Ne alaka! Bu ulkede kurtce kac yildir yasak? Her sucu niye PKK var diye savusturuyorsunuz. Burdaki olaylarin bircogu PKK daha yokken bile vardi. PKK yokkende Nevruz kutlanirken askerler sorun cikariyor halka zulmediyordu. PKK yokkende kurtce yasakti. PKK yokkende bu ulkede doguya dogru duzgun yardim ve destek olunmuyordu.Diyosan ki ortada bir işkence var ortada baskı zulm var. Ozaman rahat duracaksın. Ozaman bu ülkeyi bölenlere yardım da destek te bulunmayacan. Bölücülüğüde yapmayacan. Kafanda bu ülkeyi bölmek için dolaşan bin bir tilye müsade etmeyeceksin.
Sen bu lafinla kimleri kastediyosun?Tarih boyunca kuyu kazmaya çalışmış. Birlik bütünlüğe kast etmiş olanlara da bu ülke kırmızı karanfil yolayamaz değil mi ?
Curuk ve saglamdan kastin ne?Çürüklerle sağlamları ayrı tutmak lazım. Ayrı da tutuyoruz zaten.
Aaahhh eminim bilirsiniz. zaten o yuzden Hrant Dink'i ve daha nicelerini vurdunuz degil mi?Biz demokrasi anlayışını dağa çıkmış kişilerden yadadüz ovada bulunan bölücülerden daha çok iyi biliriz.
komunistler bolucu degildir birkere. Boluculuk milliyetcilerin isidir. Komunist niye bolsun? Bir komunist irk ayrimi yapmaz ki. Milliyetciler yapar.Bu ülkede yalnızca komünist bölücü mü asıldı zannediyorsun sen ? Bu ülkede asılan ülkücü milliyetçi insan yok mu ? Elbetteki var Bahsettiğin gibi 16 yaşındada 40 yaşındada asılanülkücü milliyetçi insan var..
Ben hicbir milliyetcinin kisileri elestirdigini gormedim. genelde milliyetciler kurum elestirirler. Bu forumun Siyaset ve Politika bolumune bakarsan farkedersin.Ama bizi ayıran en önemli nokta biz bunu ülkeye kurumlara değil kişilere bağlarız. Biz kişileri yargılarız. Heralde aramızdaki en büyük fark bu ....
vermeye calistigim bu idi http://www.psakd.org/maras_katliami.htmlVerdiğin resimlerde kurbağlar Kurbağ vahşeti yaptıysak kimse bizi yargılamaz dimi p
Ne alaka! Bu ulkede kurtce kac yildir yasak? Her sucu niye PKK var diye savusturuyorsunuz. Burdaki olaylarin bircogu PKK daha yokken bile vardi. PKK yokkende Nevruz kutlanirken askerler sorun cikariyor halka zulmediyordu. PKK yokkende kurtce yasakti. PKK yokkende bu ulkede doguya dogru duzgun yardim ve destek olunmuyordu.
Sen bu lafinla kimleri kastediyosun?
Curuk ve saglamdan kastin ne?
Aaahhh eminim bilirsiniz. zaten o yuzden Hrant Dink'i ve daha nicelerini vurdunuz degil mi?
Bir kere PKK'ya dagdan inin duz ovada siyaset yapin deyip sonra duz ovada siyaset yapmaya calisanin partisini kaparsan ne buyuk bir celiski icinde kalirsin.
komunistler bolucu degildir birkere. Boluculuk milliyetcilerin isidir. Komunist niye bolsun? Bir komunist irk ayrimi yapmaz ki. Milliyetciler yapar.
Ben hicbir milliyetcinin kisileri elestirdigini gormedim. genelde milliyetciler kurum elestirirler. Bu forumun Siyaset ve Politika bolumune bakarsan farkedersin.
vermeye calistigim bu idi http://www.psakd.org/maras_katliami.html
tıpkı emekli bir astsubayın kızının dediği gibi;
bizim kamplara sivilleri almazlar !!!
yani kamplar onların,tatil,para onların hakkı.
iş sadece oyak la kalmadı ki
jandarmanın su işine girdiğini ve gördükleri tepki karşısında geri adım attıklarını hiç mi takip etmediniz.
askerin ticaretle işi olamaz.olursada bunu sadece kurum elemanları ve emeklileri ile değil halk ile yapmalıdır.yani halk da işin içine girmelidir.
ama zihniyet değişmediği sürece bu da değişmez.zihniyet ne mi?
onlar asker biz sivil,
tıpkı emekli bir astsubayın kızının dediği gibi;
bizim kamplara sivilleri almazlar !!!
yani kamplar onların,tatil,para onların hakkı.
iş nereye dayanıyor,ikilik çıkıyor.o yüzden tsk attığı her adımı çok iyi hesaplamalı,içinden rant çıkarcışığı yapabilecek kişi ve kuruluşları bünyesinde barındırmamalı.
işte o zaman güzel ordumuza laf gelmez.ezilen ve hiçbir hakkı olmayan (asgari ücretten başka) vatandaşlarında kafası karışmamış olur.