TSK'yı Bitirme Planı

Ya Allah aşkına kime oy vereceksin bu Ülke hepsini gördü.Hangisi birbirini suçlamadı apoyu kim getirip oraya koydu T.S.K nın içindeki bir dünya ajan olduğunu hepimiz biliyoruz.neyin tartışmasını yapıyorsunuz işiniz gücünüz suni gündem.Bizden birlik olmaz ancak forumlarda tartışma açmak olur.Laf ebeliğinden bir adım öteye gidemeyiz.

Ben Ulu Önder Atatürk'e bundan hayranım işte....Bu tür safsataların önünü bıçak gibi kesmişti ama O'ndan sonra gelenler, O'nun tırnağı bile olamayacakları için sizlerin beyni bulandı bu safsatalarla...

O yüzden Tek Adam dır ATATÜRK...

ßen bu TSK denen kuruma işaret parmağımı verdim yarısını ... daha neyi bitirecekler ..

herkez emretmeyi sever öyle değil mi ?

Türk Silahlı Kuvvetlerime Güveniyorum

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri dış güçlerin '' din '' ve '' etnik köken '' unsurlarını acımasızca kullandıklarına inanan birisiyim.

İnancı ve kökeni her ne olursa olsun bizim bu topraklarda sadece kaynaklarını işleten, üreten, bağımsız ve güçlü bir ülkenin vatandaşları olmaya ihtiyacımız var.

Türk Silahlı Kuvvetlerime Güveniyorum. Bilinçli ve dışarıdan güdümlü bir yönetimin hayasızca yıpratma ve saldırı çabaları olduğuna inanıyorum.

ben insanların kökenlerine saygı duyarım Kürt Türk Çeçen Laz bunlar bizim zenginliklerimizdir , zaaflarımız değil keşke sen de bu şekilde düşünebilsen

onca yıl birileri uyuduğu için ülkem bu halde artık uyumak yok...

Geri