TTnet Web Tv Test Yayınında.. Denemek isteyenLer içeri!

çok mükemmel olmuş test yayını bitince dahada güzel olacak gibi görünüyo eline sağlık artık maçlarıda rahat rahat izle ohhhhh gel keyfim gel

yeni sürüm var dedi,güncelledik.Kullanıcı adını değiştirmişler sanırım.Karma sen halldersin bu işi :)

giremiyoruz şimdi....

edit:arkadaşlar yeni güncelleştirmeyi yüklemeyin.Güncelleştirirseniz şifreler çalışmıyor.Karma hallederse iyi olur,halledemezse eskisi ile idare edeceğz.

tekrar edit:

national geographic türkçe ve yeni kanallar eklenmiş.

şu an haberleri izliyorum.
gayet güzel
ayrıca güncelleme de yaptım karmanın varediği ilk şifreyi girdim çalıştı.
üstelik kablonet abonesiyim

yayın gitti galiba arkadaşalr hiç giremiyorum bu kullnıcı adlarıyla...

dün akşam verdiğin kuıllanıcı adı vs.yle girdm ancak bugün hesap aktifleştirilmemiştir dior akşamlarımı çalısıo bitek :D

Sanırım güncelleyince şifreler çalışmıyor.
Tv izleyemiyorum artık. Çözümü bilen varmı arkadaşlar

kullanıcı adı ve şifre aktif değil diyor yani çalısmıyor

yaaaaa noldu uckun sefa dorduncu gun cefaaa
olmaskı nasıl test edip onaylıycaz
şifrelermi değişmiş nolmus
bilgisi olan yazsın

üye olmaya çalıştım kabul etmiyor

üye olmak için açılan sayfada sorun var... ben üye oldum ama kullanıcı adı ve şifresi almak istediğimde sayfada sorunlar oluşuyo.. kısa zamanda düzeltirler....

ArkadaşLar henüz test aşamasında size verdigimiz şifrelerde illegal olabilir.. Detaylı bilgi için TTnet'i arayin sorun..

Arkadaşlar Verilen Kullanıcı adı ve şifresi bloke edilmiş ttnet tarafından illegal çok fazla kullanıcı olduğu için, şuan sadece ttnet personeline giriş izni veriliyomuş.Birkaç güne kadar yasal kullanıma açılacakmış.

sakın üye olup bilgilerinizi vermeyin.Henüz TTnet in kullanıcılara yönelik böyle bir hizmeti yokmuş. bilgileriniz koyalanabilir diyorlar

biraz önce aldım tivibuyu çok güzel gerçekden beklenmeyecek bir kalite ttnetten
ama çıkar yakında kokusu kesin bi kazık planı vardır türk telekomun

МiқαDo;4950775' Alıntı:
biraz önce aldım tivibuyu çok güzel gerçekden beklenmeyecek bir kalite ttnetten
ama çıkar yakında kokusu kesin bi kazık planı vardır türk telekomun

Kazık bi yanı yok normal üyelik 1 TL özellikli üyelik ayda 4 TL ek ücretle..

Geri