[ TsL 29.Hafta Eskişehirspor 0-2 ßEŞİKTAŞ ] [ Tek ßaşLık ]

dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum bende...ama o an içinden öyle gecmedimi seninde 5 sene önce bes yas genc bi Yusufu olsaydı Beşiktaşın diye :D:D

Geçmez oLurmu ße Dostum..Yusuf ßu HaLıyLe Doqa Ve Serhat Denen HerıfLerı RezıL Rusva Edıp O GoLü Attırıyorsa 5 Yaş Daha Genç oLup Daha Harika İşLer YapaßıLırdı..Yanı Demek Istedıqım Daha Uzun SezonLar ßize Hizmet Eder,Daha GücLü ßi Fiziqe Sahip oLurdu..

Ama Önemi Yok..Yusuf Daha 1 2 Sezon Daha ßöyLe Oynayıp Takımın ŞampiyonLuqunda ÖnemLi ßi Faktör oLsun,ßiz Yinede Onu UnutuLmazLar İçine aLırız..Çünkü ßiz Vefa Nedir ßiLiriz..Diqer TakımLar Gißi DeqiLiz.. =)

Kim kimi öpecek maçta sonra görüşürüz burası ESKİŞEHİR burdan çıkış yok...

gördük gördük :D:D
meftayı staddan aldık Reşadiye Camisi cok yakın olmasına rağmen herkes görsün diye Hasan Polatkan ve Vişnelik mevkiinde bir tur attırdıktan sonra musallaya getirdik...nasıl bilirdiniz diye sordu imam efendi...4 senemi eskişehirde gecirdiğim için(ki öğrenci ve asker olanlar öğrencilik ve askerlik yaptıkları yerlerden pek haz etmezler) cok iyi bilirdim diyemedim malesef...Ama hakkım helal olsun,GÖMÜN

ya tabiki isterim 5 sene genç olup 5 sene daha fazla hizmet etsin ama o zamanda bu kadar yapıcı düşünmeye bilirdi burda eleştirmiyorum hakkıdır ama bu olgunluk başka :)

Geri