TSK'dan 'belge' açıklaması

belgenin aslını istediği söylenen tsk nın , sivil mahkemece istenen hani şu belgeyi tahrif etmek için pc kayıtlarının silindiği, çuvallarla belgenin imha edildiği varsıyılan gün içersinde G.kurmaya giriş çıkış kayıtlarını toplayan camera kayıtlarını istediğini ama tsk nın o kayıtları vermediğinide biliyoruz.. tsk o gün giriş çıkışları vermiyorsa gocunduğu bişeymi var? şimdi mahkemece sorgulanan darbe girişimine karşı tek bir nüsha olan belgenin aslını nasıl isteyebilir.. bu ülkede çift başlı adalet olması çokmu iyidir? bende desemki; bu ülkede adalet olacaksa her kurumun kendi mahkemesi olsun. doğrumu? orman bakanlığı orman işlerine, karayolları mahkemesi trafik davalarına, iç işleri mahkemesi belediye -asayiş- fuhuş davalrına, diyanet mahkmesi cami dernekleriyle ilgili davalara falan baksın iyimi:)))

TÜRKİYE cumhuriyetinde çift başlı mahkeme olmaz.. askeri işlerin kendi hukuku olabilir ama sivile karşı yürütülen darbe teşebbüsü gibi davaların askeri mahkemede görülmesi demek adaletin terazisini elinde tutan o heykeli dikilmiş ablanın dağa kaldırılması demektir...

asker kendi içinde çöreklenmiş cuntacıya desdek vermekten kaçınmalı ve içindeki cerahati akıtmalıdır, yoksa bu dava kangrene dönecek ve urlaşacaktır.. bu milletin kendisine güveneceği kurumun adını temize çıkartacak olanda yine tsk kendisidir..

Zaten sen olayı açıklamışsın .Ve dahası iki gün önce internete düşen bir ses kaydında Olayı soruşturuyoruz diyen askeri savcılığın olayı soruşturmaktan çok üstünü kapattığını gösteriyordu

Bakın ne diyor kayıtta:

Askerî Hakim Yardımcısı Yüzbaşı İ. Volkan Şahin’e ait olan ses kaydında, Çiçek’in evine arama yapmaya giden askerî savcılık personelinin, evde 6.5 saat oyalandığı ve sadece yiyip-içerek vakit geçirdikleri itiraf ediliyor

Bu durum da kim güvenirde belgenin aslını teslim eder

Vayyyy efendim neymiş adalet çift başlıymış vayy efendim neymiş fuhuş davalarına diyanet baksınmış nasıl bir hayal dünyası nasıl bir geyik böyle Allahım sen akıl fikir ver.

Akıl var hizan var, fuhuş davalarıyla diyaneti karşılaştırmak için en az iki tane 70 lik rakı içmek gerek herhalde, askeri davalar ile sivil davaları karşılaştırmakta keza öyle.

Askeri düzen ile sivil düzen sanki aynıda iki başlı oluyormuş böyleee o zaman şöyle yapalım emir komuta zinciri kalksın en çok oyu alan on başı bin başı olsun askeri hiyerarşiyi yıkalım yerine demokrasi getirelim de tek başlı olsun nasıl olur?

bence kurmay başkanını seçimle getirelim. yetkisini milletten alsın, yarı diktatörya, yarı demokrasi idare ederiz.

olmazsa tekrar demokrasi seçilebilir...

sonuçta ''hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir'' nasılsa sorun olmaz bence....:melek

Haydaaa bu nasıl bir mantık, bu mantıkla Genel Kurmay Başkanını görücü usulü seçelim başbakanıda tombala ile belirleyelim üç çinko yapan cumurbaşkanı iki çinko yapan başbakan olsun tek çinko yapan meclis başkanı olsun o zaman , hayyy Allah gene çocukluk günlerim geldi aklıma :)

Vayyyy efendim neymiş adalet çift başlıymış vayy efendim neymiş fuhuş davalarına diyanet baksınmış nasıl bir hayal dünyası nasıl bir geyik böyle Allahım sen akıl fikir ver.

Akıl var hizan var, fuhuş davalarıyla diyaneti karşılaştırmak için en az iki tane 70 lik rakı içmek gerek herhalde, askeri davalar ile sivil davaları karşılaştırmakta keza öyle.

Askeri düzen ile sivil düzen sanki aynıda iki başlı oluyormuş böyleee o zaman şöyle yapalım emir komuta zinciri kalksın en çok oyu alan on başı bin başı olsun askeri hiyerarşiyi yıkalım yerine demokrasi getirelim de tek başlı olsun nasıl olur?

benden alıntı yapıyorsan öncelikle beni iyi okuyacaksın, ironi den haberin olacak, ettiğim sözler birçoğuna sanatsal olarak ağır gelir onun için sen özellikle yeniden tekrar tekrar okuyacaksın ve ne denildiğini iyi yorumluyacaksın ki alıntıma yorum yapabilesin..

bak bakalım senin dediklerinle benim dediklerim arasında ne kadar fark var..

ben himalayalar kadar yukarı perdeden söz dizerken sen guam çukuru kadar derinden aks-i seda veriyorsun.. dediklerimi anlaman için daha çok okumalısın aziz kardeşim.. çok uzaksın konuya.. lütfen daha dikkatli ol...

'' hayyy Allah gene çocukluk günlerim geldi aklıma''

geride bırakmanın zamanı gelmiştir belkide..''akıl yaşta değil baştadır'' ama fikireler ve zihnisinir yazılarda. bunun bir göstergesidir şüphesiz.

biraz daha yaratıcı olmayı dene. hani seviyede olsa fena olmaz.

bundan daha nazik ve kalp kırmadan nasıl ifade edilir bilemiyorum.

seni izlemeye devam ediyoruz ''anlamayı'' geçtik artık.

sesteş beşteşi duydum şimdide ironi felan ....edebiyat yapacağınıza doğrudan ne dediğinizi söyleseniz olmazmı? anlamak için illa edebiyatçımı olalım....

vallahi dostum benden bukadar...!:crying:

çakma imzayı basıp adamı yargılayıp suçlu çıkarmaya çalışıyorlar,
nasılsa etrafa komple teorisyenimizde mevcut ,
yok ses kayıtları vamış
yok imha etmişler evrakları
nedense askelerde herşeyi yapmış bi ıslak imzalı belgeyi imha edememişler(ben aslında savcı öz e bunun vahiyless yoluyla geldiğini düşünüyorum )
amcanın biride bunu beş ay saklayıp, TAM AÇILIMDA ÇUVALLANILDIĞINDA pat aklına gelmiş PTT ile göndemiş , bence bundan sonra yargılamayı PTT yapsın çok güvenilir bir teşkilat gerçi bizim müşteriye gönderdiğimiz çekleri taşımayı reddediyor ama neyse....(Genel kurmay başkanını halk seçsin diye arkadaş sever diye düşünüyorum)

KARDEŞİM BIRAKINDA ABUK SUBUK KOMPLE TEORİLERİNİ
bu olaydan kim karlı çıkmış ona bakalım
bu olaydan karlı çıkmaya çalışanlar bu işin suçlusudur...

TARAF gazetesi çıktı çıkalı nedendir bu asker üzerine saldırılar pek bir abartı oldu..
Neymiş efendim Aktütün de asker biliyormuş, neymiş efendim genelkurmayın başbakanıymış , yok oymuş yok buymuş , naptın be Taraf , baskı ofisin Genelkurmayıniçinde mi kurdun ..

Geri