Tuğçe Kazaz Müslüman oldu.!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
"Vatanım Yunanistan, adım Maria" demişti!.. Uğruna Hıristiyan olduğu eşinden boşanma kararı alan Manken Tuğçe Kazaz, Kelime-i Şehadet getirip yeniden Müslüman oldu.

ffb5b3d1c888cf418634634bp.jpg

'VATANIM YUNANİSTAN' DEDİ

Öküz öldü, ortaklık bozuldu! 2005'te kilisede evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, bu uğurda ailesini kaybetmeyi göze almıştı. Çok değil, 2 ay önce de "Vatanım Yunanistan" diyerek değişimin suyunu çıkaran Tuğçe, geçtiğimiz haftalarda Yunan eşiyle boşanma kararı alıp Türkiye'ye döndü.
İŞ BULABİLMEK İÇİN Mİ?

"Vatanım Yunanistan, adım Maria" sözleriyle tepki çeken Tuğçe Kazaz, Türkiye'ye dönmekle kalmadı, yeniden Müslüman oldu. Geçtiğimiz gün Kelime-i Şehadet getiren Tuğçe, bu anı kameraya aldı. İstanbul'da bir otelde kalan Tuğçe'nin Müslüman olma nedeninin altında Türkiye'de iş bulamama korkusunun yattığı söyleniyor.

KaynaK

hüsnü zan gösterip inanmak lazım müslümanın görevi bu zaten ...

bırak şunLarı yha laf söyLemeye bile değmez bunlar =)

Bebek Oyuncağımı Lan Bu?
Manitana Göre Din Değiştiriyosun?
ALLAH BeLanı Versin Senin

akıllı kızmış helal olsun, zaten bu memlekette işler böyle yürüyor napsın kız ki

satanist bile olsa onu cennetin doruklarına çıkarırım ...maşallah bana :D

Geri zekalı tuğce müslümanlığı nekadar yaşıyordu ki... Ayrıca hristiyanlığı ne kadar yaşadı ki... geber

Allahından bulsun Sadece Göz boyamak için Değiştiriyor sonuç yine aynı

tek kelimeyle aptal - bide sarışın olsa tam olcakmış :D

Töbe töbe cocuk oyuncami bu :saskin

banane???

yok yani din insan ile yaradan arasindadir ne hali varsa görsün
belki yarin birgün daha yakisli rus veya alman cikar yine vatanini dinini satar bu kiz güven kalmadi buna!!

Benim Bildiğim Müslünalıktan Ayrılan Biri, Tekrar Dönemez, Ama Yinede İdda Etmeyeyim Aklımda Öyle Bişey Kalmış...

Sanki çocuk Oyuncağı Ya !

Böyle İş olmaz ki :/ zaten onun Müslümanlığı neye yarar artık...

merak etmyein popülaritesi düştüğü an tekrar budist yahudi yada başka bir dine transfer olur...

bu kadr basit mi,,,muslumanlıkdan çık sonra geri gel ,, 2 gün sanra tekrr çıkar yei bi sevgili buldugunda

Geri