TTNET 8Mbit Kazığı !!!

Ab-ı Bâde Reng

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben İki Ay Önce TTNET 8Mbit Tarifesine Geçtim İlk Kullandığım Zaman Upload ve Download Hızı Çok Güzeldi..

Örn : Download Hızı : 600kb/s - 1 mb/s Arasında Değişirken Bu Ay Download Hızım 150 kb/s Geçmiyor , Hatta 15 Gb Download Sınırını Geçmememe Rağmen...
Müşteri Hizmetlerini Aradım Sorunu Belirttim Modeminizde Sorun Olabilir veya Bilgisayarınızda Virüs Vardır Ondan Oluyor Dediler...

Şimdi Ne Yapmalıyım ? Sizlere de Bir Sorayım Dedim.Yardımlarınızı Bekliyorum...

Şimdiden Teşekkürler.......

Hayır Yok , Bu Ayın (ŞUBAT) Faturası Bile GeLmedi Daha...

O zaman birde farklı bir modemle dene ona göre bağlantı hızını karşılaştır yine aynı civarlardaysa ADSL kablosunu kontrol et. Yine olmazsa TTNET'e telefon aç..

Bu ADSL olayında en iyisi Superonline bence..

ςαη;4904255' Alıntı:

O zaman birde farklı bir modemle dene ona göre bağlantı hızını karşılaştır yine aynı civarlardaysa ADSL kablosunu kontrol et. Yine olmazsa TTNET'e telefon aç..

Bu ADSL olayında en iyisi Superonline bence..

tamam birde arkadaşın modemiyle deneyeyim.
teşekkür ederim...

başka modem dene yine aynıysa tekrar ara söyle..

Aynı sorun bendede vardı tekrar 4mbit geçtim modemde airties sınırsız kullanıyorum neti 15 gb geçsemde geçmesemde hız aynı oluyordu ttnet saçmalaya başladı bence sınırsıza bile sınır koyması çok saçma umarım kısa sürede sorununu halledersin...

Arkadaşlar Ayrıca 3-4 Gündür Pc Açılışta Şu Hatayı Veriyor Bundan Kaynaklanabilir Sanıyorum Taramada Yaptım Virüs Buldu Temizledi Ama Hala Gitmedi Şu Hata Bundan Kaynaklanıyor Sanırım Ne Yapmalıyım ??

http://i50.tinypic.com/3328a3p.png

CCleaner tarzı bir programla yada Kayıt Defteri düzenleyici bir programla kayıt defterlerini temizle ve onarmayı dene dostum.

Arkadaşım bende aynı tarifedeyim ama öyle bir sorun olmadı genelde 15 gb geçtiğim zaman download hızı 512 kb/s kadar düşüyodu ama bu aralar oda olmuyo neden bilmiyorum ama ttnet te var bişeler!!!!

ςαη;4904481' Alıntı:
Denildiği gibi farklı bir modemle dene eğer olmazsa pc'nin yedeğini alıp format at öyle dene ..

Arkadaşın modemini aldım ama o neti kestirmiş taktım direkt telekom yönlendirme sayfası geliyor yeni bir yapılandırma için sanırım bende çıkardım onu.
Son çare format olacak sanırım bu arada yedek nasıl alıcam yardım ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar...

Ödenmemiş Fatura Cart curt PaLavra TTNet aLT yapısını Düzeltiyor ;) Sorunun oNdan kaynaKLanaßiLir Ki TTNET Size 8 Mßit'e Kadar internet veriyor Oyunu ve Lafı iyi anLayın 8 Mßit deiL 8mßit'e Kadar.. Hızın SantraL UzakLığınız ve YakınLığınız iLe DeğişeßiLir. Ayrica ßiLgisayarında ve Modeminde de sorun oLma ihtimaLi yükseK..

Arkadaşın modemini aldım ama o neti kestirmiş taktım direkt telekom yönlendirme sayfası geliyor yeni bir yapılandırma için sanırım bende çıkardım onu.
Son çare format olacak sanırım bu arada yedek nasıl alıcam yardım ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar...

Modemin arayüzüne girip KULLanıcı adını ve şifreni girmeLisin ;)

Ödenmemiş Fatura Cart curt PaLavra TTNet aLT yapısını Düzeltiyor ;) Sorunun oNdan kaynaKLanaßiLir Ki TTNET Size 8 Mßit'e Kadar internet veriyor Oyunu ve Lafı iyi anLayın 8 Mßit deiL 8mßit'e Kadar.. Hızın SantraL UzakLığınız ve YakınLığınız iLe DeğişeßiLir. Ayrica ßiLgisayarında ve Modeminde de sorun oLma ihtimaLi yükseK..

Özgür Abi İlk Başlarda Dediğim Gibi Down & Upl. Hızı Çok İyidi Ama Şimdi 150kb/s Geçmiyor.Şimdide Nette Dolaştıgımda Çok Hızlı Ama Download'a Gelince Çok Düşüyor...

Modemin arayüzüne girip KULLanıcı adını ve şifreni girmeLisin ;)

Arkadaşın Bilgilerini Mi Gircem ?

Özgür Abi İlk Başlarda Dediğim Gibi Down & Upl. Hızı Çok İyidi Ama Şimdi 150kb/s Geçmiyor.Şimdide Nette Dolaştıgımda Çok Hızlı Ama Download'a Gelince Çok Düşüyor...

BiLgisayarına Son Kurdugun ProgramLar neLerdir ?

ZiggyTV 3.5.1

Arkadaşlar Ayrıca 3-4 Gündür Pc Açılışta Şu Hatayı Veriyor Bundan Kaynaklanabilir Sanıyorum Taramada Yaptım Virüs Buldu Temizledi Ama Hala Gitmedi Şu Hata Bundan Kaynaklanıyor Sanırım Ne Yapmalıyım ??

http://i50.tinypic.com/3328a3p.png

Her iki nedende oLaßiLir Modem Değiştirmene gerek yok..

Arkadaşının kuLLanıcı adı Falan deil senin kuLLanıcı adın sonu @ttnet iLe ßiten ;)

Geri