TSK'dan Balyoz Planına İlk Açıklama

sende tasdikledin yani Kılavuzunuzu, ( Ben iki Kanal izlerim, doğru haber veren kanal, birde yalan haberler veren kanalları; ikisini kıyas ederim. )

ben sevdiğiniz yalan yanlış beyan veren kanallardan birinden örnek verdim,
inanırsınız diye,

yahu git saçma sapan çocukça seviyeye inme...horoz şekerini yala sen....

Adı "dış tehdide karşı tatbikat" planıdır. Ceremeyi "İç tehdit" görülen halk çeker. Camiler bombalanır, uçaklar düşürülür, toplama kampları kurulur. Bunu yapacak general de "bu benim görevimdir" der. Nedir efendim, rejim bekçisi TSK devletin bekasını sağlıyormuş. Bekayı kimler bozuyormuş; Namaz kılanlar, çocuğunu Kur' an kursuna yollayanlar v.s.

Bu iddialar da "safsata" canım, toprak altında gömülü silahımız yok; çıkanlar "boru", atılan imzalı belgeler " kağıt parçası", ergenekon suçlu zanlısı bir albay halen alay komutanı, benim vergimle maaş alıyor, primi işliyor babalar gibi hizmet veriyor (!) çünkü ... Çünkü onlar "yüzakı" mız... Çünkü onların ardında Türkiye nin vazgeçilmez gururu var. Çünkü, onlar "görev"leri bildikleri şeyler adına, halkına kıymaya, pilotunu şehit etmeye hazırlar. Çünkü onlar açlıktan sürünen askerler dururken, skorski ile kahvaltı yapan, vatan rejim bekçileri ... Çünkü onlar Cuntacılar. Çünkü Taraf ne yazıyorsa, belge diye ne ortaya koyuyorsa ihanet adına yapıyor, sınırlı okuyucu kitlesini artırmaya çabalıyor.

Kimler vatanını gerçekten seviyor, halkının, gelecek neslinin gerçek tutkunu ortaya çıkacak. Ama bunlara safsata diyenler, ortaya çıkaranlara vatan haini itafını hak görenlerin asla yüzleri kızarmayacak.
Bakalım zaman ne gösterecek.

1. Dünya gazilerinden birtek senin kaldığını yeni öğrendim.

Dede ya sen bilirsin, Bu TSK dan Balyoz Planına ne dersin,?

sen liboşları yandaşları seyret neler söylüyorlar başka silahlı kuvvetleri aşağılamak için aktar buraya bekliyorum...ha bu arada aşağıladığınız tsk, dağlarda terorist kovalıyor sınırda nöbet tutuyor, sen onu aşağıla diye....hadi bakiim devam et...

sen liboşları yandaşları seyret neler söylüyorlar başka silahlı kuvvetleri aşağılamak için aktar buraya bekliyorum...ha bu arada aşağıladığınız tsk, dağlarda terorist kovalıyor sınırda nöbet tutuyor, sen onu aşağıla diye....hadi bakiim devam et...

arkadaş ben delillerden bahsetmiştim sen hala duygularınla hareket etmeye devam ediyosun .Kanıtlanamadı diyorsun içeri tıktırmak çare değil zaten insanların bu konuda şüphesi kaldığını zannetmiyorum(bazı kandırılmışlar ve çıkarlarını düşünenler dışında).Mantıklı şeyler yazda bari bende konuya girip çıkıp vakit kaybetmiyeyim.Kusura bakma hap aldığını düşündüm çünkü hap almadan bu kadar çok saçmalayabilmek mümkün değil.Allah vergisi heralde=)

senin dilden söylersin, ben kalpten,

sen seversin ben aşık olurum,
çünkü orası inancım gereği Peygamber ocağıdır.

Peygamber ocağına laf söyleyen, aşağılayan en adi şerefsizdir. Vatan Hainidir.
Söylemem Söyletmem.

Yorum yapanlarında Dikkat edilirse Kurumu aşağılayan sözü yoktur.

Yalnııııııııııııız,
Kurumu arkasına alıp, Silahın gölgesinde, Bu ülkede kaos çıkarmak isteyen sayısı elin parmak sayısını geçmeyen, kardeşi kardeşe düşüren Mehmet Ali Birand'ın dediği " mikroplara" kastımız.

Yİne Sayın Genel Kurmay Başkanı bizzat bizzat Darbe gibi düşüncesi olanları içimizden temizliyeceğiz gibi bir beyanı olduğunu Yine Mehmet Ali Birant tan duyudum. ( Ya bu mehmet ali birand ne büyük adammış ).

Koca TSK dan yapılan açıklamaya bak ya, Gülmekten karnım ağrıdı sanki anaokulu çocuklarına masal anlatıyolar :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Bu gerici bürokrasiyle ve bu paçavra anayasayla nereye kadar gideceğiz bakalım:)

Koca TSK dan yapılan açıklamaya bak ya, Gülmekten karnım ağrıdı sanki anaokulu çocuklarına masal anlatıyolar :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Bu gerici bürokrasiyle ve bu paçavra anayasayla nereye kadar gideceğiz bakalım:)

:D:D Bende onu diyorum hackhell e girdim arkadaşın biri inanmış paşanın dediklerine hala şoktayım:D Adam ' çok hüzünlüyüm bana iftira atıyolar,ben çok iyi bir insanım yaparmıyım öyle şey 'diyerek ağlamaya çalışıyo onuda beceremiyo,bu sefer fena çuvalladılar hemde çok fena..

arkadaşlar , güneş balçıkla sıvanmaz.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bir denizdir. Deniz Üç beş kişinin pisliğiyle kirlenmez.
Allahın izniyle o deniz, içindeki pislikleri kıyıya vurur, içinde barındırmaz.

Birde (içerisinde Öyle eli öpülesi Harika Paşalar varki, İsmini yazmak istemiyorum).
Askerlere Canlarım, Yavrularım diye hitap ediyordu.
Yorum yaparken Lütfen Mükemmel insanlarıda kırmayalım.

şu akp iktidarı ne hükümetmiş be
muhalaefet, anayasa, tsk, yabancı güçler, sivil toplum kuruluşları, yandaş sendikalar, yandaş medya, eczacılar, tekelciler, doktorlar, derin devlet, terör örgütleri yıkamadı devam ediyor

halbuki daha önce sıkıysa özelleştirme yap
sıkıysa medya yı hizaya sok
sıkıysa demokratikleşme adımları at
sıkıysa israile posta koy
sıkıysa imf den para almadan dur
sıkıysa insan haklarını genişlet
sıkıysa kendi lehçeni ana dilini konuş
sıkıysa anadilinde kanal aç
sıkıysa ekonomiyi canlı tut
sıkıysa ihracatı arttır
sıkıysa millete olan borçları öde
sıkıysa tsk yı sorgula