TrT'DeN ŞeRiAT PRoPaGaNDaSı

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko

Devlet şeriatı Türkiye'ye getirdi

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, İranlı meslektaşı İzzetullah Zergami'yi geçtiğimiz günlerde Ankara'da ağırlamıştı. Zergami, İran dizi ve filmlerine "ibadet şartı" getiren isim. İçinde ibadet görüntüleri bulunmayan dizi ve filmlerin yayını yasak

İran Devlet Televizyonu IRIB ile TRT arasında son dönemdeki yakınlaşma, IRIB'in başındaki İzzetullah Zergami'nin Ankara ziyaretiyle pekiştirildi. Zergami ve beraberindeki heyet 10 Ekim'de, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in davetlisi olarak geldikleri Ankara'da TRT stüdyolarını gezerek iki ülke televizyonları arasında yakınlaşma çabalarını değerlendirdi.

Tahran Times gazetesinin haberine göre görüşmelerde İran televizyonunda yayınlanan dizi ve filmlerin TRT'ye verilmesi konusunda uzlaşmaya varıldı. Zergani ve Şahin, devlet televizyonları arasındaki işbirliğinin artırılması için hazırlanan protokole imza koydu.

Ortak prodüksiyon yapacaklar

Buna göre TRT ve IRIB her iki ülkede yayınlanan dizi ve filmleri değiş tokuş edecek. Uluslararası alanda ve eğitim alanında işbirliği yapacak. Ortak prodüksiyoların gerçekleşmesine çalışılacak. Zergami bu anlaşma karşılığında bir jest olarak İranlı ünlü şair Muhammed Hüseyin Şehriyar'ın hayatının anlatıldığı "Şehriyar" dizisini TRT'ye verdi. Ayrıca İran'da özellikle Ramazan ayında yayınlanmak üzere çekilen dizilerin de TRT'ye yakın gelecekte aktarılacağını açıkladı. İran heyeti Kültür Bakanı Ertuğrul Günay tarafından da kabul edildi. Günay, iki ülke ilişkilerin geliştirilmesini istediklerini kaydetti. Birkaç özel kanal ile haber ajansında daha temaslarda bulunan heyet işbirliği anlaşmaları imzaladıktan sonra Türkiye'den ayrıldı.

Tüm TV'ler devletin

Zergami'nin göreve geldikten sonraki en sert uygulaması İran televizyonlarında yayınlanan dizi ve filmlere "ibadet şartı" getirmesi oldu. Zergami, 2007 Mayıs'ında aldığı kararla "İçinde ibadet görüntüleri olmayan televizyon prodüksiyonlarının televizyonlarda yayınlanmasını" yasakladı.Yasağın özellikle dizi ve filmleri kapsadığı belirtildi. Ayrıca çocuk programlarında da gençlere nasıl namaz kılınacağını öğreten görüntülerin bulunması gerektiğini kaydetti. İran'da tüm televizyon ve radyolar devlet kontrolünde. Programlarda dini öğelere büyük önem veriliyor. Ezan vakti programlar kesiliyor.

Kaynak

İran Tv'sinde Yayınlanan Dizilerden birkaç Resim

5864_5531_12102008_3.jpg

5864_5531_12102008_2.jpg

5864_5531_12102008_1.jpg

5864_6795_12102008_13.jpg

5864_6795_12102008_10.jpg

5864_6795_12102008_8.jpg

5864_6795_12102008_7.jpg

5864_6795_12102008_6.jpg

5864_6795_12102008_5.jpg

5864_6795_12102008_4.jpg

5864_6795_12102008_3.jpg

5864_6795_12102008_2.jpg

5864_6795_12102008_1.jpg

5864_2060_12102008_15.jpg

Şimdi Birileri çıkıp diyecekki , açık saçık sahneler olacağına kapalı kadınlar olsun falan , filan .
:durdurun
( Rtük gereği zaten , XxX sahneler , sigara vs sansürleniyor Her Tv kanalında . Bilmeyenlere hatırlatalım . Yada bilipte işine gelmeyenlere )
Bence TrT adını Değiştirip ' STR ' yapsın . ( Samanyolu Radyo Televizyonu )
Takiyeci ve Yandaş Medya grubuna TrT'de eklendi .
İktidar Borazanlığından sonra Şeriat Propagandasınada geçip Yandaş Medyadaki yerini almıştır .
STR , kanalı herkese hayırlı uğurlu olsun .
HAMDOLsun TrT , STR olduktan sonra RaytinGLerde başarılı olacaktır .
:hhmanD

şeriat gelsin gelsin de herkese eşit uygulancaksa gelsin zaten eşit davranılırsa tayyibin elini kolunu keserler heralde unakıtanınkini de hırsızlıktan....

hüseyin üzmez'i de unutmamak lazım,malum tecavüzden yargılanan biri,şeriat ne der bu işe bilmem ama atın intikamı durumu oluşabilir kızın akrabaları tarafından:) o yüzden şeriat istiyceğini sanmam:)

Tesettürlü kadınların dizilerde rol alması Şeriat getirecekse
Türkiyeye şeriat çoktan gelmiş demektir.

Siz kafanızı o yabancı özentisi neydiği belirsiz dizilerden kaldırıp Ülkeye bir bakmayı denseydiniz
Şeriat diye yırtındığınız kadınların YÜZYILLAR'dır bu vatan toprağında yaşamakta olduğunu anlayabilirdiniz belki

Komiksiniz komik değil aslında cidden ibretliksiniz
trt iranı falan bırakmalı böyle havadaki buluttan nem kapıp Eyvah ŞERİAT diye saçmalayan
Sorunca ŞERİAT ne demek onu bile bilmeyen canlıların belgeselini yapmalı

R.T.E:"durmak yok,yola devam"... işte bu şekilde bu şekilde gelcek en sonunda kapımıza şeriiat.... humeyni bazında gelen adamların en sonunda cumhuriyeti yıkmak isteyeceklerdir... ama hiç bi zaman asla ve asla bu amaçlarına ulaşamayacakları gibi rüyalarında bile göremeyecekler... SAYGILARIMLA....

T
trt iranı falan bırakmalı böyle havadaki buluttan nem kapıp Eyvah ŞERİAT diye saçmalayan

Sen ve senin gibi düşünenlerin cevabını en alttaki kısımda verdim .
Yazının altını iyi oku .
Şeriat nedir bilmeyen diyorsun ama Araplarda uygulanan kol kesme , gibi olaylar şeriatta yoktur diyorsun .
Komik olan sizlersiniz .
Bizim gördüğümüz Şeriat budur Arapların uyguladığı .
:goz:

konunun yeri bence yanlış komik yazılar bölümüne taşınmasını talep ediyorum :durdurun

Sizin Taraftarlardan ' Deniz Baykal ' borsada spekülasyon yaptı gibi Komik durumunda ötesinde konular Serbest Kürsü'de işlendi .
Bu konu Türkiye Cumhuriyetinde var olan YOBAZ kesimin ne yapmak istediğini açıkça gösteren konudur .

Durmak Yok !
Yobazlığa ve ŞERİAT istiyorum , Naraları atmaya devam .

Sen ve senin gibi düşünenlerin cevabını en alttaki kısımda verdim .
Yazının altını iyi oku .
Şeriat nedir bilmeyen diyorsun ama Araplarda uygulanan kol kesme , gibi olaylar şeriatta yoktur diyorsun .
Komik olan sizlersiniz .
Bizim gördüğümüz Şeriat budur Arapların uyguladığı .

Sizin Taraftarlardan ' Deniz Baykal ' borsada spekülasyon yaptı gibi Komik durumunda ötesinde konular Serbest Kürsü'de işlendi .
Bu konu Türkiye Cumhuriyetinde var olan YOBAZ kesimin ne yapmak istediğini açıkça gösteren konudur .

Durmak Yok !
Yobazlığa ve ŞERİAT istiyorum , Naraları atmaya devam .

Sizin taraftarlardan demişsin benim tarafımı nerden biliyorsun Leke ?tabi sizlerin goruşunde bu tarz olayların saçma olduğuna inanlar şeriatçı yada benzeri kişilerden oluyor dime:durdurun alemsiniz valla....zaten size göre sizden olmayan herşey bu ülkeye şeriatı getiyor dime ...dfur birdaha gülimde boşa gitmesin be:durdurun :biggrin :clap

Şeriat'ın ne olduğunu bilmeyenler var daha ya.
Gelsede kurtulsak diyosanız tam bi aptalsınız.
Şeriat kısacası İran olmak demek.
İranda başı açık bi kadın yok olursa meydanda dövüyorlar!
Siz bunu güzel bişey zannediyorsunuz.
Bütün gün bilgisayar başında duracağınıza 10 dk ayırında şeriat'ı öğrenin ya.
Daha bilgisiz bilgisiz konuşuyorsunuz.
Bu mu Türk genci?
AKP işini iyi biliyor belli o saçma konuşmalarıyla etkilemiş sizi

Sizin taraftarlardan demişsin benim tarafımı nerden biliyorsun Leke ?tabi sizlerin goruşunde bu tarz olayların saçma olduğuna inanlar şeriatçı yada benzeri kişilerden oluyor dime:durdurun alemsiniz valla....zaten size göre sizden olmayan herşey bu ülkeye şeriatı getiyor dime ...dfur birdaha gülimde boşa gitmesin be:durdurun :biggrin :clap

Herkes herkese istediği yeriyle gülmekte özgür . Sende gülebilirsin tabiki .

Ama belgesiz , kuralsız , saçma sapan konu açanlara bende bir tarafımla gülerim .

Durun Sizin Çok övdüğünüz İran'da kadınlar nasıl geziyor bakalım .
Şeriat neymiş Görelim .

1ow2m1.jpg

r9nd5z.jpg

awc2mp.jpg

21cxzf6.jpg

2vio3sz.jpg

29y1glx.jpg

25tj23b.jpg

1zdlnvk.jpg

wt6p8o.jpg

156cxu8.jpg

x1aryf.jpg

11m4veo.jpg

2aey60.jpg

1zvtkef.jpg

Herkes herkese istediği yeriyle gülmekte özgür . Sende gülebilirsin tabiki .

Ama belgesiz , kuralsız , saçma sapan konu açanlara bende bir tarafımla gülerim .

Durun Sizin Çok övdüğünüz İran'da kadınlar nasıl geziyor bakalım .
Şeriat neymiş Görelim .

1ow2m1.jpg

r9nd5z.jpg

awc2mp.jpg

21cxzf6.jpg

2vio3sz.jpg

29y1glx.jpg

25tj23b.jpg

1zdlnvk.jpg

wt6p8o.jpg

156cxu8.jpg

x1aryf.jpg

11m4veo.jpg

2aey60.jpg

1zvtkef.jpg

leke hiç güleceğim yoktu:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun ellerine sağlık bunların şeriatıda böyle bozuk insanlarla dolu işte hiç bişey bilmeyen şeriatçılarla :victory:victory

Tesettürlü kadınların dizilerde rol alması Şeriat getirecekse
Türkiyeye şeriat çoktan gelmiş demektir.

Siz kafanızı o yabancı özentisi neydiği belirsiz dizilerden kaldırıp Ülkeye bir bakmayı denseydiniz
Şeriat diye yırtındığınız kadınların YÜZYILLAR'dır bu vatan toprağında yaşamakta olduğunu anlayabilirdiniz belki

imza......

BEN ARTIK BİR İRANLIYIM...

Ben artık bir İranlı haline dönüşüyorum!..

(Bilgisi kıt yarı eğitmen bozuntularına not: İranlı olunmaz Fars’laşılır diye ahkâm kesebilirsiniz az bilmiş sahtekârlar... Oysa Farısi durumlar etnisiteyi belirler... Ben Fars değil, İranlı olmaya başladığımı söylüyorum... İran’daki kültür Fars değil, molla kültürüdür... Onun da Fars’ı, Arap’ı, Türk’ü belirleyici değildir... Şimdi anladınız mı kazmalar?..)

Neyse efendim ne diyordum, ben artık TRT sayesinde hızla İranlılaşıyorum...

“Siz İranlılaştırabildiklerimizden misiniz, yoksa İranlılaştıramayabildiklerimizden misiniz?..”

Bu ifadeyi sesli okuyun...

Yeniden yazıyorum...

Siz İranlılaştırabildiklerimizden misiniz yoksa İranlılalıştıramayabildiklerimizden misiniz?..

Neyse...

Burayı geçtiysek, şimdi geliyoruz İran televizyonunu izleyerek İranlılaşacağım Zire Zamin, Zire Tigh Noghtechin isimli dizilere...

Zire Zamin’de 3 kafadar arkadaş var...

İkisi alkol aldıkları için polis tarafından tutuklanıyor ve hapse gönderiliyorlar...

İran televizyonundan program alacak TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’i tebrik ederim...

Mükemmel bir İranlılaştırma yöntemi bulmuş kendisi...

Bilinçaltıma alkol içersen, içeri girersin algısı yerleşti bile...

Öteki dizi Noghtechin...

Onun Google’dan fotoğrafını aradım buldum, köşeye koydum...

Yeni imajım budur, saygılar sunarım...

Şimdi TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e bir önerim var...

Ortalıkta size yağ yapmaya çalışıp ceplerini dolduran bir sürü yalaka yapımcı ve yönetmen var...

Hani istekleriniz doğrultusunda yapımlarına taassubi sahneler koymakta sakınca görmeyen, yalakalar var ya...

Bir zahmet onlardan isteyin, ricanızı kırmazlar...

İranlılaştıracak dizileri de hiç merak etmeyin İranlılar kadar çekeceklerdir...

Hem para İran’a kadar gitmez içerde kalır...

Adı da sözgelimi Avrupa Yakası değil, İran Yakası olur, hiç aramızda lafı mı olur?..

Reha Muhtar

Geri