TTNet'in 8 mbit Kampanyası Doğrumu

BasicLife

New member
Reaction score
0
Epilepsiye olan önyargının aşılması İçin birlik ol
Dün ttnet beni aradı 1 mbit olan sınırsız Aylık 45 Tl ücretli internetimin hızını 8 mbit hıza yükseltebileceklerini söylediler :scared:

peki nasıl olacak die sordum 8 mbit'e yükselttiklerinde aylık 45 tl olan ücreti sadece 49 tl yapacaklarını söylediler her ay 15 Gb kotası aşıldığında ise ücret almayacaklarını sadece hızımı 512 ye düşüreceklerini söylediler.

Acaba bu doğrumu düşünceleriniz nedir ?

Özellikle sürekli kazık yediğimiz biyerden bu teklif şaşırttı açıkçası :001_tongue:

dogrudur aynen bole .D

Dogru ben 4-5 aydır kullanıyorum ama 15 gbden sonra 512 kbyle baglanmak zorunda kalıyorsun

15 Gb dan sonra kanser olmayı göze alıyorsan hiç durma :D

8 mbit kotalı hizmeti bu 15 gb geçtiginde 512 kb internet kulanıcak hale geliceksin bu aslında seninde tabir ettigin gibi kerizlik neden diye sorarsan dünya araştırmasın petrolu internetti pahalı olan tek ülkeyiz nerdeyse 8 mbit fransadada japonyadada kulanımdan kaldırılmak üzere en düşük paketleri 8 mbit ve sınırsız bizim ödedigimizin 10 1 oldugu için. akıllarınca telekom cambazlık yapıp 1 mbitti kaldırmadan 8 mbit internette yükseltmeden bunu hem karını kaybetmeden hemde memnuniyetsizlik yaratmadan çözmeye çalışsa türk halkı okadar aptal olmadıgını düşünerek sölüyorum biyerden sonra artık bu işe durdiyiceklerdir.

Süperonlinea geçin.

10 mbit sınırsız 48 milyon ;)

Devlet Vergi İndirimine Gittiğinden Beri 49 TL Yerine 45.25 TL Aylık İnternet,
Fakat O Zamandan Sonra Telekom Aradaki Farkı Kapatabilmek Yani 3.75 TL'yi Kaptırmamak İçin,
8 MBit Olayını Çıkardı Çoktandır Kullanılan Bir Uygulama,
Ben Geçmedim Geçmeyide Düşünmüyorum Böyle İyiyim.

sakın kabul etme o 8mb degil 8mb ye kadar karkadarta var ama hiç 8mb yükseldigini görmedi
ayrıca 15gb indirdikten sonra hızın 512kb ye düşer gelçek 8mb internet 100tı aylık
bence 1mb sınırsız daha karlı

aslında çok mantıklı

Bizim binaya geldi Yeni kablo çekiyolar.

Fiber kablolardan bağlanıyorsunuz.Download hızı 1mbps ;)

Yok öle 15gb sınır felan.Ayrıca Fiber interneti kullanana lig tv ayda 29 lira.

Süperonline Telefonada geçin sabit ücret yok ;)

Süperonlinea geçin.

10 mbit sınırsız 48 milyon ;)

heryerde yokki anasını satayım bizde geçmek isterdik :D:d gidiyoruz süper online a ümraniye çarşıda süperonline yokmuş adsl i var o da var olan telefon hattından yapılabiliyormuş yok daha neler. ttnetten farklı değil adsl tarifeleri de

Arkadaşlar ben 8m bit kullanıyorum.Bilgilendirme amaçlı size şunları söyleyebilirim.
Avantajları:
1-) İnternet download hızınız iyi bir şekilde artacak.
Dezavantajları:
1-)TTnet adam akıllı alt yapı hazırlamadan bu yeniliği yaptı ve şu anda bunun cezasını çekmekte.Yani bağlantınızın iyi olabilmesi için evinizin santrale yakın olması gerekir yoksa 1m bitden bile kötü oluyor.
2-)Ben şu anda durmadan kopmalar yaşıyorum.Sorun modemden yada splitterdan falanda değil.Sorun ttnet bu hizmeti verirken alt yapı kurmaya çalıştığı için devamlı çalışmalar var.
3-)Adam akıllı yardımcı olamıyorlar.Ttnet santrale santral modem firmasına modem firması tekrar ttnete yönlendiriyor.Yani çamuru birbirlerine atıyorlar ama ortada bir çözüm yok.

Ben sizin yerinizde olsam biraz daha beklerim en azından şu sorunlar geçesiye kadar.Ben keşke bağlatmasaydım dedim.Ben sizin yerinizde olsam kablo neti düşünürüm 1mbit bağlantı + uydu kanallarıda cabası yine aynı fiyat.8mbit te kopmalar olunca bir anlam kalmıyor.Özellikle download yapacaklar için.

Arkadaşlar ben 8m bit kullanıyorum.Bilgilendirme amaçlı size şunları söyleyebilirim.
Avantajları:
1-) İnternet download hızınız iyi bir şekilde artacak.
Dezavantajları:
1-)TTnet adam akıllı alt yapı hazırlamadan bu yeniliği yaptı ve şu anda bunun cezasını çekmekte.Yani bağlantınızın iyi olabilmesi için evinizin santrale yakın olması gerekir yoksa 1m bitden bile kötü oluyor.
2-)Ben şu anda durmadan kopmalar yaşıyorum.Sorun modemden yada splitterdan falanda değil.Sorun ttnet bu hizmeti verirken alt yapı kurmaya çalıştığı için devamlı çalışmalar var.
3-)Adam akıllı yardımcı olamıyorlar.Ttnet santrale santral modem firmasına modem firması tekrar ttnete yönlendiriyor.Yani çamuru birbirlerine atıyorlar ama ortada bir çözüm yok.

Ben sizin yerinizde olsam biraz daha beklerim en azından şu sorunlar geçesiye kadar.Ben keşke bağlatmasaydım dedim.Ben sizin yerinizde olsam kablo neti düşünürüm 1mbit bağlantı + uydu kanallarıda cabası yine aynı fiyat.8mbit te kopmalar olunca bir anlam kalmıyor.Özellikle download yapacaklar için.

ben hiç sorun yaşamıyorum valla kopma falan 400-500 kb ile indiriyorum.

Şu An İçin En İyisi TTelekom,
TTelekom Kazık Olabilir,Çoğu Şeyi Yanlış Yapıyor'da Olabilir Ama Piyasada En İyisi TTelekom.
Bir Yerde TTelekom'a Mecburuz Alternatif Var Diyorlar,
TTelekom Bu Kadar Kötü İken Alternatifleri TTelekomdan Daha İyi Olamaz Bu Da Bir Gerçek.

ben hiç sorun yaşamıyorum valla kopma falan 400-500 kb ile indiriyorum.

santrale 2 kilometre uzaklıkta olursan bu sorunu yaşıyorsun yakınında santral varsa 400 500 bırak 8 mbitle 800 kblarda download yapabilirsin normalı budur zaten 4 mbitle bile 480 kb kadar gösterir.

santrale 2 kilometre uzaklıkta olursan bu sorunu yaşıyorsun yakınında santral varsa 400 500 bırak 8 mbitle 800 kblarda download yapabilirsin normalı budur zaten 4 mbitle bile 480 kb kadar gösterir.

üstat 45 lira verip 100 ü zor gördüğümü, 4 lira üzerine ekleyip 400-500 gördüğümü düşününce çok karlı bir iş. tamam dünyanın çoooooookkk gerisindeyiz ama şartlar şu anda böyle. 15 gb olayına gelince çok indirme yapanlar için gerçekten kötü.

Finlandiya 1gbps ye geçti biz 4ü 8i tartışıyoz.

Allah'ım yaa nerden başımıza musallat ederisn böyle şerefsizleri.

Geri