TTnet tarife muabbeti

in-trouble

New member
Reaction score
0
arkadaslar mrblar.... 4gb limitli internet kullanıyorum şuan ama limitsiz tarifeye geçmek istiyorum artık, tarifelere şöyle bir baktım da

1 Mbps Limitsiz 45,31 TL

8 Mbps'e kadar Limitsiz 49 TL

size sormak istedigim :smile: acaba 8Mbps ye kadar olan tarifeyle bağlatı hızım 1Mbps nin altına düşermi??? :melek

Ben 8 mbps kullanıyorum, hızım zaman zaman 3 mbps'e düşüyor ama normalde 4-5 mbps falan. Geceleyin ve sabah çok hızlı.

benim tarife 1 mbps fatura 47 tl geliyor 8 lik olanına ne kadar geliyor acaba

8'lik olan zırp pırt kesiliyor. Adam söğüşleme. 30'luk tarifeden vazgeçmeyin. Eşek yerine koyulursunuz.

arkadaşım bizim kisi 8'lik değil kullanan varmı diye soruyoruz sadece

8 mbit hat kullanmayın 1 mbite devam edin =) bi süre sonra 1 mbitLeri 8 mbit yapıcaklar zaten fiberoptik kabloLarın döşenmesi bittiğinde =)

suanda 8 mbiti kullanmak hata. bakır kabloLarLa dagıtım yapıyorLar. tam randuman aLamıosunuz. zaman zaman internetiniz kopup gidiyor =)

Yerinizde oLsam şuanLık kullandıqımda idare etmeye çalışırdım. Şuan 8mbps ye kadar olan Net4 paketini kullanıyorum ve çok sıklıkla netim kesilip duruyor.sırf oynadıqım online oyun için yükseltmiştim daha rahat oynamak için ama şuan Lanet Olası TTnet yüzünden Cs'den (counter-strike) den soğudum =) ama o kadar da çok haklarını yememek lazım arada harbiden süper hızlı oLuyor . Bence şimdilik yerinizde kaLın.. (=

8 mbit hat kullanmayın 1 mbite devam edin =) bi süre sonra 1 mbitLeri 8 mbit yapıcaklar zaten fiberoptik kabloLarın döşenmesi bittiğinde =)

suanda 8 mbiti kullanmak hata. bakır kabloLarLa dagıtım yapıyorLar. tam randuman aLamıosunuz. zaman zaman internetiniz kopup gidiyor =)

anLatmak istediğim buydu :)

8 mpbs 49 tl olan tarifesi aylık 15 gb kota sınırı vardır bu kota aşıldıgında ay sonuna kadar 512 mpbs hızında kullanırsınızü
Asıl 8 mpbs sınırsız olan 99 tl dir bilginize

örneğin 1Mbps lik sabit bağlantıyla 700Mb lık bi divx i :biggrin: indirmek ne kadar sürer??? birde yine 1Mbps bağlatıyla internetten tv ne kadar izlenebilir yani akıcı olurmu yoksa saçbaşmı yoldurur

Beyler TT den vazgeçeceğimiz zaman yakındır.Şu kablolu internet az daha yaygınlaşsın bir dakika durmam geçerim lanet olsun TT' ye :mad:

Ben ttnet'in Her Şeyine Karşıyım.Herkesi Enayi Yerine Koyuyorlar...

Sana Pesin SöLüyüm Kardesim.15 gß DoLdumu Hızın 1 MB ßunu ßasta SöLemezler.ßende Madur oLdum Sen oLma =)

Yok 15 gb yi geçince 512 kbps ye düşüyor geçen aylarda bazılarında düşme olmuyordu ama artık otomatik oluyor benim modemde 8mbit yazıyo ama indirme hızım 512 kbps bunu göze alıyorsan geç aylık 15 20 25 gb gibi bişey yapıyorsan geç

ben 2 mpbs sınırsız kullanıyorum fatura 65 TL bilginize

kazıkçı bunlar valla bende 4 gb kotalıydı şimdi sınırsız

ßen de Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum ama TT MH'yi aradığımda Ocak ayında kabloların döşenmesi bitecek gibisinden bir şey demişti oradaki görevli. ßeklesek mi Ocak ayına kadar ne?

dün ttnet yetkilisi ile görüştüm 8 mb. lik tarifeye geçmem halinde 49 tl ödeyeceğimi ve sınırsız kullanacağımı söyledi 15 gb limit falan onu sordum , ve teyit ettirdim sınırsız olduğunu teyit etti.

8 mpbs 49 tl olan tarifesi aylık 15 gb kota sınırı vardır bu kota aşıldıgında ay sonuna kadar 512 mpbs hızında kullanırsınızü
Asıl 8 mpbs sınırsız olan 99 tl dir bilginize

evet TTNet kendi sitesinde aynen bu şekilde belirtiyor durumu. Aynen aktarıyorum sitedeki dipnotu

Tüm "8 Mbps'ye kadar son sürat ADSL paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım detayları için tıklayın.

Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.

Geri