Tuncay Özkan'ın 64 bin dolar dediği maaşı 458 YTL'ymiş

Aysar' Alıntı:
sizin gibi .. bu sizin gibiler kim oluyor? :clap ... mauahaha .... akpyi hic sevmem .. suana kadar hic bir bir özkan haberinede msj atmadim sadece buraya attim .. oda bir gözlememden dolayi ... aynisini baska haberlerede atardim .. siz biz muhabbetleri bu herhalde .. vesselam ..

bu sizler bizler yaktı zaten bizi

tesbih22' Alıntı:
demogoji yapmışsın araba felan :)

ayrıca hem devlet hem ssk inceleme başlattı ve adamın ssk belgeleri ilkokul çocuklarının eline bile geçti sende yokmu hala :) gazeteler çarşaf çarşaf yayınladı. tabi işnize gelmedi göremediniz dimi :durdurun

dokunulmazlık bu ülkede kaç senedir var? neden bundan önceki iktidarlara yüklenilmedide AK Partiye yükleniliyor?

İşin içinden çıkamayınca demogoji yapmışsın deniliyor..Çok ucuz laflar bunlar artık..Özellikle AKP ye yükleniyoruz zira seçim kampanyaları dokunulmazlık üzerine kuruluydu.
seçimden önce "dokunulmazlıklar kalkacak" diye bas bas bağırıyorlardı..İktidar olduklarında ise ne zaman dokunulmazlıkların kaldırılması konusu gündeme gelse hep geçiştirdiler..Bu ülkenin başına bu kadar palavracı, iki yüzlü, pasif ve YALANCI bir iktidar gelmemişti...

tabi haklısınız tüncay özkan şuçlu müebbet hapse atmalı
ssk primi asgari ücretten yatmış.hırsızın hiç mi suçu yok. asıl suçlu bugün hükümete yalakalık peşindeki çukurova grubudur! daha yüksekten yatırıyorlardı da tuncay özkan mı engel oldu acaba onlara?
biraz daha mantıklı,biraz daha...

Geri