TTnet Web Tv Test Yayınında.. Denemek isteyenLer içeri!

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
5z1a1y.jpg

TTnet'in yeni servisi olan TTnet Web TV test yayınlarına başladı. İçerisinde şimdilik 43 kanalın yer aldığı yayınları sadece Türk telekom çalışanları ve sınırsız internet kullanıcıları izleyebiliyor. Yakında halka açılacak olan yayınları kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Web tv uygulamasını internet sitesinden izleyebilceğiniz gibi bilgisayarınza indireceğiniz yazılımlada seyredebilirsiniz. İçerisinde National Geopraphic Türkçe , Shorts tv, ATV, SHOW TV gibi kanallın yer aldığı Web tv uygulamasında kanalları türlerine görede ayırabiliyorsunz. Tüm kanalların yayın akışlarına güncel şekilde ulabilirsiniz. SD kalitede yayın yapan web tvde kanallarda takılma olmadan izleyebiliyorsuz. Ayrıca TTnet Web TV uygulamasını izleyebilmeniz için bilgisayarınızda microsoft silverlight yazılımı kurulu olması gerekmektedir.

20091213122042.png

20091213121633.png

Denemek isteyenler için kullanıcı adı ve şifre alta ekliyorum ;

WebTV

Kullanıcı adı:
webtv-1
şifre : www-tv

Bu arada ufak bir programı bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor ,kurulum sırasında microsoft silverlight uygulamasını otomatik bilgisayarınıza yükleyebiliyorsunuz , programı kurmak için direk linki alta ekliyorum 6 mb boyutunda ufak bir program , internet hızım 8 mbit sınırsız ve mükemmel gösteriyor , takılma yok , 2 mb hızı olan arkadaşımda sorunsuz izliyor ,kesin deneyin.

Programı direk indirmek için link:

http://95.0.28.115/Player/SetupTV.exe

Ekli dosyalar

• 5z1a1y.jpg
    5z1a1y.jpg
    75.2 KB · Görüntüleme: 7,786
bende 1 megabit var bende sorunsuz izleyebiliyorum teşekkürler

Çok güzel bi uygulama paylaşım için teşekkürler
Kendime ait kullanıcı adı ve şifreyi nasıl alabilirim ?

8 mbit sınırsız internet ile çok güzel net ve kesintisiz izleniyor Digi yi iptal mi ettirsem ne > ) ? gerçekten beğendim web tv yi > )

Biraz da belgesel , film kanalları falan olsa movimax , goldmaxler gibi harika olurdu o zaman > ) bilgi için extra tşk karma'cım.

çok sağol sorunsuz izleniyor ve görüntü kalitesi webtekinden daha iyi

Acaba kullanıcı adı ve şifre olmadan nasıl izliyorsunuz?

Düzeltme: Kullanıcı adı ve şifre yazıyormuş özür dilerim.

süper bişey test olduğu için çok tekliyor umarım tam sürümü çabuk çıkar.

Amerikada calismiyor.Buraya hizmet vermiyormus.

Paylaşım için teşekkürler, bu arada isteyen film satın alıp izleyebiliyor. (Şu an bir film 4.72 TL yanılmıyorsam)

Microsoft Silverligh İstiyor Kuruluma Başlıyor Failed Dior Kurulmuyor :saskin Nasıl Olck

Eğer Kurulu Değil İse Önce Microsoft Silverlight Programını Kurman Gerekiyor,
Google'da Araştır 3,5 4MB'lık Bir Program.

Bu Versiyonu İndirebilirsin Yanılmıyorsam Silverlight'ın Son Sürümü(Silverlight 3.0.40818.0)

Eğer Kurulu Değil İse Önce Microsoft Silverlight Programını Kurman Gerekiyor,
Google'da Araştır 3,5 4MB'lık Bir Program.

Bu Versiyonu İndirebilirsin Yanılmıyorsam Silverlight'ın Son Sürümü(Silverlight 3.0.40818.0)

Kardeş Olmuyor Yaw Hata Veriyor Kurarken More Diyorum

Message ID: 1514
The version of Microsoft Silverlight you attempted to install is already installed.

If you need to reinstall Silverlight, you should uninstall Silverlight before attempting to reinstall it.

Bu Hata Çıkıyor

Kardeş Olmuyor Yaw Hata Veriyor Kurarken More Diyorum

Message ID: 1514
The version of Microsoft Silverlight you attempted to install is already installed.

If you need to reinstall Silverlight, you should uninstall Silverlight before attempting to reinstall it.

Bu Hata Çıkıyor

zaten yüklü diyo burda:durdurun

Geri