TS 0-1 FB [TSL 17. Hafta - Tek BaşLık]

Bugün doğum günüm.

En güseL hediyeyide sen verdin FENERBAHÇEM.

Tek aşkımsın ;)

BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ =)

Bu kazma guiza bala felan gene attı gol ya :D Trabzon icin zaman lazım.İnşallah istedimiz yere gelecek trabzonum

guizada çok gol kacırıyor yuzde yuz golu atamadı gıttı zor golu attı acayıp bir gölcü bazen sınır edıyor bazende ıpten alıyor

guizada çok gol kacırıyor yuzde yuz golu atamadı gıttı zor golu attı acayıp bir gölcü bazen sınır edıyor bazende ıpten alıyor

dengesizLik abidesi,3 metreden boş kaLeye topu atamaz,sonra kendi standartLarı üstünde goL atar ve de en entresanı bunu aynı doksan dakika içerisinde yapar

Tebrikler Fenerbahçeli arkadaşlarım..Liderliği aldınız elimizden =)
Ama bu hakemlerle sezon sonuna kadar gidersek ne mutLu..
5.Dkdaki Alanzinho'nun pozisyonuna Ofsayt veren yan hakemin ya gözleri miyop yada hakemlikte ilk maçına çıkıyor..2 metreden fazla nerdeyse..Sadece Bu maçta değil bu hata bütün büyük maçlarda nedense bu tür hataları yapar oldular..

DeLLyoqLan :)

2dtx3kx.gif

Guiza sakalları kesince babyface olmuş boş kaleye atabiliyo :durdurun :durdurun

DeLLyoqLan doğum günün kutlu olsun,bu arada fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.haftalarca birinci olmayı garantilediniz :))))

Maçtan Önceki Yorumum :

En çok şu lafa sinir oluyorum

Şenol Güneş geldi TS şahlandı felan

Bu kadar saçma bir Mantık olamaz .
Şenol Güneş mi koşuyor çıkıp Sahada ?

TS içindeki Çobanlardan kurtulmadıkça Ts adam olmaz .

1. Baş Çoban , Sadri Şener Gİ-DE-CEK !
2. Yardımcı Çobanları - Umut & Gökhan - ikilisi gidecek .

Asıl o zaman DERTLER BİTECEK !

Bu maç için tahminim 0-2Ç banko bu maçı Ts alamaz .
Hele bu - Sözde - GOLCÜLERLE hiç alamaz .

Bu maç büyük ihtimal Berabere bitecektir .
:001_cool:

Şenol Güneş'in Büyük hoca olduğunu bende sizin gibi kabul ediyorum fakat TS kadrosu bu lige bile yetersiz .
İlk alınacak Aklı başında Şota tarzı bir Golcü .
İkinci Orta Sahaya Diri ERNST gibi koşan bir Adam
Üçünçü Sağlam bir Defans Ferrari gibi
:001_tt2:

İsimler biraz abartılı fakat bunlar gibi yerinin Adamı 3 Topçu alınmalı .
:thumbup:

Maçtan Sonraki Yorumum :

Bu Çobanlarla Buraya Kadar Güiza bile 6-7 maçta birkaç gol atıyor Umut Denen Çobanın 17 Haftada 4 Golü var .
:sneaky2:

TS artık marka felan değildir .
Büyük Takım Hiç Değildir !

2 Senedir Sadri Şener Yönetimindeki TS takımı 3. Lig Amatör Kümede oynayan Takımlarla ancak baş edebilir .

TS 2. Lige düşsün Bare ordan 1. olarak çıksınlarda Bir Şampiyonluk Görelim .
:durdurun
Ölmeden Bir Şampiyonluk Görmek istiyoruz ama BU ÇOBAN ZİHNİYETİYLE ZOR !

Peki Fener çok mu iyi oynadı ?
Fener her zamanki Benimde Sene başından beri Söylediğim gibi 1 TANE ATTI , ÜSTÜNE YATTI .

Bu taktik ÇOBANLARIN TÖNETTİĞİ TS'A karşı işler Fakat Avrupa'da yemez .
:thumbup1:

Leke, ŞenoL Güneş Bir Markadır, Trabzon'u Çok İyi Tanıyan, KariyerLi, TecrübeLi Bir Hocadır, Broos'un KaLması Mı? ŞenoL Güneş'in GeLmesi Mi Daha İyi OLdu Bunu Bir DüşünmeLisin...

ŞenoL Güneş Çıkıp Oynamayacak ELbette, Zaten Devre Arasına Kadar, Takıma Takviye YapıLması Mümkün DeğiL, Takım Çok Lakayıttı Broos Zamanında Şimdi Biraz ToparLanma OLdu, Takımda Bir DiriLme Yaşandı, Bu Gerçek...

Devre Arasında Takıma Takviye YapıLması Konusu Hocanın DahiLinde OLacaktır, Haa Hoca Devre Arası Oyuncu İstemez, Başarısız OLursa O Zaman HakLısın ELeştirmekte Ama Daha Dur BakaLım Önce Bir Nefes AL, BekLe, Sabret...

Maça GeLecek OLursak, Maçın 7. Dk.sında Lugano Ofsaytı 3 Metreden Bozarken Hakem Ofsaytı Vermeyip 2. Yarı MiLimetrik Ofsaytı VerebiLiyorsa Ben O Yardımcı Hakemden Şüphe Ederim...

Maça Trabzon O PozisyonLa 1-0 Önde BaşLasa O Maç NasıL SonuçLanırdı Birde Onu Düşünün...

Şimdi Ne OLacak 1 Pozisyon DeğiL Mi Canım Demeyin...

Maç İçinde Her İki Takımda Birbirine 2-3er Pozisyon VerdiLer Zaten Maç İçinde TopLamda...

Bu Bakımdan O Pozisyon Çok ÖnemLiydi, Maçın KırıLma Anıydı...

Realist bana TS bölümünde bunları yazmış ama Benim yazdıklarımı Dikkatli okumamış herhalde .
Ben ne dedim ŞENOL HOCA iyi bir Teknik Direktör fakat O MU SAHADA KOŞUYOR ?
O MU SAHADA TOP KOŞTURUYOR ?
Geldiği ilk gün yazdım ŞENOL HOCA BU SENE Bİ CACIK YAPAMAZ .
Zaten takım berbat durumda .
En iyi yapabilceği iş TR kupasını alıp UEFA ön elemelerini katılmak .

Oda bir yere kadar görevini yapar .

TS Köklü bir Revizyona Girmeli ,
Artık Futbolcu eskilerini ALMAMALI .

Song - Umut - Gökhan - Serkan ( futbolcu Eskisi ) - Cale - Tjuziki ( yanlış yazmış olabilirim ) - Yattara ( Satılmadı Sezon başı sakatım ayağına takıma en büyük kötülüğü yapıyor - yattığı yerden para kazanıyor )
Yattara Satılsın ( kim istiyorsa satsınlar )

Song - Umut - Gökhan - Serkan , Bu topçulardan derhal kurtulmalı

Geçen seneden beri Takıma ve Yönetime Sövmekten Günahkar oldum .
:durdurun

Fb Her zaman ki gibi İyi Savunma yaparak Golün üstüne Yattı maçı izlemedşm ama Hakemler tam bir ifyasko Bunu Sadece Fb için söylemiyorum bize de aynısı oluyor Ve Acilen Ts ye Forvet Gerekiyor Fb ye Tebrikler .

Nedense Bize Gelince Milimetrik Ofsayt Yakalayan Hakemler Malum Takıma gelince 4 metre Geriden Çıkan Alanzınhoyu Ofsayt olarak görüyor.

2dqt3qo.jpg

Nedense Bize Gelince Milimetrik Ofsayt Yakalayan Hakemler Malum Takıma gelince 4 metre Geriden Çıkan Alanzınhoyu Ofsayt olarak görüyor.

2dqt3qo.jpg

evet gerçekten mm'Lik ofsaytı ve kimsenin görmediği eLi gördü Sami Yen'deki yan hakem,heLaL oLsun.. Ama Trabzon'daki yan hakemLer için bir şey söyLeyemicem,heLe Güiza iLk yarı ofsayttan doğan pozisyonu atabiLse neLer oLacaktı tahmin edemiyorum 1-0Lık maç 0-1 oLacaktı iLk dakikaLarda..
Her neyse 'hakem bu hata yapar' diyip şerefLi ikinciLikLe :)D) yoLumuza devam ediyoruz..

3-4 yıL önce de bnm doğum günümde bjk'yi 1-0 yenmiştik.. güzeL duygudur biLirim,insan daha bi mutLu oLuyor..
tekrar kutLarım.. ;)

TrabzonSporun %99 luk göl pozisyonuna kör hakem ofsayt diyo varmıu böyle bişe :S

Geri