TT Arena'da Gül ve Erdoğan Protestosu

Acaba neden kendisini sevmeyen böyle bir güruh var hiç düşündü mü?
Nerelerde hatası var sayın başbakanın ki önemli sayıda insan kendisini HİÇ sevmiyor.

Bak Adnan Polat ne demiş;
'Olaylar organize; Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz'

Nankör olmak ne demek? kendisine yapılan iyiliğe karşılık ters tekilerde bulunan.Başbakanın stadın yapımı için sağladığı desteği kimse görmezden gelmeye çalışmamalıdır.Ki bu muhteşem geceye böyle bir patavatsızlık yakışmamıştır.Hele ki GALATASARAY TARAFTARINA hiç yakışmamıştır..

тнєĵøкєя;5262438' Alıntı:
Allah allaaah :D:D
bu adam neyle yaptı stadı ?

Sporx in Arenayı kim yaptı? başlıklı haberinden bir bölümü aktarıyorum;

Arena'yı kim yaptı?

IŞIN ÇELEBİ

Bu proje, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye hediyesidir. Özhan Canaydın ve Adnan Polat bu projeyi Galatasaraylılara kazandırmak için gece, gündüz çalıştı. Mete Arat projeyi çizdi. Mustafa Sarıgül fikir babalığını yaptı.
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın çok büyük katkıları var. VARYAP-Uzunlar 2009 Eylül'ünden sonra inşaatı devraldı. Burada 1200 işçi çalışıyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Yerin 7 kat dibinden çıkardık bu eseri. Türk Telekom Arena, 30 milyon Galatasaraylının hayallerinin ürünü. Binlerce engeli aştık ve bugünlere kadar geldik.

MUSTAFA SARIGÜL
Ali Sami Yen Projesi'ni ilk kez biz gündeme getirdik. 2003 yılında hazırlattığımız Ali Sami Yen Projesi, kent merkezindeki stadyum yerine, kent dışında daha modern bir Avrupa stadyumu hedefliyordu.

Projeye göre, Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadı yıkılacak, yerine Ayazağa bölgesinde, daha geniş bir alanda, modern bir spor kompleksi yapılacaktı. Biz bu projeyi dile getirmeden önce, kimse Ali Sami Yen'in taşınmasından söz etmiyordu. İlk kez biz, hem bugünkü stadyum yeri için yeni bir yeşil alan projesi geliştirdik, hem de bugün Seyrantepe'de yapımı devam eden stat için proje hazırladık.
Son noktada TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan projeyi sahiplenip bugünlere gelmesini sağladılar.

FARUK SÜREN
Türk Telekom Arena kamu kaynaklarıyla yapıldı. Ama bu kamu kaynaklarının yaratılması için de Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'de üst kullanım hakkından vazgeçti. O arazinin değeri özelleştirme ile yaklaşık 400 milyon TL. Bunu kim yaptı? Tabii Başbakan'ın çok etkinliği var. Talimat vermese bu iş olmazdı.Projeyi ilk yapan ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'dür.
Bu proje daha sonra Galatasaraylılar tarafından benimsenmiştir. Neticede bu stat Başbakanın talimatıyla yapılmış ve Galatasaray'ın kullanımına bırakılmış bir tesistir.
Stadı TOKİ yapıyor. Bu statta Galatasaray'ın söz hakkının olmasının nedeni ise 1997 yılında Türkiye'de ilk defa uygulanan ve Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen'in tapuya bağlı üst kullanım hakkının Galatasarayla verilmesiyle başladı.

REFİK ARKAN
Bu stat Galatasaray'ın eseri. İlla bir kişile bağlı olması gerekmez. O tarihte rahmetli Özhan Bey başkandı ve projeyi başlattı. Proje onun zamanında hayata geçti. Ancak projenin esas sahibi Galatasaray Kulübü'dür.
Burada Sayın Başbakan'ın katkılarını da kimse gözardı edemez.Sonraki süreçte herkes üzerine düşen görevi yapmıştır sadece.

siz o stadı haketmediniz. teşekkür yerine küfür ettiniz.
Nankörlüğünüze kılıf aramayın!

"başbakan o stadı neyle yapmış?"
yaptırmasamıydı yapımına karşı mı çıksaydı. devletin imkanlarıyla yaptırabilir ama devletin imkanlarına rağmen yaptırmayabilirdi de!

amaaan nasıl olsa yaptırdı küfürümü ederim oh oh! nankörlüğündeiniz hepiniz.

Hep bahsettiğim şey işte!

Parti tutmuyorum ama nankör değilim.Bir galatasaraylı olarak ordaki kendini bilmez 3-5 taraftarın gazına gelenleri kınıyorum!

Bu sahıslar sadece galatasarayın yeni stadın da protesto edilmedi biraz gerçekçi olalım ve Basketbol milli takımımızda ki sahneyide göz önünde bulunduralım yabancı basının önünde yine protesto edilmiştiler bunu bırakında onlar düşünsüz bu halk bizi niye sevmiyor neden protesto ediyor diye düşünmeleri lazım ha birde stad olayı var başbakan stadı yaptı deniliyor cebindeki parayı vermiyor bizden aldıkları fazladan vergilerle yapılıyor o stad ha katkıda bulunmus katkısı için kimsenin birşey dediği yok ama bazıları bunuda büyütüp R.T.E yaptı o yaptı GALATASARAY a yakışmıyor o stad tabirleri yanlış

tuttuğu takım ne olursa olsun o stadı babanız değil başbakan yaptırdı .. Başkanınız o adama teşekkür ederken GS'li taraftarların bunu yapması çok kötü utanç verici .. tuttuğu takım ne olursa olsun senin ülkenin başbakanı o cumhurbaşkanı o ...

Artık millet taraftar olmayı öyle bir zannetmiş ki fenerlilere ermeni yunanlı gözüyle bakıyor ...

siyasi görüşü ne olursa olsun insanların böyle davranışlarda bulunması gereksiz ve yersizdi saygısızcaydı

tribün reyisleri ne yapıyordu acaba :S ıslıklanırken !!! :S adam talimat versin stad yaptırsın bunlarda ıslıklasın ne iyilikten anlarlar ne bişeyden !! :S

Herkes kendine yakışanı yapar yakışanı yazar.

spor a siyaset i bulaştırdılar ya ...

591983_htmansetyeni.jpg

Önce Başbakan Erdoğan, bakanlar ve tüm kulüp başkanları ardından Galatasaray Başkanı Adnan Polat stadı terk etti.

Galatasaray’ın yeni stadı Türk Telekom Arena’nın açılışına katılan Başbakan Erdoğan, protestoyla karşılaştı. Erdoğan, beraberindeki bakanlar ve bazı kulüp başkanları protestolar nedeniyle stattan ayrıldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya saat 19.30′da gelişi stat hoparlörlerinden duyrulan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, taraftarlardan tepki gördü. Başbakan Erdoğan’a Arena’nın tribünlerini dolduran Sarı-Kırmızılı taraftarların çoğunluğu tepki gösterirken bu tepkilerden nasibini Galatasaray Başkanı Adnan Polat da aldı.

Başbakan Erdoğan, açılış konuşmasını yapamadan saat 20.00′de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’dan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan’ın ardından açılış için gelen bakanlar ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve bazı kulüp başkanları da stadı terk ettiler.

TOKİ BAŞKANI TEPKİ GÖRDÜ
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın konuşması sırasında protestolar çoğaldı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın açılış konuşmasının ardından TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, konuştu. Galatasaraylı taraftarlar, TOKİ Başkanı Bayraktar’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a konuşmasında teşekkür ettiği esnada protestolarını yükselttiler.

POLAT STADI TERK ETİ!
Türk Telekom Arena’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra Galatasaray Başkanı Adnan Polat da Ajax maçının bitimini beklemeden stadı terk etti.

Adnan Polat, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın açılışında yaşananlarla ilgili olarak, Galatasaray camiası adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan özür diledi.

Galatasaray Futbol Takımı’nın açılışta Ajax ile yaptığı maçın devre arasında bazı yöneticilerle stattan ayrılan Polat, basın mensuplarına, yönetim kurulu toplantısında tepki ve yaşananlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan’ın stadın yapımı için devletin bütün imkanlarını harekete geçirdiğini kaydeden Polat, şöyle konuştu:
”Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.”

Galatasaray’ın misafir olarak sahaya gelen herkesi iyi bir şekilde ağırlaması gerektiğini belirten Polat, ”Maalesef suiistimal edenler var. Böyle muhteşem bir geceyi bozanlar var. Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız” ifadesini kullandı.

Polat, konuyla ilgili pazar günü daha kapsamlı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

GALATASARAY TARAFTARI BU KADAR NANKÖR OLAMAZ
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül, açılışta her şeyin güzel başladığını ancak yaşananların hoş olmadığını ifade ederek, ”Bu stadın en başından beri buraya yapılması düşüncesi Sayın Başbakan’a aittir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken bunu dillendirdi, daha sonra da hükümet olduğu zaman bizlere bürokratlarına talimat vererek, stadın burada yapılmasını sağladı. Şu anda da çevre düzenlemesiyle ilgili yollarla ilgili Sayın Başbakan’ın talimatıyla müthiş bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Statta yaşananların organize olduğunu düşündüğünü ifade eden Akgül, ”Bugün burada yaşananların tamamen organize olduğunu düşünüyorum. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz. Öyle olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü daha önce defalarca Galatasaray taraftarları böyle olmadığını ispatladı. Yaşananların Galatasaray taraftarı tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Organize bir hareketti, nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz” ifadelerini kullandı.

Futbol Federasyonu Başkanı Özgener ise ”Böyle bir Başbakan’a sahipken maalesef onu son derece üzdük. Bunu kabullenmek kesinlikle mümkün değil” dedi.

Hepsi terk etti! - HTSpor.com

......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................

592127_manset.jpg

"Daha anlaşmayı yapmadık"Başbakan Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Kompleksi'nin açılış töreninde Arena'daki tepkileri değerlendirdi.16/01/11 14:32
İlgili Haberler"Düğün gecesini mahvettiler"Hepsi terk etti!En büyük pay Başbakan'ındı!Ajax'ı bile ıslıkladılar!Tüm ilgili haberlerGalatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da, Sarı-Kırmızılı taraftarların protestosuyla karşılaşan ve ardından yanındaki bakanlarla beraber stadyumu terkeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Seyrantepe'nin A'dan Z'ye yapımında GS kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Daha kulüple stadın kullanımı için anlaşmayı yapmadık" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe Stadı'nın yapımında Galatasaray Kulübünün bir kuruşu olmadığını, stadın TOKİ tarafından yapıldığını belirterek, ''Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak. Daha yapılmış değil'' dedi.

"YUHALAMA İSTEMİYORUM"
Erdoğan, kendi talimatıyla, Seyrantepe Stadı'na bir istasyon eklendiğini söyledi. Sinan Erdem Kapalı Spor Kompleksini tıklım tıklım dolduranlardan asla yuhalama istemediğini ifade eden Erdoğan, ''Çünkü sizin ferasetinize inanıyorum. Ama bir gerçeğin de bilinmesini istiyorum'' diye konuştu.

Konuşması salonda bulunanlar tarafından ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' sloganlarıyla kesilen Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"BU İŞİ ORTADA BIRAKAMAZDIK"
''Biz hiçbir zaman ülkemizde ayrımcılıktan yana olmadık, olmayacağız. Kim ne yaparsa yapsın, olmayacağız. Fakat şunun bilinmesini isteriz. Biz Galatasaray gibi güzide bir külümüzün adeta belli bir yere sıkışmış olan Ali Sami Yen'den kurtarılıp daha geniş bir alanda farklı bir stada, daha geniş bir tesise kavuşmasını gelen talep üzerine arzu ettik. Merhum Özhan Canaydın bana bu talebi getirdiği zaman olumlu baktığımı, konuyla ilgili gerekli olarak desteği vereceğimizi söyledim. Bunu Büyükşehir Belediye Başkanımla, TOKİ ile o dönemdeki Spordan Sorumlu Devlet Bakanım ile paylaştım ve bu şekilde bu yatırıma başladık. İhaleyi ilk alan müteahhit firma bu işi götüremedi. Götüremeyince biz ne olursa olsun gerekirse TOKİ olarak bu işi bitireceğiz' dedik. Çünkü bunu ortada bırakamazdık.

"STADIN YAPIMINDA GALATASARAY'IN BİR ALLAH KURUŞU YOKTUR"
Şimdi birileri çıkıyor 'efendim Seyrantepe Stadı'nı burada filancanın, filancanın, filancının emeği vardır.' Burada çok açık konuşuyorum, Seyrantepe Stadı'nın A'dan Z'ye yapımında Galatasaray Kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Tamamıyla bu tesis Toplu Konut İdaremiz tarafından yapılmıştır. Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak daha yapılmış değil. Şimdi burada ben farklı bir kulübe, Devlet Bakanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. TOKİ başkanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. Ama bunların hepsini biz bir kenara koyduk. Niye? Çünkü Galatasaray bizim beynelmilel ülkemize şampiyonluklar kazandırmış bir kulübümüz. Ve ülkemizi uluslararası futbolda tanıtmış bir kulübümüz. Ve buna böyle bir yer yakışır dedik ve bunu bitirdik. Dün akşam resmi açılışını yaptık. Tüm oradaki olumsuzluk sahiplerinindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim."

"AT DENİZE BALIK BİLMEZSE HALİK BİLİR"
"İnanıyorum ki Galatasaray camiası da bu yapılanlardan rahatsız olmuştur. Bizim de üzüntümüz budur. Sadece 310 trilyonluk yatırımla kalmadık. Stada yaptığımız bu 310 trilyonun yanında gerek metro gerekse oradaki kavşak düzenlemesiyle birlikte oradaki yatırımın toplam bedeli 600 trilyonu bulmuştur. Herhalde böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Ama biz ne diyoruz, 'At denize, balık bilmezse halik bilir' diyoruz.''

"Daha anlaşmayı yapmadık" - HTSpor.com

....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:,.........................

591991_detay.jpg

Başbakan bunu haketmedi!Galatasaray'ın yeni stadının açılışında yaşananları otoriteler HTSPOR.COM için yorumladı.15/01/11 23:04
HTSPOR.COM / ÖZEL HABER

Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ve Mehmet Cansun, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak ile HTSPOR.COM yazarı Serdar Ali Çelikler, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen tepkiyi HTSPOR.COM için değerlendirdiler.

Başbakan Recep Erdoğan'nın protestolar üzerine Arena'yı terketmesini değerlendiren otoritelerin ortak yorumu, Başbakan'ın bu tepkiyi haketmediği şeklinde oldu.

Alp YALMAN-Galatasaray Eski Başkanı
"Tepkiler hiç hoş değildi. Yaşananlar karşısında üzüldüm. Hiç hoşuma gitmedi. Galatasaray'a da Galatasaraylılar'a da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen bu tepkiler hiç yakışmadı. Söyleyecek söz bulamıyorum"

Mehmet CANSUN-Galatasaray Eski Başkanı
"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen tepkileri doğru bulmuyorum. Sonuç olarak Başbakan olarak gelmiş, bizim stadımızın yapılmasına yardım etmiş, biz evsahibi olarak severiz sevmeyiz, o ayrı bir konu. Her insanın politik görüşü başka bir şey, ama orada biz evsahibiyiz. Başbakan olarak açılış yapacak. Bence protestolar yanlıştı."

Abdurrahim ALBAYRAK-Galatasaray Eski öneticisi
"Şeref Tribünü'nde Başbakan'ın yanındaydım. Hiç hoş olmadı. Çok üzüldü. Birden ayağa kalktı. Bütün arkadaşlarına 'kalkın hep beraber gidiyoruz' dedi.

Başbakan'ımız bunu haketmedi. Bu statta çok büyük emeği var. Ne oldu bizim insanlarımıza, neden bu kadar vefasız olduk, bu kadar güzel bir günde Galatasaray tarihine böyle bir vefasızlık yapılır mıydı?

Başbakanımız'ı arabasına kadar yolcu ettim. Kendisine çok üzüldüğümü söyledim. Bunları hiç haketmedi, kendisi de çok üzüldü."

Halil ÖZER - HTSPOR YAYIN YÖNETMENİ
Eğer Galatasaray bu stadı kendisi yapmaya çalışsaydı bırakın bugün açılışı önümüzdeki 15 yıl içinde bile yapması garanti değildi. Daha doğrusu yapamazdı. Galatasaray bir kuruş harcamadan 52 bin kişilik saray gibi stada sahip oldu. Ve bu stadın yapılmasını sağlayan ve Galatasaray’a hediye eden Başbakan. Hem de hiç bir karşılık beklemeden.

Buna rağmen yapılan protestolar beni şaşkınlığa düşürdü. Kulaklarıma inanamadım. Bir kuru teşekkürü bile çok gördüler. Ve ben başbakanın haklı olarak bir daha o stada ayak basacağını düşünmüyorum. Galatasaray nasıl yapacak bilmiyorum ama bu ayıbı mutlaka temizlemeli..

Serdar Ali ÇELİKLER - GAZETE HABERTÜRK YAYIN KOORDİNATÖRÜ
"Başbakan Erdoğan bu protestoyu haketmedi. Yıllar evvel, tarih 2007. Bir yaz günü.
Yer Parksa Hilton Otel. Ben ve Levent Tüzemen, rahmetli Özhan Canaydın'la sohbet ediyoruz. Rahmetli Özhan Canaydın oturduğumuz masada heyecanla stadın artık bittiğini ve Başbakan'ın imzaladığı 'olur' belgesini bize gösteriyor.

Canaydın, "Serdar, Sayın Başbakan olmasa bu iş kesinlikle olmazdı" diyor. Bu benim yaşadığım bire bir olaydır. Eğer rahmetli Hasan Doğan, rahmetli Özhan Canaydın ve sayın başbakan olmasaydı Galatasaray bu statta en azından bu gece açılış yapamazdı.
Dolayısıyla Galatasaray taraftarlarının "Galatasaray" diye bağırıp sonra protestoya başlamasının nedenini sayın Başbakan'ın 'Fenerbahçeli kimliği'ne bağlıyorum. Yıllar evvel Fenerbahçe tribünlerinde Başbakan Mesut Yılmaz'a pankart açılmış, Beşiktaş tribünlerinden Tansu Çiller aleyhine tezahürat yapılmış, nitekim yine sayın Başbakan'ın Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakasından sonra Fenerbahçe'ye verilen cezayı haksız bulduğunu ifade etmesinden sonra, Trabzon'da belediye seçimini CHP kazanmıştı.

Yani demem o ki birincisi bu stadın yapımındaki en büyük emek sayın Başbakan'dır. İki, yaşananların sebebi Başbakan'ın Fenerbahçeli kimliğidir. Üç, futbol dünyasında böyle şeyler olmuştur, örnekleri mevcuttur, çok da fazla üstünde durmamak gerekir."

Başbakan bunu haketmedi! - HTSpor.com

....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................

591999_detay.jpg

GALATASARAY’A gerçekten bir haller oldu.

Giderek kendinden, kendi ananesinden, kendi terbiyesinden uzaklaşmaya başladı.

Dün Ali Sami Yen Telekom Arena’nın açılışında olan bitenler tüm Galatasaraylılar için utandırıcı bir olaydır.

Bir Başbakan, fikirlerine katılırsınız, katılmazsınız, tarzını seversiniz, sevmezsiniz kimse karışamaz. Sizin stadınızın açılışına gelmiş, konuğunuz, üstelik de açılışını yaptığınız stadın yapımında başından sonuna destek olmuş, organize etmiş, zorlamış hatta bu yüzden tepki toplamış, siz o Başbakan’ı yuhalayamazsınız.

Eğer yuhalayacak kadar kendinize, kulübünüze uzak buluyorsanız toplarsınız genel kurulunuzu ve dersiniz ki, “Biz o stada gitmiyoruz. Biz onun yaptırdığı stadı istemiyoruz ve orada maç yapmayacağız” Galatasaray’a hediye edilen bu stadı reddedersiniz.

Açılışına gitmek bir yana, açılışını yapmazsınız bile.

Sonra da Ali Sami Yen’i zaten iade etmiş olduğunuz için gidersiniz Kartal da mı, Güngören de mi neredeyse maçlarınızı oynarsınız.

Ama Başbakan’ı orada yuhalayamazsınız bu biiiiir!

İkincisine gelince.

Yahu bu bırakın Galatasaray’ı, Türklüğün ananesinde yoktur konuğa hakaret etmek.

İnsanın evine kanlısı gelse dokunmaz, tek kelime etmez, sokakta vuracağı adam evine gelince biraz adam gibi adam olan ona dokunmaz, hakaret etmez. Hürmete layık değilse bile hürmet gösterir konukluğun hatırına.

Galatasaray taraftarının yaptığı büyük ayıptır.

Hem de en büyüğünden.

Ve bir şey söyleyeyim mi, Başbakan bunu ödetir Galatasaray’a.

O stadın ne yan yolları yapılır, ne başka bir şeyi bundan sonra.

Doğru mu yapar!

Bence doğru yapar.

Siz siyasetle sporu, siyasetle konukseverliği birbirine soktunuz mu, o da sokuverir.

Bu hakkı da ona siz vermiş olursunuz.

Anladınız mı!

Ayıptır ayıp! - HTSpor.com

...........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..............................

tum bunlara karşın bazıları hala işin vehametinde değiller... karşı ideoloji her yerde ve her durum da protesto edilir.anlayışı ile olaya yaklaşmaları ne derece doğrudur...orası spor yapılacak mekan siyaset sokulmamalıydı 1 ilerinin acziyeti denebilir buna ancak...iyiki bu olay oldu kim ne olduğu toplum tarafından öğrenildi...her olan hikmetlidir...

karşılık bumu olmalıydı ...

hiç yakışmadı :blushing:

sevmemek ayrı şey nankörlük ayrı :angry:

Konular birleştirildi...

Geri