Tuğçe Kazaz : Artık Vatanım Yunanistan!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Öncelikle adam olun. Demokrasi kültürünü geliştirmeye çalışın.

Hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Yapmak zorunda olduğun tek şey başkalarının düşüncelerine saygı duymak tır.

Sen kimi kimin vatanından kovuyorsun?. Ne hakla bunu yapıyorsun?. Kimden fazla bu vatanı seviyorsun?

Tuğçe Kazaz tamanen kendi rızası ile başka bir dine ve başka bir millete üye olmuştur..

Dünyada sonradan türk yada müslüman olan kimse yok mu? Aynı şeyler onlar içinde mi geçerli? Onlarda mı Tuğçe Kazaz kadar kötü bir şey yapmıştır..? Söylediğiniz lafları önce düşünmeneden söylememenizi tavsiye ederim...

madness abi yazını yeni gördüm

aynen bunu sölemek istiyorum

Sanki Dünya Sadece Türklerden Oluşmuş

İnsan olduğunuzun bilinciyle Türk'üz Diyin

Çünkü Yunanlılar da Ermenilerde Yada diğer tüm milletten olanlarda İNSAN

BENCE SEN ADAM OL DEMOKRATİK OLMAK ZORUNDAMIYIM

ADAMIN SÖZLERİNİ İİ OKU AYRICA ADAMLIK ÖLÇMEK SANA KALMADI

YORUMDAN ÖTEYE GEÇME SENİNLŞE SORUNUM YOK

HEEEE AMA SENDE DERSEN EN İYİSİNİ YAPMIŞ SENLEDE SORUNUM OLUR

öncelikle yawaş ol

bu forumda herkes düşüncesini seviyeli bi şekilde söyleyebilir

sen söledin çekil ama seviyesizlik yapma

Sen Demokratik olmayabilirsin ama bu forum Demokratik..

madness abi yazını yeni gördüm

aynen bunu sölemek istiyorum

Sanki Dünya Sadece Türklerden Oluşmuş

İnsan olduğunuzun bilinciyle Türk'üz Diyin

Çünkü Yunanlılar da Ermenilerde Yada diğer tüm milletten olanlarda İNSAN

öncelikle yawaş ol

bu forumda herkes düşüncesini seviyeli bi şekilde söyleyebilir

sen söledin çekil ama seviyesizlik yapma

Sen Demokratik olmayabilirsin ama bu forum Demokratik..

SANAMI DÜŞTÜ AVUKATLIĞI SANANE ARKADAŞIM SEN NEDEN YORUM YAPIYON

ŞİMDİ SEN NEDEN SEVİYESİZLİK YAPIYON NE ALAKA ÇOKMU SEVİYON ABİNİ

ELBETTE DÜNYA TÜRKLERDEN OLUŞMADI HERKESİN YAŞAMAYA HAKKI VAR

AMA BENİM TOPRAKLARIMDA İKEN SAYGILI OLCAN EN İYİSİ NE DEMEK BANA AÇIKLA BUNU O ZAMAN

hep çıkar böle çürükler hrıstiyan oldu bi yerimizmi eksildi hyr yunanlı oldu biyerimizmi eksildi hyr aksine ülkemizdeki böle düşünenlerin hepsi gitse ne güzel kardeş kardeş yaşarız
beyenmeyen gitsin kardeşim zorla tutan yok onları

ŞİMDİ SEN NEDEN SEVİYASİZLİK YAPIYON NE ALAKA ÇOKMU SEVİYON ABİNİ

AMA BENİM TOPRAKLARIMDA İKEN SAYGILI OLCAN EN İYİSİ NE DEMEK BANA AÇIKLA BUNU O ZAMAN

Bu dünyada Kendimden başka kimsenin avukatlığını yapmam ama senin gibi saygısız ve seviyesiz mesaj atan herkesin karşısında olurum bu bir;

Senin Topraklarındayım ve Daha önce Yazdığım Bütün Cümlelerin Arkasındayım. Sana ne oluyo ki benim düşüncelerime saygısızlık yapıyosun

Sen Düşünceni Söledin her ne kadar bana yanlış gelsede saygı ile karşıladım sende biraz saygılı ol

Ona Göre En ii o , Sana göre en ii si bu

o senin en iisi dediğin şeye bi diyor mu yada bu dünyada herhangi biri?

Bu dünyada Kendimden başka kimsenin avukatlığını yapmam ama senin gibi saygısız ve seviyesiz mesaj atan herkesin karşısında olurum bu bir;

Senin Topraklarındayım ve Daha önce Yazdığım Bütün Cümlelerin Arkasındayım. Sana ne oluyo ki benim düşüncelerime saygısızlık yapıyosun

Sen Düşünceni Söledin her ne kadar bana yanlış gelsede saygı ile karşıladım sende biraz saygılı ol

Ona Göre En ii o , Sana göre en ii si bu

o senin en iisi dediğin şeye bi diyor mu yada bu dünyada herhangi biri?

1 ANLAYAMADIĞIN KONU ŞU KİMSE SENDEN VE MADNESS TEN BAŞKA YAZDIĞIM CÜMLELERE SAYĞISIZ VE SEVİYESİZ DEMEDİ

2 SENİN DÜŞÜNCENE SAYĞISIZLIK YAPMADIM BANA YAVAŞ OL DİYEN SENSİN BU NE DEMEK AÇIKLA

3 ONA GÖRE EN İYİSİ O BANA GÖRE EN İYİSİ BUYSA ''ADAM OL '' DEME HAKKINI NERDEN BULUYOR Kİ BENDE ONA ^^ ÖNCE ADAM SEN OL DEDİM ^^BAŞKA BİR ŞEY YAZMADIM AMA SEN FEVRİ OLDUĞUN İÇİN ANLAMAK İSTEMEDİN UNUTMA İLK ÖNCE O YAZDI DİKKAT ET

4 ''BANA EN İYİSİNİ YAPMIŞ BU ÜLKEYİ BIRAKIP '' NE DEMEK AÇIKLA

BU ÜLKEYİ SEVMEYE BİLİRSİN BU ÜLKEDEN GİTMEK İSTEYEBİLİRSİN DİKKAT ET ^^EN İYİSİ^^DEME GİBİ Bİ LÜKSÜN YOK

BEN EN İYİSİ DEMEDİM MSJ LARI BİRDAHA OKU

CZ5 çok ayıp senin verdiğin yanıt. Yakıştıramadım. :saskin

DOĞRUSU NEDİR ARKADAŞIM SEN SÖYLE BENDE VAKIF OLAYIM

DİĞER ARKADAŞIN^^ BU ÜLKEYİ TERKETMİŞ İYİ YAPMIŞ DEMESİNİ ^^

YADIRGAMADIN AMA BENİ YADIRGIYORSUNUZ ÖYLEMİ

BENCE SEN ADAM OL DEMOKRATİK OLMAK ZORUNDAMIYIM

ADAMIN SÖZLERİNİ İİ OKU AYRICA ADAMLIK ÖLÇMEK SANA KALMADI

YORUMDAN ÖTEYE GEÇME SENİNLŞE SORUNUM YOK

HEEEE AMA SENDE DERSEN EN İYİSİNİ YAPMIŞ SENLEDE SORUNUM OLUR

BAK ŞUNU İİ OKU VE ANLA BEN KİMSEYİ KOVMADIM ŞU ŞART İLE

YA SEVECEN YADA GİDECEKSİN BAŞKA ALTERNATİFİ YOK

PAZAR MALI DEĞİLKİ BU DEMOKRATİK OLAYIM

BAK ŞUDA OLABİLİR SEVMESSİN EYVALLAH

AMA EN İYİSİ NE DEMEK BAK BURDAKİ OLAYA DİKKAT ET

MADNESS HAKLI SEN KIM OLUYOSUNDA SORGULARCASINA SANKI BU YURT SENIN MALINMIS GIBI DAVRANIRSIN BRE P.VEN BU YURTU BU VAANI BİZE ATAMIZ EMANET ETTİ VE HERKESE ÖZGÜRLÜK VERDİ İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR DEMOKRATİK Bİ ŞEKİLDE SENDE BUNA KARIŞAMAZSIN MADEM ÇOK HEVESLİSİN ÜLKEDEKİ PKK MENSUPLARINADA BİRSÜRÜ AJANADA VE NE BAŞTA BAŞTAKİLERE BU SÖZÜ SARFETSEN NEYSE AMA ŞUANKI GUCUN VE KONUMUN ANCA BURDA MAVAL OKUMAYA YETİYO BENDE YA SEV YADA TERK ET TARAFTARIYIM VE BU S.RTUK TE AYNENE DEDİĞİMİZİ YAPMIŞ SANA NOLUYO

ŞİMDİ SEN NEDEN SEVİYESİZLİK YAPIYON NE ALAKA ÇOKMU SEVİYON ABİNİ

bu mu düşüncelerime saygın

gerçekten sana başka yorum yapamıyorum çünkü ne desem boş

yok türküz yok müslümanız en iisiyiz biz

türk olmayan türkçülüğü savunmayan gitsin

Bu sitede Hristiyan bir mod var ve ben onun hristayan olmasından guru duyuyorum

dikkat et sonra yanlış çevirme lafı: hrisyanlıktan gurur duymuyorum onun hrisyan olmasından gurur duyuyorum

çünkü o diğer bütün müslümanlara karşı bile ben hrisyanım diebiliyor

sen şimdi onu hor mu göreceksin

tanıdığım en ii insanlardan biri ve belki de bütün forum onu çok seviyo

sırf dini farklı die onu başka bi şekilde mi göreceksin?

bunu anlamadıysanız burdaki mesajlarımın hepsi boş hepsi anlamsız..

MADNESS HAKLI SEN KIM OLUYOSUNDA SORGULARCASINA SANKI BU YURT SENIN MALINMIS GIBI DAVRANIRSIN BRE P.VEN BU YURTU BU VAANI BİZE ATAMIZ EMANET ETTİ VE HERKESE ÖZGÜRLÜK VERDİ İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR DEMOKRATİK Bİ ŞEKİLDE SENDE BUNA KARIŞAMAZSIN MADEM ÇOK HEVESLİSİN ÜLKEDEKİ PKK MENSUPLARINADA BİRSÜRÜ AJANADA VE NE BAŞTA BAŞTAKİLERE BU SÖZÜ SARFETSEN NEYSE AMA ŞUANKI GUCUN VE KONUMUN ANCA BURDA MAVAL OKUMAYA YETİYO BENDE YA SEV YADA TERK ET TARAFTARIYIM VE BU S.RTUK TE AYNENE DEDİĞİMİZİ YAPMIŞ SANA NOLUYO

TAMAMDA SANA NE OLUYO SAKİN OL

bu mu düşüncelerime saygın

gerçekten sana başka yorum yapamıyorum çünkü ne desem boş

yok türküz yok müslümanız en iisiyiz biz

türk olmayan türkçülüğü savunmayan gitsin

Bu sitede Hristiyan bir mod var ve ben onun hristayan olmasından guru duyuyorum

dikkat et sonra yanlış çevirme lafı: hrisyanlıktan gurur duymuyorum onun hrisyan olmasından gurur duyuyorum

çünkü o diğer bütün müslümanlara karşı bile ben hrisyanım diebiliyor

sen şimdi onu hor mu göreceksin

tanıdığım en ii insanlardan biri ve belki de bütün forum onu çok seviyo

sırf dini farklı die onu başka bi şekilde mi göreceksin?

bunu anlamadıysanız burdaki mesajlarımın hepsi boş hepsi anlamsız..

ARKADAŞ DİNİ NEDEN SOKTUN ŞİMDİ ORTAMA BEN DİN KELİMESİ KULLANDIMMI

NE ALAKA AMA SEN KUSMAK İÇİN FIRSAT BEKLİYON HIRISTİYAN MOD OLABİLİR

ERMENİDE OLABİLİR YADA YAHUDİ AMA BU ÜLKEDE YAŞIYORSA BU

TOPRAKLARDA BESLENİYOSA İNSANLARI TEŞVİK EDECEK CÜMLELER KURAMAZ

yorumlarinizi okudum cok tesekkurler gercekten..
dusunce fikir ozgurlugune de bu kadar sayginiz oldugunu bilmiyordum.. yunanistana gitti diye oldu bunlar.. baska bir yere gitse amerikaya farkli olurdu durum degilmi?

catlak sesler gelsin bekliyorum.. ben hindistanda yasiyorum biraz acik vereyim..

sonra da ustunu kapatayim..

babamin dedesi kurtulus savasi sehidi isteyen gider bakar canakkaleye MEHMET PARTAL
babam ordudan emekli..

simdi biri gelip bana neden bunlari soyluyorsun diyebilirmi soylerim canim kardesim..

her kim olursa olsun nerede ne sekilde hangi din altinda yasamak isterse istesin.. tamamiyle saygim sonsuz.. beni hicbir sekilde ilgilendirmeyen bir konu..
dogal olarak sizi de..

kalkip bana vatan savunmasi yapmayin hic bosu bosuna vatan gozunuz onunde elden gidiyor haberiniz yok uyuyor uyutuluyorsunuz..

neyse gece gece fazla gerginlik yaratmayalim.. tepkisi olan arkadaslarda tepkisini belli cerceveler altinda belirtsin LUTFEN..

Biz tugce hanimin avukati degiliz sadece bircogumuza dikkat edin bircogumuza dedim dikte edilmis enjekte edilmis bu bagnazliga karsiyiz..

TAMAMDA SANA NE OLUYO SAKİN OL

AMA BU ÜLKEDE YAŞIYORSA BU

TOPRAKLARDA BESLENİYOSA İNSANLARI TEŞVİK EDECEK CÜMLELER KURAMAZ

o sahis artik bu ulkede yasamiyor bu topraklardan da beslenmiyor..

Türk olması benim için utanç vericiydi, artık utanmamız için bi sebep yok, çünkü o bir yunan. bi yunanın böyle davranması da normal. ne de olsa aşağılık kompleksi olan bir ırkın torunu

Seviyesizce Yorum Yapan Arkadaşlara Sorum: Daha Seviyeli, Argo Kelime Kullanmadan Yorum Yapamıyormusunuz ?

Arada Laf Çarptım Kimse Anlamadı. Arkadaşlar Daha Sakin, Seviyeli Olarak Görüşlerinizi Savunamıyormusunuz ?
Tartışarak Elinize Ne Geçecek ? Haklıda Olsanız Haksız Olacaksınız.
Yorum/Düşünce Savunma Seviyeli Olmalı, Saygı Çerçevesinde Olmalı.
Sizin Konuştuklarınızı Gördükten Sonra Konuya Yorum Yapasım Bile Gelmedi!

böyle k.ltakların Türk olması benim için utanç vericiydi, artık utanmamız için bi sebep yok, çünkü o bir yunan. bi yunanın böyle davranması da normal. ne de olsa aşağılık kompleksi olan bir ırkın torunu

Bu konu içinde gördüğüm en mantıkLı yorum tşkLer ;)

böyle k.ltakların Türk olması benim için utanç vericiydi, artık utanmamız için bi sebep yok, çünkü o bir yunan. bi yunanın böyle davranması da normal. ne de olsa aşağılık kompleksi olan bir ırkın torunu

bak sana oyle birsey anlaticam ne demek istedigimi net anlayacaksin..
Ataturk`un vakti zamaninda onune gelen bayragin uzerine neden basmadigini neden kaldirin bunu dedigini biliyorsundur..

sence bir kumas parcasina neden Atamiz bu kadar saygi gostermistir?

Norvecce de Turk gibi dusunmek deyimi mevcut bilirsiniz belki..

ama o deyimin karsiligi asla bu sekilde dusunmek degildir..
vatan hepimizin sahip cikacak bizleriz elbette.. ama bu olay galatasaray fenerbahce maci degil onlarinda sonucta inandigi seyler vardir.. bu olayi kavga dovus yada kufurle cozemeyiz..

bu olayi mantikli cagdas saygili bir sekilde dusunerek cozebiliriz..

unutmayin biz TURKUZ.. TURK dediginde ASILDIR!

arkadaşlar tuğçe biliyorsunuz ayvalıklıdır ve bende ayvalıklıyım tuğçe hakkında konuşturmayın beni çok yakın olmasada tanıdığım için bu söyledikleri hiç şaşırtmadı beni daha çok şey duyacaksınız tuğçeden...

Geri