Ttnet Kullancı Bilgisi Dogrulama

_PERFECT_

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ttnet bilgilerini değiştirmek için bir adres vardi yazarsanız sevinirim

168.162 gibi bişeyle baslıyordu y

yardim için simdiden tskler

modeme göre değişiyor

192.168.1.1
192.168.2.1

genellikle ßunlar oluyor :goz:

Dostum anladığım kadarıyla sorduğun bölüm, modemdeki kullanıcı ayarları bölümü. Modeminin Airties olduğunu düşünüyorum. Bu durumda modemin arayüzüne ulaşmak için 192.168.2.1 Buraya girdiğinde eğer ayrıca bir şifre belirlemediysen şifre yazmadan Tamam'a basarak giriyorsun. Ama mutlaka şifre vermeni tavsiye ederim.

Dostum anladığım kadarıyla sorduğun bölüm, modemdeki kullanıcı ayarları bölümü. Modeminin Airties olduğunu düşünüyorum. Bu durumda modemin arayüzüne ulaşmak için 192.168.2.1 Buraya girdiğinde eğer ayrıca bir şifre belirlemediysen şifre yazmadan Tamam'a basarak giriyorsun. Ama mutlaka şifre vermeni tavsiye ederim.

Dostum zaten Şifre Yazsada Gırmez tamam dıyıp gırmesı En uYGun

İlk kurulum yaptığında şifre verip vermemesini kastettim. Şifre vermediyse Tamam'a basıp girebilir, şifre verdiyse şifreyi yazıp girer anlamında. Mutlaka şifre ver demekten kastım, internetten herhangi birinin IP adresini tespit ettikten sonra modemin kontrolünü ele geçirmesini engellemek için. Yoksa gelen eleman Tamam'a basıp modemin web arayüzüne erişebilir. Umarım anlatabilmişimdir.

Geri