- Reaction score
- 0
Herşeye evet demek alışkanlık haline gelmiş,benim ve sanırım daha kimsenin izlemediği bir haberede süper denmeside ayrı bir yetenek.
kaliteli haber kanalı trt
Herşeye evet demek alışkanlık haline gelmiş,benim ve sanırım daha kimsenin izlemediği bir haberede süper denmeside ayrı bir yetenek.
Sağol sayende kalitesizliğin kanıtını bir daha görmüş oldum.
Abdi İpekçi'nin katilini programa çıkartıp adam yerine koymak birde kitabının reklamını yapmasını sağlamakmı kaliteli programcılık?
Ne kızıyon kardeş yayınlanmadan nasıl yorum yazıyorsunuz maksadında bir kaç kelime etttin bende kapak maksatlı adresi verdim
Birde kimsenin izlemedigi zannına nasıl kapıldın oda ayrı bi ()
sana göre kaliteli degildir bana göre öledir unutmamak lazımkki bu ülkede teroris başlarıyla roportaj yapan milliyetçi gazeteçileride gördük onlar yapınca gazetecilik , muhalefet olsunda ne şekilde olursa olsun
Evet daha önce trt degişikti ülkenin bir çok kurumu degişikti ozaman ki gidişat hoşuna gittigi için takip ediyor seviyordun sanırım ama şu varki ülkede bu gidişatı beyenmeyen buyuk bir kitle vardı ve onlarda gerekli degişikligi yapacak bu yönetimi seçtiler sana ozaman guzel gelen başkalarına çirkin geliyordu şuan sana çirkin gelen başkalarına guzel geliyor ama eskiden bu tur kurum kuruluş devletin kanun vs eleştirince şöle deniyordu şöle bi şeydi beyenmiyen irana gitsinacaba o gun öle diyenler bu gun beyenmiyorsam irana gideyim diyormmu
bi söz vardır gun olur devran döner o devran dondu artık sizin degil birazda başkalarının beyendigi şekilde olucak artık trt tenin yayınından şahsen memnunum turkiye hukuk devleti her turlu kanunsuzlukta gerektigi cezayı bulur.
Tarafsız olmadığını,belirli bir kitleye hitap ettiğini kabul ettiğin için teşekkürler.
Neyse bende devran dönene kadar bulabildiğim tarafsız kanalları seyretmeye devam ederim.
Neyse bende devran dönene kadar bulabildiğim tarafsız kanalları seyretmeye devam ederim.
Bencede neyse ama yer yuzunde tarafsız bir medya varmmı yani bu tarafsız medya olunacagına nasıl inanılıyor yada 10 yıl önce tarafsız bi medya varmıydı veya 20 vs sanki daha önce durust sutten çıkmış akkaşık durumu vardı bi şeyler degişti taraflı oldular daha önce beyendigin o trt de senin fikir ve düşüncelerine hitap ediyordu bi taraftı şimdi başkasınız fikirlerine hitap ediyor diye ha bak tarafsız degiller gibi bi fikir beyan etmen gercekten enterasan birde 3 tane tarafsız tv kanalı saysan merak ettim öle bi şey varmmı.
bana o tarafsız kanallardan birinin adını söylermisin? bende o kanalı izleyeyim.
ya bıraksanıza Allahaşkına, TRT bu işi almdan önce AĞCAYA para saymak istyen kaç kanal vardı..2 milyon dolar böyle bir adama fazla mı geldi? yoksa aydın doğan medyası ödemek zorunda olduğu vergi borçlarından krizdemi? onlar istemedimi ropörtaj? ağca ile anlaşsalardı oooo bak sen muhabbete.. ama olmadı..
ayrıca; siz bırakın gazeteci katiline ropörtajıda,4 günlük yazılı ve görsel basında KARAYILAN la ropörtaj için aydın doğan medyası kaç milyon dolar verdi acaba gidin birde onu sorun bakalım... belki bedavadır çünkü maksat pkk nın reklamı olsundur...
ne buyurdunuz? duyamadımda....
Birileri halka açık bir şekilde röportaj yapıyor,diğerleri pkk ile gizli pazarlıklar yapıyor.
Nedir bu teröristlerle yapılan müzakereler?
MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’la Erbil’de neden görüşüyor?
Bilen varsa lütfen açıklasın.
İstibaratçılar dunyanın her yerinde terorislerle iş adamlarıyla sivil toplum kurumları vs her legal yada illegal kurumlarla görüşür görüşmetedirde bu o ülkelerin iyi kullanıldıgı zaman menfaatinede yarar saglamıştır saglıyacaktır bu almanyadada aynıdır amerikadada aynıdır irandada aynıdır, bu abes bir şey degildir bunun ne derece ülkenin çıkarlarına kullanıldıgı sorgulanmalıdır bunun dışında bir eleştiri yapılmasıda geriye dogru ilerlemekten başka bir şey getirmez
Askeriyle ilgili gizlilik kurallarına uyulmuyor daha hala devam etmekte olan davalar açıklanıyor,aslı astarı olmayan suçlamalar yapılıyor.
Diğer taraftan teröristlerle aynı masada oturup gizli görüşmeler ve pazarlıklar yapılıyor?
Ülkenin menfaatinemi değilmi yakında ortaya çıkar hep birlikte görüp izleyeceğiz bu süreci.
Ben şükredilecek bir durum görmüyorum.
Yukarıda sıralımışsın evet'ten ne çıktı söylermisin bana?
Kenan Evren yargılanacaktı ne oldu?Emekli maaşına birde zam yapıldı başka hiç bir şey olmadı.
Pazarlık söz konusu değil diyorsun nereden biliyorsun?
Gazeteler yazıyor ateş olmayan yerden duman çıkmaz,dediğim gibi izleyip göreceğiz.
konuyu habire farklı yere çekiyorsun şimdi işi evet e dayattın neyse
Bir iddayı ortaya atan iddasını kanıtlamak durumundadır kendini savunan delili olmayan birşeyi savunamaz savunması yada kanıtlamasıda mumkun degildir.
Gazeteler öle yazıyor kısmınada diyecek bi şey bulamıyorum biraz komik acıkcası kusura bakma
Sen 80'li yıllardan bahsettin bende şu an neler yapıldı bununla ilgili diye cevap verdim konuyu farklı yere çeken sensin.
Komik olan ne haberleri izlemezmisin sen?
Yaptığımız bu yorumlar yine bir habere değilmi?