TS 0-1 FB [TSL 17. Hafta][Tek Başlık]

En çok şu lafa sinir oluyorum

Şenol Güneş geldi TS şahlandı felan

Bu kadar saçma bir Mantık olamaz .
Şenol Güneş mi koşuyor çıkıp Sahada ?

TS içindeki Çobanlardan kurtulmadıkça Ts adam olmaz .

1. Baş Çoban , Sadri Şener Gİ-DE-CEK !
2. Yardımcı Çobanları - Umut & Gökhan - ikilisi gidecek .

Asıl o zaman DERTLER BİTECEK !

Bu maç için tahminim 0-2Ç banko bu maçı Ts alamaz .
Hele bu - Sözde - GOLCÜLERLE hiç alamaz .

Bu maç büyük ihtimal Berabere bitecektir .
:001_cool:

Şenol Güneş'in Büyük hoca olduğunu bende sizin gibi kabul ediyorum fakat TS kadrosu bu lige bile yetersiz .
İlk alınacak Aklı başında Şota tarzı bir Golcü .
İkinci Orta Sahaya Diri ERNST gibi koşan bir Adam
Üçünçü Sağlam bir Defans Ferrari gibi
:001_tt2:

İsimler biraz abartılı fakat bunlar gibi yerinin Adamı 3 Topçu alınmalı .
:thumbup:

Leke, ŞenoL Güneş Bir Markadır, Trabzon'u Çok İyi Tanıyan, KariyerLi, TecrübeLi Bir Hocadır, Broos'un KaLması Mı? ŞenoL Güneş'in GeLmesi Mi Daha İyi OLdu Bunu Bir DüşünmeLisin...

ŞenoL Güneş Çıkıp Oynamayacak ELbette, Zaten Devre Arasına Kadar, Takıma Takviye YapıLması Mümkün DeğiL, Takım Çok Lakayıttı Broos Zamanında Şimdi Biraz ToparLanma OLdu, Takımda Bir DiriLme Yaşandı, Bu Gerçek...

Devre Arasında Takıma Takviye YapıLması Konusu Hocanın DahiLinde OLacaktır, Haa Hoca Devre Arası Oyuncu İstemez, Başarısız OLursa O Zaman HakLısın ELeştirmekte Ama Daha Dur BakaLım Önce Bir Nefes AL, BekLe, Sabret...

Maça GeLecek OLursak, Maçın 7. Dk.sında Lugano Ofsaytı 3 Metreden Bozarken Hakem Ofsaytı Vermeyip 2. Yarı MiLimetrik Ofsaytı VerebiLiyorsa Ben O Yardımcı Hakemden Şüphe Ederim...

Maça Trabzon O PozisyonLa 1-0 Önde BaşLasa O Maç NasıL SonuçLanırdı Birde Onu Düşünün...

Şimdi Ne OLacak 1 Pozisyon DeğiL Mi Canım Demeyin...

Maç İçinde Her İki Takımda Birbirine 2-3er Pozisyon VerdiLer Zaten Maç İçinde TopLamda...

Bu Bakımdan O Pozisyon Çok ÖnemLiydi, Maçın KırıLma Anıydı...

Geri