Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla bende bu ttneten şikayetçiyim bende 8mgb sınırsız kulanıyom hemde tek bilgisayar ama bana gelen 1024? ne ayak ben anlamadım soruyorumtlf açıyorum bi yanlışlık yok aslında doğru solüyoalr keriziz ya ondan yanlışklık yook deyolar /
valal ben kulandım hızmı artırdım 8mps ye çıktın ama 4 mps nın ustub-nde baglanamdım kı ikide bir hattın gitmeside cabsı 15gblik kotanın doldurulması ve hızın 512kps ye cekilmesi bir kez basıma geldi başkada gelemedi aylık kotam 40gb yıde geciyordu ama kopmalar yuunden eskı hızıma dondum sende 24 veya 48 saatlik denemek amaclı bir yukseltme yap bak bakayım hat kaldırıyormu diye
Bir ara bende ttnet'deydim bende şu 8mgb kadar hızlı olayına girdim en fazla 2 yi gördüm =) ardındanda ttnetin müşterisine hiç değer vermediğini anladım kapattırmak için aradım ve resmen yalvardılar yok şu kampanyayı yapak yok bu kampanyayı yapak nafile artık smileadsl kullanıyorum en azından hiç kopma olmuyor üstelik 26tl sınırsız 1024 =)
Mesela 8mbit kampanyasını kullanmak isteyin hiç bunları söylemiyorlar halbuki. Millet bilmiyor işte bunları açıklasanız ona göre alsınlar ya da almasınlar.
Beyler bende o 8 mbit 15 gb sonrası düşen tarifeden kullanıyorum.indirme hızım 600 700 800 sn/kb arası değişiyor sanralle aramda 10 km var nisanda 400 gb indirme yaptım hiç bi sorunum yok Yer KIRKLARELİ
8mbit paketini kasım 09dan beri kuLLanıyorum..şimdiye kadar sadece 1 kere hızım düştü o da zaten ayın 21den sonra yapıLan kontroLLerde düşüyor..değiL 15 gb aLdığım ikinci ay 750gb üzerinde downLoad yaptım..ortaLama 300gb'dan aşağıya düşmüyor ayLık downLoad Limitim ama hızda düşme faLan yok..dediğim gibi neredeyse 1 sene oLacak sadece 1 kere düşürdüLer hızımı =)
bende ttnet vardı, artık canıma tak edince alternatiflerini araştırdım, kablonet ve fiberinternet iyi ancak bulunduğum yerde yok. Bende gittim neti iptal ettim, artık hiç yok . kafam rahat. Ben bu adamlara daha fazla para kazandırmam yani.
kardeşim senin dediğin 8Mbit değil 8MBit e kadar yani=
evin o baz istasyonuna yada nerden geliyosa artık net oraya uzak ise bi b.k'a yaramaz ayrıca 15GB ı geçtiğindede cacık gibi kalırsın ortada muhtemelen sana verecekleri en fazla 2MBit oda evi o istasyona yakınsa :goz: arkadaşım aldı oradan biliyorum gaziosmanpaşa da 1MBit anca veriyolarmış en fazla premium ile 240KB/Sn ye çıktığını söyledi tabi 15GB ı geçince işkencede başlıyo vebirde sözleşme denen gavur var onuda bikere imzaladınmı 2 yıl boyunca şikayet etme gibi bi hakkın yok bence geçme :goz: yada araştır evin o istasyona yakınmı uzakmı diye :goz:
Beyler bende o 8 mbit 15 gb sonrası düşen tarifeden kullanıyorum.indirme hızım 600 700 800 sn/kb arası değişiyor sanralle aramda 10 km var nisanda 400 gb indirme yaptım hiç bi sorunum yok Yer KIRKLARELİ