu$umdan ßekLenir ... SosyaL güvenLik yasa tasarısı aLtında haLkı aç ßırakan zenginLeri co$turan hükümetten bekLenir...ABD i$birLikçisinden bekLenir vs vs vs

ßekLenir ßunLardan :) ÜLkeyi Sevr hükümLerine ßenzer ab $artLarıyLa karı$ karı$ satan hükümetten bekLenir ... İ$çiye panzerLerLe su sıkan hükümetten ßekLenir ... Aziz $ehitLerimeze KeLLe diyen bir ki$inin oLu$umundan ßekLenir ... Apo'ya Sayın diyen ki$iLiğin oLu$umdan ßekLenir ... SosyaL güvenLik yasa tasarısı aLtında haLkı aç ßırakan zenginLeri co$turan hükümetten bekLenir...ABD i$birLikçisinden bekLenir vs vs vs

Haklısın aynen katılıyorum.El altından iş yürütüyorlar.Zannediyorlar ki milleti kandırıyorlar,ama Milletin bunun hesabını sormasını çok iyi bilir.Bundan şüphem yok.Ben haber kanalı olarak KanalTürk ve avrasya tv yi izliyorum.Gayet tarafsız kanallar.Diğerleri gibi mevcut hükümetin satın aldığı kanallar değil!.Bu konular çok önemli,Ayrıntıları kaçırmayalım...
Emeğine sağlık:vur:)

doğru söze ne denir.
"Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar."
bunları yapanlar vatan haini değil midir?uşak değil midir?yalnız söylediği sözle köpeklere ayıp etmiş.teessüf ederim tuncay özkan.

Acaba merak ediyorum.Bu Kontörcü Tuncay ın millet nazarında Milli eğitim bakanına sözylediği o söz (KÖPEK) kadar değeri varmıdır. Bence yoktur. Parti kuracağı söyleniyor.Partiyi kurssunda görelim var mıdır yokmudur

arkadaşlar bu ab müzakereler sürecinde biliyormusunuz ki dicle fırat kullanma hakkı ve yetkisi ab konseyine devredilecek bu ülkede 30000 insanımızın ölününe sebeb olan öcalanı suçsuz ilan edilecek ülkemizde kardeşce yaşadığımız halde azınlıklardan söz edilecek vb. bir çok uygulamayla ülkemizi parçalayacaklar asıl ülkemizi yönetenlerin gerçekte kimin UŞAKLARI olduğu belli...

bu tuncay yönetmesinde AB yönetsin ben razıyım...AB yolsuzluklarla mücadelede geri kalıyorsunuz diyor el atın konu önemli derken bildiriler kapatma davaları...tuncay yerine AB YÖNETSİN DAHA İYİ HİÇ OLMADI KUKLALARLA UĞRAŞMAYIZ ANLAYAN ANLADI...

buda adam oldu ya helal valla

Acaba merak ediyorum.Bu Kontörcü Tuncay ın ....................

Kontorcu diyerek cevap vermenize karsı daha onceden buna benzer bı konuda yazdıgım mesajdır..
R€B€L;2659329' Alıntı:
Rtuk aracılıgıyla veya baska yollarla iktidar sahipleri tarafından cesıtlı nedenler bulunarak her an saldırıda bulunulan kanal ve Tuncay Ozkan.Sacma nedenlerden dolayı reklam koyma yasagı,kanala kapatma cezaları almıstır.
Bunca ekonomik ve turlu yıldırmalara karsı ayakta durmayı basarıyor gibi.Tuncay Ozkan iyi islere parmak basıyor ama ne yapsın milyon dolarları olmayabilir tabi bazı seylere el atabilmesi icin dugun parasından gelen milyon dolarlarıda olmayabilir..Fazla acmaya gerek yok neyse..

Para tezgahından cok bazı olaylara el atabilmek icin kandırılan,somurulen insanların haklarını koruabilmek, yapılan yanlıslara muhalefet olmak, ulke bagımsızlıgını ve butunlugunu koruyabilmek icin gerekli demek ki..Hmm demiyorum Tuncay Ozkan herseyi dogru yapar bu isi yapıcak adam budur diye sadece gorusleri dogrultusunda olaylara el atan birisi.

Kopek lafı kaba bi tabir olmus ama

Bakan ;
"Yobaz ama nasıl yobaz? Özel okulların Atatürk köşelerini kaldırtıyor. "
"Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar."

O zaman bakan bunları yapmakla bi alkısi haketmis degil mi.. =)

Tuncay ÖZKAN gözaltına alınmadığı için rahatsızlık duyuyor. Reklam peşinde... Kendini gözaltına aldırtmak için daha da ileri gidecektir....

Allah bu vatani tuncay ozkan gibilerine birakmasin..

Geri