TTNET 8Mbit Kazığı !!!

AirTies Cd'sini Takıyorum Kurmak İçin Ama Win7 Uyumlu Değil Kuramadım Uyumlusunuda Bulamadım :(

192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adresindende aynı şeyi yapaßiLiyorsun modeminLe aLakaLı degiL Format ;)

arkadaşlar ben 2 aydır kotayı aşıyorum hemde rekor bir şekilde ayda 100-150 gb download yapıyor film indiriyorum arşiv yapıyorum hız düşmüyoda düşmüyo :D

beyler bi yanlışınız var
ttnet netlimitsiz tarifesi kullaniyoırsun sanirim 15gb kota ve bölgeye ve hatlarına göre hız veriyor ttnet sana 8mb hiz garantisi vermiyor 8mb e kadar ...
Yani hızın zaman zaman düşük olabilir zaman zaman çok fazla
2 ewde kullanıyorum aynı tarifeyi mesela bostanlıdaki ewimde altyapının oldugu bolge daha hiç hız düştügünü görmedim fakat diger ewimde ara ara 2-3 gun sureyle aynı sorun bendede olabiliyor

Bu bağlantı kalitesi, kesinlikle donanım ile bağlantılı değil arkadaşlar. Bu TTNet'in 2 TL daha fazla kazanmak için yaptığı bir edepsizliktir. Mevcut şebekeler Türkiyede en verimli max. 2.048/512 Kbps bağlantıyı desteklemektedir.BUnun da iyi olmadığ yer hala var ama hakkını yemeyelim TT'nin. 8 Mbps'e kadar hikayesi de , zaten kötü altyapılarda iyi olmayacağı bile bile verilEMEYEN bir servis. Bir de 8 Mbps portlarına girdiğiniz zaman tarife değiştirip, zaten 4.096 Kbps dan itibaren karşımıza çıkan 800 Kbps portuna da girmiş oluyorsunuz. TT uzun süredir 1.024 Upload hizmeti vermiyor. 800 Kbps, int. bulutu, port yoğunluğu, alt yapı elverişsizliği vs. derken, 250 Kbps lere kadar iniyor. ADSL teknolojisinde upload ve downloadun birbirini desteklediğini de düşünürseniz, paket alıp verme esnasında, zaten sorunun kaynağı gün gibi ortaya çıkıyor.Upload çökünce, downloada geçmiş olsun diyoruz yani :)

Yine de en iyi servis TTNetin arkadaşlar, ana servis sağlayıcı o, hatırlatmak isterim.

Donanım ile uğraşmayın, sorun onda değil. Ama TTNet'in verdiği, pikaÇu :) marka modemler var, aman taahütle bedavaya getirmeyin, gidini iyi bir modem alın :)

Geri