TTNET Hızı Düştü,Yavaşladı,Ağırlaştı - 29 Ağustos 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CmpLxLf

New member
Reaction score
0
:angry:Aga bu ne iş ya son 1 haftadır ttnet kafayı yedi çok ağır çalışıyor eskiden down hızımı ölçtüğümde 8000kb Buluyodu şimdi 300 ' ü geçmiyor Video falan izleyemiyorum 1 sayfayı 10dk da açıyor , indirme hızım 10/kb.s biri bi açıklama yapsın aga bune dingilismsi hayattır ya .... hertürlü cevo (tabi bu işin gırgırı asıl mesele gözler önünde):angry:

hacı ben ağrı\doğubayazıttayım valla benim net ölü ölü sonra 2/3 gündür öyle :d 2/3 hafta süperleşir sonra bir bakarsın gene düşmüş lanet yhaf

İlginç bende hiç öyle birşey yok

bellibir dowland limiti var onu gecince düşüyo aynı sıkıntı bendede vardım aradım 25 gb olmuş limitim 15 gb tı normalde aydolsun süzelir dediler baklım

bellibir dowland limiti var onu gecince düşüyo aynı sıkıntı bendede vardım aradım 25 gb olmuş limitim 15 gb tı normalde aydolsun süzelir dediler baklım

adam haklı beyler

ttnette normalde 15gb geçsen 200gb indirsen bile düşmeyebiliyodu fakat alt yapı çalışması yaptılar artık hızımız düşebilir :angry::angry::angry:

Aynen beyler aynı sorunu bende yaşadım birden gözle görülür hız düşmesi oldu.

Aradım ttnet'i 15gb kotası koymuşlar ben 45gb indirmişim her ayın 1 'inde sıfırlanıyomuş.

Dedım bu nasıl iş ayda 54 tl ödüyoruz sınırsız dıye aldık.

Ama adamlar 1024 hızı 15gbden sonra 512ye düşürüyolar.Sağlam bi küfrettim sonra kapattım telefonu bilginize.

Benimde son günlerde hızım yarıya indi. 940 ka download yapıyorum simdi 440 larda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri