TS 2-0 GS [STSL - 11. Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
siteHeaderTRv1009.jpg

239thy.png
rhlms6.png
2lup4ev.png

negtgg.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

20iw80p.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan takımımızın yanında olmak için TRABZON'a uçuyoruz, birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzden doğan gücü, Aslanlarımızın arkasında durarak yer mekan farketmeksizin ve artık her maçımızın bir final havasında olduğunu da düşünürek olmamız gereken yerde olacağız!

Organizasyon detayları;

ÖZEL UÇAK İLE TRABZON ORGANİZASYONU

07.11.2010 İstanbul ( Sabiha Gökçen ) - Trabzon ( Trabzon )
Kalkış Varış
12.30 13.50
07.11.2010 Trabzon ( Trabzon ) - İstanbul ( Sabiha Gökçen )
Kalkış Varış
24.00 01.45

Tur ücretine dahil olan servisler :

* IST -TZX - IST Ekonomik sınıf uçuş uçak bileti
* Havalimanı - Stad - Havalimanı arası transfer
* Maç bileti
* Tüm alan vergileri dahil
* Tüm kredi kartları geçerlidir.

300 TL

Organizasyon'a başvuru yapmış ve yapacak olan taraftarlarımız organizasyon ücretini 04.11.2010 Perşembe günü saat 17:00'a kadar yatırmaları gerekmektedir.

Bu bir ultrAslan Organizasyonudur.

Detaylı bilgi için;
Fatih Örge
Cilek Sok. Deniz Apt. No. 12/12, Caddebostan, Kadikoy - Istanbul
Tel: 0216 478 58 98
Fax: 0216 478 52 56
GSM: 0532 366 19 82
web: BESTRAVEL -- Ana Sayfa

ualogo.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

sectionTopFloryaGunluguv2.jpg

Claudio Taffarel’den Ziyaret

Galatasaray’ın unutulmaz kalecilerinden Claudio Taffarel, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray Futbol Takımı’nı ziyaret etti. Özel işleri nedeniyle Türkiye’de bulunan Taffarel, sabah antrenmanı sırasında, eski takım arkadaşları ve diğer Galatasaraylı futbolcularla bir araya gelme şansını yakaladı. Taffarel, Galatasaray’da forma giydiği dönemden takım arkadaşı olan Gheorghe Hagi ve vatandaşı Elano Blumer ile de bir süre sohbet etti.

B_1a4db983d09c473c685841616bb7d4e0.jpg

B_6e1d31e5336f60a2ad88a5c95c50539c.jpg

B_f7b6fdff7b80fb417f80db09f3994131.jpg

B_c75b80f8c45fbcb2adfa698c0d3df6b1.jpg

B_8348_b%20copy.jpg

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; Pazar günü deplasmanda Trabzonspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 10.30’da 1 No’lu Antrenman Sahası’nda bir araya geldi.

Isınma, açma germe hareketleri ile başlayan antrenmanda kondisyon ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Yaklaşık iki saat süren idman topla pozisyon oyunları ile devam etti.

Antrenmanın tamamında Harry Kewell takımla birlikte çalıştı. Milan Baros takım içinde ısınmalara katıldı, Baros sonrasında kondisyoner eşliğinde saha çalışmalarına devam etti.

Antalyaspor maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle tedavisi yapılan Juan Pablo Pino salonda çalıştı.

Serkan Kurtuluş ile Hakan Balta, bel spazmı şikayeti olan Aykut Erçetin ve Arda Turan fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına yarın (3 Kasım Çarşamba) sabah 10.30 ve akşam 16.00’da olmak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

B_a1522076f620ca51f512a9557015c3f5.jpg

B_5c79ca87535ee0fc202d644a0f76d73b.jpg

B_60a54f7a2d896764bacd0516dddc2616.jpg

B_bcec829a43db21af4855d43d08d1ea95.jpg

B_28a6c5eb87620c6d16124c083a2e26a8.jpg

B_801e9e5d0518dbcb247da38f494a7c1f.jpg

B_270d3b7a3421308feb064e0df9728f60.jpg

B_4ca0b4500f0fe3b000fbc42e23bc5783.jpg

B_1175a43d4c6987f9e9caedc74d84c689.jpg

B_3d4f7cfa8824e9a59102759cf693d479.jpg

B_7144f5c597c0255371ccb9dae1b0a6ff.jpg

B_1bb32bd389f4c7f76a7fdac67ebf9649.jpg

B_4a489347dd7acb6e3ea286f95e3e5ebb.jpg

B_a8a47f735c73a8971f8c4789ad807ea9.jpg

B_cef4ff4c94b20432520c54f9fe536bed.jpg

B_86cd59a9e48f19d0e6c059d884a72066.jpg

B_60ee17fc1353d120928835ecd837471c.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SakatLıkLar Ve CezaLıLarda Son Durum :

- Kewell'ın sakatlığı geçti, antrenmanlara çıkmaya başladı. Maçta ilk 11'de yerini alabilecek.
- Baros daha tam olarak iyileşmedi ama maç gününe kadar 1-2 antrenmanı tamamlayacağı benziyor. En azından 45 dakikalık oynayabilir duruma gelecektir, maç saatine kadar.
- Arda henüz hazır değil, hala fizyoterapistlerle çalışıyor, Trabzonspor maçında sahadaki yerini alması çok ama çok zor.
- Serkan Kurtuluş ve Hakan Balta da bu haftaki Trabzonspor maçında yer alamayacak oyuncular.
- Cezası biten Ayhan da Trabzonspor maçı kadrosunda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

MuhtemeL 11'Ler...

Trabzonspor (4-4-2)

128878789563720.jpg

GaLatasaray (4-2-3-1)

Bu maç Fener maçından daha çetin ve zorlu olacaktır.Beraberlik iyi,galibiyet güzel olur.
Fener maçındaki taktikle ya da benzeri bir oyun tarzıyla sahada olursak galibiyet zor olmaz.Çünkü Trabzon çabuk maçtan kopan bir takım.Orta sahadaki o alanı iyi kullanan Trabzonsporu durdurursak onlar uyurken taktiği işletir Pino Kewell Elano gibi oyuncularla sonuca gidebiliriz.
Eminim Hagi'de bunları düşünüyordur.
Bu maçtan sonra taktiği değiştiririz ama bu maçtada kesinlikle Antalya ve Fener maçlarındaki oyun anlayışıyla sahada olmalıyız.
Hadi Aslanlar !

Galatasaray diyorum =)

Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Aynı şekilde çok zevkli bir maç olacağı kanısındayım ve bana göre gollü bir karşılaşma olacak. Eğer bu maçıda kayıpsız atlatıp yenersek bizi daha kimse tutamaz;)

Zevkli bir maç olacak büyük ihtimalle.. Umarım güzel oyunla galip geliriz =)

MuhtemeL 11'Ler EkLendi. Herşeyden Önce Kavgasız, GüzeL Ve ÇekişmeLi Bir MücadeLe İzLeyebiLmek ÜmidiyLe...

Diğerlerine uyguladığımız Tarifeyi Uygular , Yener İsT'ye Geri Göndeririz
:goz:

Kanka sizin karadeniz dalgası bize kalkmıyor biliosun dimi :durdurun Fener ve Bjk icin tamamda yani her sene biz yeniyoruz sizi dikkatini cekerim :D

Galibiyet ile hem Trabzon'a güzel bir çelme hem de
ihtiyacımız olan 3 puanı alacağız.. Fakat korkarım ki
alabileceğimiz en iyi sonuç beraberlik gibi :(

Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Aynı şekilde çok zevkli bir maç olacağı kanısındayım ve bana göre gollü bir karşılaşma olacak. Eğer bu maçıda kayıpsız atlatıp yenersek bizi daha kimse tutamaz;)

Kesinlikle bundan önceleri hep GS yi medya övüyordu kesin şampiyon diyorlardı busene herkes yerden yere vurdu GS yi ve biz küçümsendiğimizde iyi oynuyoruz.Bkz FB-GS maçı dua ediyorlardı taraftarları (=

GALATASARAY

Kanka sizin karadeniz dalgası bize kalkmıyor biliosun dimi :durdurun Fener ve Bjk icin tamamda yani her sene biz yeniyoruz sizi dikkatini cekerim :D

Fener'de BJK'de yeniyordu geçen senelerde .
Sorun Teknik Adamdı , Şenol Hoca Geldikten Sonra Zaten bu sene yenip yolladık .
Geçen senelerde onlarda yeniyordu bizi .
Sıra Gs'de onuda yenip yollucaz evine .
Pino felan hikaye Egemen var orda kapı gibi
:001_cool:

Kanka o büyü bu sene bozuldu ;) Ama GS Hagi ile bir hava yakaladı şüphesiz. Herşeye rağmen maç sonucu için öncelikle beraberlik diyorum. Yenersek 1-0 veya 2-1 lik skorlar olur ancak diyorum.

Baros Trabzon'da da yok!!!

Galatasaray'ın Çek yıldızı hafta sonu oynanacak zorlu maçta da sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

50598_news.jpg

Spor Toto Süper Lig'de haftasonu Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray'a Milan Baros'tan kötü haber geldi. Çek yıldız, sakatlığı nedeniyle bu maçta da takımını yalnız bırakacak.

Ntvspor'da yer alan habere göre Ankaragücü maçında sakatlanan Baros, Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında da formasından uzak kalmıştı.

Henüz tam olarak sağlığına kavuşmayan oyuncunun teknik direktör Gheorghe Hagi tarafından Trabzon'a götürülmeyeceği söyleniyor.

Goal.com

KeweLL, Antrenman Sonrası...

B_8373_kewell_b.jpg

Kewell Açıklamalarda Bulundu

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen bu sabahki antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Harry Kewell, "Sakatlığım nedeniyle bir süre takımdan ayrı kaldım ve şimdi çalışmalara başladım. Kendimi artık daha iyi hissediyorum" dedi.

Kewell, teknik direktör değişikliği ile ilgili olarak, en önemli şeyin Galatasaray'ın başarısı olduğunu dile getirirken, şunları söyledi: "Bazı olaylar yaşandı ve bunları geride bırakmak lazım. Frank Rijkaard çok mükemmel bir insan ve çok iyi bir teknik direktördü. Bizden oyun anlamında beklediği bazı şeyler vardı ama dürüst olmak gerekirse çok iyi performans gösterdiğimizi düşünmüyorum. Sonrasında öyle bir karar verildi. Bu, benim hakkında konuşabileceğim bir karar değil. Yeni ve çok değerli bir hocamız var. Onunla birlikte toparlanmamız ve iyi şeyler yapmamız lazım. Galatasaray'ı iyi yerlere getirmeliyiz. Hak etmediğimiz bir konumdayız."

Harry Kewell, önlerindeki Trabzonspor karşılaşmasının kendileri için önemine dikkati çekerek, "Trabzonspor karşısında çok önemli ve zor bir maç yapacağız. Ama bizim için çok güzel bir maç geçeceğini düşünüyorum. Oraya gidip, en iyi şekilde oynayıp, 3 puanla dönmemiz gerekiyor. Şu anda üç puana odaklanmış durumdayız. Benim oynayıp oynamayacağımı ise hocamıza sormakta fayda var" diye konuştu.

Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin yardımcılığını üstlenen Tugay Kerimoğlu'yla ilgili bir soru üzerine, Tugay'ın futbolculuğunu hatırladığını ve karşı karşıya oynama fırsatı bulduğunu anlatan Kewell, "Kendisi çok önemli bir insan. Şimdi hoca olarak da tecrübelerinden dolayı bize katkıları olacaktır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da sözleşmesinin bir yıllık olduğunun hatırlatılması ve gelecek için nasıl bir planının olduğu sorusuna ise Kewell, "Şu anda sadece kendi performansıma ve önümüzdeki maça konsantre oluyorum. Uzun vadeli bir soru bu. Ben kısa vadeli düşünüyorum. Galatasaray'ın başarısını düşünüyorum şu anda. Galatasaray başarılı olduğunda ve ben de iyi iş çıkarttığımda tabii ki oturup konuşulabilir. Ama şu an için kafamdaki tek düşünce Trabzonspor maçı" diye yanıt verdi.

Galatasaray.org

Gs de Kewell , Baros, Arda yok mu bu maçta?

Geri