Tuncay Özkan’ı gören küfürü basmış___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Tuncay Özkan’ı gören küfürü
basmış

Kanaltürk’ün eski sahibi Tuncay Özkan’ın, kanalı Akın İpek Grubu’na satışı ardından laikçi kesim tarafından nasıl topa tutulduğu, dinlemeye takıldı. Tuncay Özkan, “Her gören yüzüme küfrediyor” diye dert yakınıyor

resim73900_2.jpg

Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde, Ergenekoncu Tuncay Özkan’ın, geçtiğimiz sene Mayıs ayında CHP’nin para aktardığı iddialarıyla gündeme gelen Kanaltürk’ü Akın İpek Grubu’na satışının ardından geçirdiği zor günleri arkadaşlarına anlattığı şok telefon kayıtları yer aldı. Tuncay Özkan, Kanaltürk’ü satışının ardından sıfırlandığını ifade ettiği telefon konuşmasında, laikçi kesim gözünde bittiğini ve her görenin yüzüne küfür ettiğini söylüyor.

“BOŞVER BAŞBAKANI BU İŞ BENİ SIFIRLADI”

Tuncay Özkan’ın, yakınlarına Güneydoğu’da askerlik yaptırmamak için çabalarken dinlemeye takılan emekli Albay Tanju Güvendiren ile konuşmasında geçen ilginç diyaloglar şöyle:

Tanju Güvendiren: Efendim.
Ahmet Tuncay Özkan: Alo.
T.G: Sayın Başbakan.
A.T.Ö: Ya boşver Başbakanı ya beni sıfırladı bu iş ya.
T.G: Hı.
A.T.Ö: Bu iş beni sıfırladı.
T.G: Bitti mi?
A.T.Ö: Bitirdi bu iş beni ya her yere gidiyorum insanlar hiç, küfür ediyorlar sadece.
T.G: Sana mı?
A.T.Ö: Evet evet.
T.G: Sen ... sattın kendini satmadın ki.
A.T.Ö: Öyle bir şey yok, o bizim tesellimiz, halk öyle algılamıyor.
T.G: Halk, ne yapacaksın?
A.T.Ö: Halk meleğin söylediği gibi algılıyor ‘Fetullah’a sattın, sen hainsin’ diyorlar
T.G: O zaman bırak bu işi.
A.T.Ö: Neyi bırakayım?
T.G: Siyaset işini bırak.
A.T.Ö: Gö..me girenle kalayım oldu mu, sokakta şerefsiz bir adam olayım.
T.G: Hayır diyorsun ki halk böyle algılıyor halkın algılamasını ..tir et yani ne alakası var yani.
A.T.Ö: Yok beni bir şeyler yapmam lazım abi.
T.G: Mesela?
A.T.Ö: Hemen bir televizyon yayınına çıkmam lazım hemen.
T.G: Çık tabi nerden çıkacaksın şimdi.

http://www.habervaktim.com/haber/73900/tuncay_ozkani_goren_kufuru_basmis.html

İşini gördükten sonra ne yapacaklardı ?

Gene krallar gibi mi karşılayacaklardı ?

Ne MaL OLduğu Ortaya Çıkınca Küfürü Yer Tabi.
Hiç Merak EtmesinLer, Edenlerinde Ondan Bir Farkı Yok

Ne MaL OLduğu Ortaya Çıkınca Küfürü Yer Tabi.
Hiç Merak EtmesinLer, Edenlerinde Ondan Bir Farkı Yok

evet McNamara bu teşhis yerinde gerçekten, edenlerinde aslında ondan farklı tarafı yok, adamın çeteciliğine darbesseverliğine değil aslında bağırma nedenleri neden sattığın yer orası değilde burası ...yüzünden.. bunların ne türkiyeliği ne Türklüğü yok. para-para-para-...yani tamamen duygusal..biz kaç kişiyiz acaba...

Atatürk çülük üzerinden geçinen lerin gerçek yüzleri işte

Geri