TTNET 8MbitNETLİMİTSİZ'e Geçtim Hızım Eskisi Gibi

CmpLxLf

New member
Reaction score
0
1Mbit Paketten 8MbitNETLİMİTSİZ'e Geçtim Hızım Eskisi Gibi Online İşlem Merkezinde Hızım 8000kb Gösterirken Hız Testlerinde 60-90kb arası Bunun Bi açıklaması varmı ?

Hehehehe :D Pek şaşırmadım, eğer santrale çok uzakta isen bu hız öyle ahım şahım artmıyor, hatta bazen düşebiliyor da, eski oturduğum yer santrale 1 km falandı, bazen 1 mb download hızı yakalıyordum, hatta bağlamaya gelen adamın elinde bi cihaz vardı deneme yaptı 8 mb'ten fazla ölçtü ve merkezi aradı 8 mb'e çekin diye :D

uzaklıkla bir alakası yok ben neti ilk bağlattığım zamanlar 8mit netlimitsizdi 800kb la download yapıodum, sonra 15gb kota gelince 1mbite geçtim baktım çoğu kişinin hızını kesmiyorlar 15gb download dan sonra ki benim kesmişlerdi , 3 gün önce geçtim tekrar 8mbit limitsiz e ama hızımı vermiyorlar....:S

Fiber kablo olması lazım ki hızı yakalayabilesiniz.

8mbitdeyken ilk zamanlar fiber kablo fln yoktu ama hızımı yakalamıştım

Yörendeki telekom'a başvurup hız artırımı isteğinde bulunmalıymışsın. Santrale uzaklık ve yer durumuna göre hızın artması imkan dahilinde olabiliyormuş.

Ben de 1 mbit sınırsız'dan hızına aldanıp 8 mbit 15 gb.'a geçtim ama hızım en fazla 2 mbit'i geçmedi.

Telekom'a da başvurdum hızımın 5-6 mbit'e yükseleceğini söylediler ama 5 gündür hızım artmadı tekrar görüşmeyi düşünüyorum.

arkadaslar bu sorun halen heryerde mevcut tt daha 8 mbıte hazır degıldı bence alt yapı hazır olmadan gectıler ee halıyle mılletı gecırdıler 8 mbıte ve su anda sorun yasamaktalar kanımca en guzel hız bence 6 mbıts de bence ona gecın 8 mbıts yalan

fiber kabloyu buraya yenı dosuyolar bura santrallere nerdeyse 200km uzakta va 6mbps hız baglattırdım hıc dusmuyor cok nadır 1 ayda 1 felan

ttneti arayıp oradaki şahısa küfür etmeye başlayın beyfendi böyle konuşmaya devam ederseniz telefonu kapatmak zorunda kalacagım derse bilinki en geç 1 saat içinde düzelecektir:D

arkadaşlar hatlar hızı kaldırmadığından ve de santrale uzak olduğundan olabiliyor.

kuzen ofisi için almıştı net.orda 8mpbs olması gerekirken 3mpbs anca görüyor.

orda hatlar 8mbps i kaldırmadığından.

ama senin ttnet i arayıp ordan halletmen gerek.

arkadaşların dediği gibi ttnet aboneliğimi iptal ettiricem böle giderse de ozaman yelkenleri suya indirirler.

Telekoma güvenip dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma durumu.

böle bısı duyan varmı arkadaslar 2 senelık abonelerıne ozel ındırım yapıolarmıs duyan olan varmı ole

Geri